Till innehållet

Puutarhakatu 29

Turku, Portsa

puutalo-osake 1900 , 3-4h, k, s

Byggd
1900
Ytarea
110 m²
Skuldfritt pris
298 000 €

Beskrivning av objektet

Tunnelmallinen ja tilava puutaloasunto Portsassa! Asunto sijaitsee Puutarhakadun varrella Portsan idyllisen puutaloalueen sydämessä. Kauniit kadut ja puutaloyhtiöiden sympaattiset pihapiirit kätkevätkin sisäänsä yhden Turun suosituimmista kaupunginosista. Kulkuyhteyksien kannalta sijainti on ihanteellinen, sillä kaunista Puutarhakatua pitkin voi helposti kulkea suoraan keskustan palvelujen äärelle. Lisäksi lähikauppa on heti tien toisella puolella ja korttelin etäisyydeltä löytyy myös mm. päiväkoti, leipomo ja kortteliravintola. Tämän kodin asuintilat on hienosti laajennettu kolmeen kerrokseen. Keskikerroksessa on tilava olohuone, jossa on näyttävä huonekorkeus. Olohuoneessa on myös iso kakluuni, joka lämmittää ja luo tunnelmaa. Lisäksi keskikerroksessa on erillinen wc sekä upea, puutaloon täydellisesti sointuva keittiö, joka on kokonaisuudessaan remontoitu vuonna 2021. Helppokulkuinen portaikko johdattaa yläkertaan, jossa on kaksi tilavaa huonetta sekä erillinen wc. Yläkerran wc-tilassa on varaus suihkulle. Lisäksi yläkerran hienot kattoikkunat tekevät huoneista valoisat. Kellarissa on paljon hyödyllistä askartelu- ja säilytystilaa sekä siellä on myös hyvin tilaa ainakin yhdelle makuuhuoneelle. Kellarin tyylikäs kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2017. Työväen Asunto-osakeyhtiö Tiera on pitkät perinteet omaava hieno puutaloyhtiö, joka on valmistunut 1900-luvun alussa. Suojaisa ja vehreä sisäpiha sulkeutuu omaan rauhaansa ja tällä myynnissä olevalla asunnolla on myös oma pihapatio. Taloyhtiössä on vuosien varrella tehty aktiivisesti erilaisia kunnostus- ja huoltotöitä ja tällä hetkellä suunnitteilla onkin ainoastaan vesikattojen maalaus sekä kulkusillat, joka on tarkoitus toteuttaa parin vuoden sisällä. Nyt tämä kaunis koti etsii uusia onnellisia omistajiaan, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika omalle yksityisesittelylle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 | joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Grundläggande information

Destinationsnummer
20447843
Läge
Puutarhakatu 29, 20100 Turku
Typ
puutalo-osake
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3-4h, k, s
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
110 m²
Total areal
110 m²
Ytterligare information om ytan
Rakennuslupapiirustusten (15.1.1987) mukainen pinta-ala 110,5 m² (kellarikerros 30,0 m², keskikerros 43,5 m² ja ullakkotila 37,0 m²). Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 38,0 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Antal våningar
1-3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1900
Färdigställandeår
1900
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
Sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Skuldfritt pris
298 000,00 €
Säljande pris
298 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 709,09 €/m²
Bolagsvederlag
180,00 €/kk
Skötselvederlag
180,00 €/kk
Vattenavgift
13,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Sähkö kulutuksen mukaan (nykyisillä omistajilla noin 8-9 000 kWh/v.), saunamaksut talon asukkaille 2,00 €/hlö ja vieraille 4,00 €/hlö. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 2 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Vakuutusmaksu lisärakennetuista tiloista peritään erikseen kerran vuodessa, maksu huhtikuussa. Kustannus vuonna 2023 noin 158 €/v., mikäli kellari ja ullakko molemmat rakennettu. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, antenni
Energiklass
E2018
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 17.8.2028 asti.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
puu, sähkö
Eldstad
muu
Övrig beskrivning av eldstaden
Iso varaava kakluuni olohuoneessa
Utförda renoveringar
Keittiö ja keittiön viemäri uusittu 2021, kattoikkunat uusittu 2019 ja pesuhuoneen sekä saunan saneeraus ja vesieristys 2017.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Lautalattia ja seinät tapetoitu.
Beskrivning av köket
Keittiö uusittu 2021. Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, integroitu astianpesukone, integroitu mikro ja puuhella. Lattia korkkia ja seinät tapetoitu.
Beskrivning av sovrummet
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta. Lautalattiat ja seinät maalattu sekä tapetoitu. Kellarikerroksessa tilaa kolmannelle makuuhuoneelle.
Beskrivning av badrummet
Kellarikerroksen kylpyhuone uusittu 2017. Kaksi suihkua ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa. Pesukoneliitäntä kylpyhuoneen viereisessä kodinhoitotilassa.
Beskrivning av toaletten
3 kpl. Jokaisessa kerroksessa erillinen wc. Keskikerroksen wc remontoitu 2023. Yläkerran wc:ssä varaus suihkulle tai kylpyammeelle.
Beskrivning av bastun
Sauna uusittu 2017. Sähkökiuas. Taloyhtiössä myös yhteinen sauna.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Kellarikerroksessa paljon säilytys- ja varastotilaa
Övriga lokaler
Eteinen, rappukäytävän erkkerissä välitasanne, kellarissa askartelutilaa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3341 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Turun kaupunki

Husbolag

Husbolagets namn
Työväen Asunto-osakeyhtiö Tiera
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöinti & Tilipalvelu Attentus Oy, Hannu Marjanen, puh. 02 2503 554, Parrantie 2, 20300 Turku
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Turun Tehohuolto Oy
Till husbolaget hör
sauna
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Pihassa ei ole nykyisellään autopaikkaa jokaiselle asunnolle. Asian käsittely kesken taloyhtiössä. Lisätietoja välittäjältä.
Utförda renoveringar
2022 Savupiippujen hatut asennettu, 2021 kattoikkunoiden asennuspellit maalattu (ei uusimmat), julkisivujen osien huoltomaalausta (mm. katujen puoleiset sivut), 2020 leikkipaikan kunnostus, pihan ajoväylien kunnostus, 2019 taloyhtiön saunan kiuas uusittu (Harvia hetivalmis), asuntojen vinoja ulkoportaita korjattu (talot A, B ja D), 2018 asuntojen ulko-ovien maalaus, 2017 lukitusjärjestelmän kunnostus, lukkorunkojen vaihto ja avainten sarjoitus (asunnot ja kaikki yleiset tilat), yleisavainjärjestelmä otettu käyttöön, 2016 ikkunoiden ja julkisivujen hoitomaalauskierros (paikkamaalauksia), 2015 aita As Oy Tieran ja As Oy Regressin (Puutarhakatu 27) välillä uusittu, pihan sadevesiohjaustöitä (mm. C 12 kohdalla ja D-talon edustalla), 2014 pihan kunnostustöitä (mm. pintamaa vaihdettu ajoväylien alueelta), Korkeavuorenkadun puoleiset aidat uusittu, pihakaivon pumppu uusittu, 2012 taloyhtiön seinätaulu asennettu A-talon kadun puoleiselle julkisivulle, 2011 julkisivut maalattu (rakennus D), ulko-ovet maalattu (kaikki talot), antenniverkko kunnostettu (talo D), sähkökeskus siirretty kellarista ulkoseinälle (talo D), 2010 julkisivut maalattu (rakennukset A, B ja C), antenniverkko kunnostettu (talot A, B ja C), 2009 uusi jätekatos rakennettu, vesikatot maalattu, sähkökeskus siirretty kellarista ulkoseinälle (talo C), 2008 sähkökeskus siirretty kellarista ulkoseinälle (talo B), 2002 tonttivesijohto uusittu, 1993 ulko-ovet uusittu, 1984-2000 peltikatot uusittu, 1984 viemäreitä uusittu muovisiksi, rakennusten vaakarunkolinjat ja tontin alueen viemäriverkko kauttaaltaan.
Kommande renoveringar
5 vuoden kunnossapitotarveselvitys: Vesikattojen maalaus ja vesikattojen kulkusillat 2024-2025.
Övrigt om husbolaget
Painovoimainen ilmanvaihto. Yhtiössä noudatetaan korjausvastuiden osalta ns. puutaloperiaatetta eli osakkaan vastuu tavanomaista laajempi. Koskee mm. hanoja, WC-istuimia, vesiboilereita, kattoikkunoita, asunnon lämpöpattereita, asunnon sähkölaitteita jne. Huoneistokohtainen lisärakentaminen ja rakennusluvat osakkaan vastuulla. Lupakansio tarkastettava ja siirrettävä uudelle omistajalle kaupan yhteydessä. Taloyhtiö hankkinut rakennusluvan ilmalämpöpumppujen asennukselle. Ennen asennusta tulee asiasta ja tarkastuksista sopia isännöintitoimiston kanssa. Ohjeistus- ja tarkastuskulut laskutetaan osakkaalta.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt