Till innehållet

Kemiankatu 9

Tampere, Hervanta

kerrostalo 1979 , 2 mh, oh, k, vh, kph/ wc, lasitettu parveke

Byggd
1979
Ytarea
77.5 m²
Skuldfritt pris
122 000 €

Beskrivning av objektet

AVARAA VALOISUUTTA VASTAREMONTOIDUSSA HUONEISTOSSA _________________________________________________________________________________ Asunto Oy Malminkallio on omalle tontille vuonna 1979 rakennettu taloyhtiö joka koostuu 75 asuinhuoneistosta. Yhtiön teknisestä tilasta on huolehdittu vuosittain tunnollisesti ja viimeisimmän vuoden 2021 tilinpäätöksen mukaan yhtiön maksuvalmius on ollut hyvä. Taloyhtiössä on toteutettu mm. julkisivu- ja parvekekunnostus sekä ikkunoiden ja ulko-ovien uusinta. Talohtiön sijainti on mitä parhain Ahvenisjärven ja Ahvenispuiston viheralueiden naapurissa, kuitenkin vain vajaan kilometrin päässä Kauppakeskus Duon palveluista. Suolijärven luontopolku uimarantoineen ei myöskään ole kaukana. Ratikkalinjan ansioista yhteydet ovat erinomaiset, joten autoa et tarvitse. Myyntiin avattu huoneisto on remontoitu pieteetillä ja sen vaalean raikas värimaailma on miellyttävän harmoninen. Keittiö on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja sen skandinaavisen eleetön tyyli tulee kestämään aikaa. Lattioiden leveät, viileänsävyiset laminaattilankut, uusitut väliovet ja puhtaan valkoiset seinät luovat täydellisen raamin kotisi sisustukselle. Myös kylpyhuoneen kaikki varusteet on uusittu huoneistoremontin aikana. _______________________________________________________________ Tervetuloa, sovi perhekohtainen esittely tähän valoisaa kotiin! Susanna Manninen Laillistettu kiinteistönvälittäjä 041 528 5023 susanna.manninen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20183221
Läge
Kemiankatu 9, 33720 Tampere
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2 mh, oh, k, vh, kph/ wc, lasitettu parveke
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
77.5 m²
Total areal
77.5 m²
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
1979
Färdigställandeår
1979
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Säljande pris
122 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Skuldfritt pris
122 000,00 €
Skötselvederlag
298,38 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
298,38 €/kk
Pris per kvadratmeter
1 574,19 €/m²
Parkeringsavgift
18,00 €/kk
Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
11,00 €/kk
Mer information om avgifter
Yhtiökokous päätti 4.5.2023, että lämmitysverkoston patteri- ja linja sulkuventtiilit uusitaan, ja hanke rahoitetaan perimällä puolikas ylimääräinen hoitovastike heinä-, elo-, syys-, loka-, marras- ja joulukuussa 2023. Yhteensä kolme ylimääräistä hoitovastiketta. Mikäli osakeluettelo on huoneistietojärjestelmässä tai tulee kaupankäynnin aikana siirtymään huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Rahoitusvastike on yhtiön tämän hetkisen talousarvion mukainen, korkojen vaihtelu saattaa rahoitusvastikkeen suuruuteen tulevaisuudessa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu, ulostyönnetty
I bostaden ingår
hissi, parveke
Mer information 2
kiinteät valaisimet
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä, kylmäkellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
E-luku: 95. Voimassa 21.05.2031 asti.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Huoneisto remontoitu 2023, jolloin myös väliovet ja pistorasiat vaihdettu.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
PILP

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
elementti, betoni
Väggmaterial
maali.
Golvmaterial
lankkulaminaatti Parador Classic.
Taktyp
tasakatto
Takmaterial
huopakate
Beskrivning av köket
Keittiö remontoitu 2023. Kiintokalusteet. Välitilaseinä: laminaatti. Työtasot: laminaatti. Kodinkoneet: integroitu liesitaso, liesituuletin (RST), kalusteuuni (RST), astianpesukone, jääkaappi/ pakastin (RST).
Beskrivning av badrummet
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Uusittu vuonna 2023: Wc- istuin, allaskaapisto, peili, suihku, suihkuseinämä, sisäkatto, seinälaatan päällä kulkeva vesiputki. PK- liitäntä.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
5460,03 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 041 7308 168

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Malminkallio
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy/ Anssi Roivainen Insinöörinkatu 40, 33720 Tampere 03 3390 0100
Underhåll
huoltoyhtiö
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 47
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikat jaetaan jonotuksen perusteella. Kysy vapaita autopaikkoja isännöitsijältä.
Utförda renoveringar
1999 Lämmitysjärjestelmien korjaukset. Lämmönjakolaitteiden, patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, tasapainotus. 2000 Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. Talosaunan saneeraus. 2001 Sisäpuolisten lukostojen, sulkijoiden, ym. korjaukset. Lukostosarjoitus. Kuntotutkimukset. Julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus. Korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. veloitukset. Julkisivu- ja parvekekunnostus/ hankesuunnittelu- ja suunnitteluvaihe. 2002 Ulkoseinien korjaukset. Julkisivu- ja parvekekunnostus/ toteutusvaihe. 2003 Jätekatosten, -aitausten ja muiden rakennelmien korjaukset. Jätekatoksen rakentaminen. 2005 Asfaltti- ja muiden pihapäällysteiden korjaukset. Pysäköintialueen kunnostus. 2007 Porraskäytävätilojen korjaukset. Porrasaulojen maalaus. 2007 Ulkoaluerakenteiden, -varusteiden ja -kalusteiden korjaukset. Yhteispihan perusparannus. 2008 Kuntoarviot. Peruskuntoarvion laatiminen. 2010 Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Ikkunoiden ja ovien huoltokäsittely (osittainen). Muiden erityislaitteiden ja koneiden korjaukset. Kylmiölaitteiden uusiminen/ saneeraus. Ilmastointijärjestelmien korjaukset. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto. 2011 Muiden yhteistilojen korjaukset. Kellaritilojen huoltomaalauksia. Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. A- saunan saneeraus. Vesi- ja viemärijärjestelmien korjaukset. Pohjaviemärin painehuuhtelu. Kuntotutkimukset. Lämpö-, viemäri- ja käyttövesiverkoston kuntotutkimus. 2012 Kuntoarviot. Vesikaton huolto- ja korjauskartoitus. Kattorakenteiden korjaukset. Vesikatteen korjauksia. Rakennusautomaatiojärjestelmien korjaukset. Automaatiojärjestelmien saneeraus. Sisäpuolisten lukostojen, sulkijoiden, ym. korjaukset. Lukostosarjoitus ja ovikoodilaitteiden asennus/ G4S. 2013 Kattorakenteiden korjaukset. Kartoitusraportin mukaiset korjaustoimenpiteet (suositeltavat korjaukset). Kuntoarviot. Pesu- ja WC- tilojen kuntokartoitus. 2014 Osakashallinnassa olevien huoneistojen märkätilojen vesieristeiden korjaukset. Pesu- ja WC- tilojen kunnostuksia kartoituksen mukaan 2 kpl. 2015 Ulkoaluerakenteiden, -varusteiden ja -kalusteiden korjaukset, pysäköintialueen muutoksen toteutus. 2020 Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Ulko-ovien uusinta. Ikkunoiden uusinta. 2021 LVI- järjestelmien korjaukset PILP. 2022 Lämpö-, viemäri- ja käyttövesiverkoston kuntotutkimus, märkätilojen kuntokartoitus, korvausilmasuodattimien vaihto.
Kommande renoveringar
Kunnossapitotarveselvityksen (vuodelta 2023) mukaan: 2023 Patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, tasapainotus. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien säätö, laitteiden huolto. LVIS- saneeraukset hankesuunnitteluvaihe. Toistuvat huollot/ tarkastukset: Vesikaton huoltokäynti 1 krt/ vuosi. Sadevesikaivojen hiekkapesien tyhjennyt 1 krt/ vuosi. Kiinteistöautomaatiolaitteiden tarkastus- ja huoltokäynti 1 krt/ vuosi. Kylmiölaitteiden tarkastus- ja huoltokäynti 1 krt/ vuosi.
Övrigt om husbolaget
Ilmanvaihto: koneellinen poisto. Sateliittiantentti. Laajakaista. Tupakointikielto huoneistoparvekkeilla. Yhtiökokous päätti 5.5.2022 hyväksyä uuden yhtiöjärjestyksen.

Tjänster och trafikförbindelser

Ytterligare information om tjänsterna
Kattavat palvelut 1-2 km. säteellä.
Transporter
TKL, ratikka.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt