Till innehållet

Hovineidonkatu 9

Turku, Herttuankulma

kerrostalo 2023 , 3h, kt, s, p

Byggd
2023
Ytarea
59 m²
Skuldfritt pris
279 600 €

Beskrivning av objektet

NYT MAHTAVAT EDUT ASUNNON OSTAJALLE: - tontin lunastusosuuden suuruinen hyvitys asunnon hinnasta (34 710 €). - 6 kk vastikkeet (rahoitusvastikkeet ja pääomavastikkeet) veloituksetta. - autopaikka - 50 % Nämä edut ovat voimassa toistaiseksi. Tervetuloa tutustumaan viehättäviin koteihin historiallisessa Turun Linnakaupungissa! Loppuvuodesta 2023 valmistunut Asunto Oy Turun Herttua tarjoaa kodikkaita ja toimivia asuntoja seitsemässä kerroksessa. Sijainti on erinomainen, lähellä sekä keskustaa että yliopistoa, ja tarjolla on kompakteja pikkukoteja sekä isompia perheasuntoja. Herttuan tyylikäs tiilijulkisivu kätkee sisälleen mukavasti varusteltuja koteja, joissa on kaikki tarpeellinen viihtyisään asumiseen. Lattialämmitys lisää asumismukavuutta, ja jokaisessa asunnossa on joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, osa niistä lasitettuja. Ylimpien kerrosten asunnoista avautuu upeat näkymät Turun linnalle tai merelle. Korttelin suojatulla sisäpihalla sijaitsee viihtyisä ja monikäyttöinen pihatalo, jossa on kaksi saunaa ja kerhotila. Pihalla on myös leikkialue ja monitoimikenttä, joissa voi nauttia kesäilloista ja viettää aikaa perheen kesken. Pihakannen alta löytyy parkkialue autoille. Ympäröivät istutukset ja viereiset puistoalueet luovat viihtyisän ja vehreän ympäristön. Asunto Oy Turun Herttua sijaitsee vuokratontilla, ja huoneistokohtainen osuus tontin lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina merelliseksi Linnakaupungiksi, mikä tekee tästä sijainnista entistäkin houkuttelevamman ja arvokkaamman pitkällä tähtäimellä. Lisätiedot: Mikko 050 355 1557 | mikko.mannila@spkoti.fi

Nästa visning

22.7.2024 kl. 16:00-16:30

Grundläggande information

Destinationsnummer
20577273
Läge
Hovineidonkatu 9, 20100 Turku
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h, kt, s, p
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
59 m²
Total areal
59 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
7
År av konstruktion
2023
Färdigställandeår
2023
Blir ledigt
heti (uudiskohde)

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
111 849,00 €
Velkaosuus
167 751,00 €
Skuldfritt pris
279 600,00 €
Pris per kvadratmeter
4 738,98 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
34 710,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
126,85 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Osakkeenostaja/-omistaja voi halutessaan maksaa huoneistokohtaisen lunastusosuuden asunto osakeyhtiölle. Tontin määräosan lunastaminen on mahdollista kerran vuodessa. Hinnastossa esitetty arvio tontin lunastushinnasta on arvioitu lunastushetkelle 19.10.2023 (arvio n. 968.318 e). Tontin vuokranantaja/ myyjä laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Lunastushinta sidotaan kiinteään 1,4 % siten, että koko vuokra-alueen lunastushinta maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 950.411,94 euroa. Arvonnousu lasketaan päivittäin suhteessa vuotuiseen arvonnousuun siten, että vuotuinen kokonaiskorotus on edellä mainitut prosentit. Laskennallisena vuotena käytetään 365 vrk.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
34 710,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Skötselvederlag
224,20 €/kk
Finansieringsvederlag
767,93 €/kk
Tontin vuokravastike
126,85 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 118,98 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,9 % kokonaiskorkoa (Eb 6 kk 6.9.2023 = 3,929 % + marginaali 0,95 % Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksu on ennakkomaksu, tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella (lämmin ja kylmä vesi). Huoneistokohtainen sähkömittaus (kph ja saunan mukavuuslattialämmitys huoneiston sähkönkulutukseen). Varainsiirtovero 1,5%. Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa. Vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 39.222,22 e/vuosi. Taloussuunnitelmaan tontinvuokravastike ensimmäiselle rakentamisvaiheen jälkeiselle tilikaudelle on arvioitu siten, että perusvuokraan on tehty korotus yhteensä n. 7,8 %. Todellinen elinkustannusindeksi, johon korotus on sidottu, voi poiketa arvioidusta. Tontivuokravastike on laskettu päivitettyyn hinnastoon Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahaston 29.8.2023 ilmoituksen mukaisesti, jolloin vuokranmäärä on ollut 42.819,18 e/vuosi. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin ja kulloinkin maksettavaa vuokraa tarkistetaan indeksin muutoksen mukaisesti. Perusindeksinä on marraskuun 2021 indeksiluku. Tarkistus tapahtuu aina kunkin kalenterivuoden lopussa ja tarkistettua vuokraa maksetaan 1.1. alkaen. Ensimmäistä kertaa vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla perusvuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi perusindeksillä. Tämän jälkeen vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla tarkistushetkellä maksettava vuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi indeksillä, jotka käytettiin vuokraa edellisen kerran tarkistettaessa. Vuokraa korotetaan ensimmäisen kerran 1.1.2023. HUONEISTOKOHTAISEN TONTINOSAN LUNASTAMISESTA SYNTYVISTÄ KULUISTA (ARVIO): Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken. Arvio em. kuluista hinnaston laatimishetkellä: kiinteistökaupan varainsiirtovero 4 %, kiinnityksen purkaminen 40 €, kaupanvahvistajan palkkio 120 € ja matkakulut, lainhuudatus 144 €. Isännöintitoimiston kulut sopimuksen mukaisesti.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
kaakko
Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Energiklass
B2018
Allmänt skick
uusi
Värmesystem
kaukolämpö
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
vesikiertoinen lattialämmitys

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Beskrivning av vardagsrummet
Lattiat parkettia, seinät maalatut.
Beskrivning av köket
Jääkaappipakastin, erillisuuni 60 cm, induktioliesi, liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille, integroitu astianpesukone. Keittiön kodinkoneet valkoisia Electrolux merkkisiä, välitilassa laminaatti, työtasot laminaattipintaisia. Keittiön altaat tasoon upotettuja komposiitti altaita, Oras Safira hana apk-venttiilillä.
Beskrivning av sovrummet
Lattiat parkettia, seinät maalatut.
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Seinät ja lattia laattaa. Katto paneloitu (kuusi). Suihku, kääntyvä suihkuseinä (savun harmaa tai kirkas lasi), wc-istuin, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi. Mukavuuslattialämmitys pesuhuoneessa ja saunassa (sähkö huoneiston sähköön). Pyykinpesukoneliitännät sekä tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Kylpyhuoneet ovat pääsääntöisesti kylpyhuone-elementtejä.
Beskrivning av bastun
Laattalattia, seinät ja katto paneloitu (kuusi). Saunan ovi savunharmaa lasi, Harvian sähkökiuas.
Övriga lokaler
Eteisessä ja toisessa makuuhuoneessa kaapistot.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
877 m²
Ägande av tomten
valinnainen vuokratontti
Uthyrare av tomten
Ålalandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahast
Tomthyra
39 190,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
8.6.2051
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Turun kaupunki

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Turun Herttua
Disponentens kontaktuppgifter
Asuntopehtoori Isännöinti Oy / Markus Kaukovalta
Till husbolaget hör
sauna, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä erillisessä puolilämpimässä autohallissa (myydään erikseen omina osakkeina). Vieraspaikat pihakannella.
Övrigt om husbolaget
Huoneistokohtainen LTO-kone (ohjaus liesituulettimella), ylimmän kerroksen lasitetuilla parvekkeilla varustetuissa asunnoissa ilmalämpöpumpun sähkö- ja reikävaraus.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-market 1,1 km ja Sale 800 m.
Ytterligare information om tjänsterna
Kuntosali 200 m.
Skolor
Topeliuksen koulu 450 m.
Daghem
Tallinmäenkentän päiväkoti 500 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt