Till innehållet

Salmintie 9

Espoo, Leppävaara

omakotitalo 2007 , oh+4mh+k+rt+khh+s+2kph/wc+wc+vh+tk+var+ak+terassi

Byggd
2007
Ytarea
150.3 m²
Skuldfritt pris
890 000 €

Beskrivning av objektet

ELEGANTTI, ISOLLE AKTIIVISELLE PERHEELLE SOPIVA VUONNA 2007 LOPPUKATSELMOITU JA 2023 KUNTOTARKASTETTU KIVITALO OMALLA 757M2:N TONTILLA HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN JA PALVELUIDEN LÄHEISYYDESSÄ. TONTTI RAJOITTUU VEHREÄÄN PIKKALANPUISTOON. NOIN KILOMETRIN KÄVELYETÄISYYS LAAJALAHDEN JA RUUSUTORPAN KOULUISTA. MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄSTÄ HANKITTU TARJOUS, JONKA SEURAAVA OMISTAJA VOI HALUTESSAAN TOTEUTTAA OMALLA KUSTANNUKSELLAAN. Tämän tyylikkään talon asuintilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Suurista ikkuinoista tuleva luonnonvalo tekee talosta ympärivuotisesti viihtyisän. Tilat ja valoisuus mahdollistavat isonkin perheen viihtymisen, harrastamisen ja etätyöskentelyn kotona. Tässä kodissa voitte viettää perheenne hienoimmatkin juhlat ison vierasmäärän kanssa. Talon olohuone on ainutlaatuisen hienostunut. Sen korkeus on enimmillään yli kuusi metriä. Ikkunapinta-alassa ei ole säästelty ja lattia on veneenrakennuksessakin käytettyä arvokasta kestävää Iroko-puulajista valmistettua leveälankkuista parkettia. Olohuoneesta on käynti katetulle aurinkoterassille. Terassin jatkeena on eteläsuuntaan sijoittuva suuri suojaisa nurmikkoalue, joka on valmis sellaisenaan jalkapallon pelailuun. Vaihtoehtoisesti voit loihtia pihaan puutarhakeitaasi hedelmäpuineen, kasvimaineen ja kukkaistutuksineen. Olohuoneen vieressä on keittiö ja ruokailutila. Valkoisessa raikkaassa keittiössä on runsaasti työskentely- ja säilytystilaa. Näyttävät työtasot ovat paksua mattamustaa kivimateriaalia. Alakerran Master Bedroom sijaitsee olohuoneen vieressä lasipariovien takana. Huone voi toimia myös kirjasto- tai toimistohuoneena. Kodinhoitohuone on suunniteltu arkielämän käytännön tarpeet huomioon ottaen ja sinne pääsee suoraan ulkoa. Voit pestä kuraisen koirasi tai perheenjäsenesi kodinhoitohuoneen kurakaukalossa. Sauna ja kylpyhuone sijaitsevat kodinhoitohuoneen vieressä. Kylpyhuoneessa on tilaa poreammeen asennukselle. Alakerrassa on lisäksi erillis-wc sekä tuulikaapin yhteydessä vaatehuone. Yläkerrassa on kolme reilun kokoista makuuhuonetta, joissa hyvin vaatesäilyltystilaa ja ikkunat kaikissa kahteen ilmansuuntaan. Master Bedroomista on lisäksi käynti parvekkeelle, jossa voit nauttia illan viimeisistä ja aamun ensimmäisistä hetkistä kaunista ympäristöä katsellen. Makuuhuoneiden vieressä on talon toinen kylpyhuone-wc. Talon yhteydessä on autokatos ja ulkoautopaikka. Autokatoksesta on käynti varastoon/tekniseen tilaan. Viherpihan puolella on leikkimökki ja varastokoppi. Tervetuloa tutustumaan tähän tasokkaaseen kotiin, jossa on tilaa toteuttaa perheenne unelmia! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Westendintie 1, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20588594
Läge
Salmintie 9, 02600 Espoo
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
oh+4mh+k+rt+khh+s+2kph/wc+wc+vh+tk+var+ak+terassi
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
150.3 m²
Övriga utrymmen
6.8 m²
Total areal
157.1 m²
Ytterligare information om ytan
Asuintilojen pinta-alaksi on kirjattu tässä yhteydessä rakennusvalvonnan leimaamaan asemakaavalupakuvan mukainen huoneistoala 150,3m2. Vastaavasti varasto on saman lupakuvan mukaan 6,8m2 ja talon kokonaisala 194m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Kohteen pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
2007
Färdigställandeår
2005
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
31.10.2023 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Skuldfritt pris
890 000,00 €
Säljande pris
890 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 921,49 €/m²
Mer information om avgifter
SÄHKÖNKULUTUS Kokonaissähkönkulutus vuonna 2022 oli 28054kWh sisältäen lämmityksen, käyttösähkön ja sähköauton latauksen. Sähköautona latauksen osuus oli 6/2022 alkaen n. 2400kWh. Kokonaissähkönkulutuksen hinta vuonna 2022 oli noin 3807€/vuosi eli noin 317€/kk. VEDENKULUTUS Vedenkulutuksen määrä vuonna 2022 oli noin 130m3 ja sen hinta oli noin 454€/vuosi eli noin 38€/kk. PUHTAANAPITO Sekajätteen (240L, 1krt/vko) kustannus oli noin 129€/vuosi eli noin 11€/kk. KIINTEISTÖVERO Kiinteistöveron määrä vuonna 2023 on 959,98€. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista, palvelun tarjoajasta ja sähköauton latauksesta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, kuntotarkastus tehty, antenni
Energiklass
D2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus laadittu 20.4.2023
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
sähkö
Eldstad
muu
Övrig beskrivning av eldstaden
Takkavaraus tehty alapohjarakenteisiin. Hormia ei ole valmiina.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
04/2023 Vesikatteen pinnalta poistettu sammalkasvustoja Noin 2018 Kodinhoitohuoneen oven lukkorunko uusittu Noin 2017 Silikonisaumauksia uusittu Noin 2016 Ilmanvaihtojerestelmä puhdistettu Noin 2010-luvun alku: Keittön pesualtaan hanassa havaittiin vesivuoto. Alapohjan betonilaatta kuivattiin ja lattiapinnoite uusittiin korjaustoimenpiteenä. Noin 2010 Yläkerran makuuhuoneiden ikkunoiden tiivisteitä uusittu. Noin 2006/2007 Vesikatteen lumiesteiden asennukset uusittu Edellä mainittujen töiden lisäksi ilmanvaihtokoneen suodattimet uusittu noin 10 kk:n välein.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Pihan leikkimökki ja varasto sisältyvät kauppaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
kivi
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiili
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti katetulle terassille. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Beskrivning av köket
Keittiö: Induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, erillisuuni, välitilaikkuna, seinät maalattu ja lattia parkettia. Runsaasti kaappi- ja laatikkotilaa. Paksu kivitaso. Vesikiertoinen lattialämmitys. Ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Beskrivning av sovrummet
M1 (alakerran Master Bedroom): Seinät maalattu ja lattia parkettia. Vesikiertoinen lattialämmitys. M2: (yläkerran Master Bedroom): Liukuovikomeroita, seinät maalattu ja lattia parkettia. Vesikiertoinen lattialämmitys. M3: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia parkettia. Vesikiertoinen lattialämmitys. Mh4: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia parkettia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Antal sovrum
4
Beskrivning av badrummet
Alakerran kph: Suihku, wc-istuin, ikkuna, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys. Yläkerran kph: Suihkukaappi, peili, korkea kylpyhuonekomero, lavuaari, lavuaarikaapisto, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Erillis-wc: Lavuaari, lavuaarikaappi, peili, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Beskrivning av bastun
Sauna: Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneelia ja lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Beskrivning av grovköket
Khh: Pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, terästaso lavuaarilla, laminaattitaso, kurakaukalo ja -suihku, työtasoa, komeroita ja laatikoita. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Övriga lokaler
Vaatehuone: Hyllyjä ja tankoja, seinät maalattu ja lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys. Tuulikaappi: Käynti vaatehuoneeseen, seinät maalattu ja lattia laattaa. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Säleverhot, keskuspölynimuri ja varashälytinjärjestelmä.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
757 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Tällä myynnissä olevalla kiinteistöllä 49-51-179-10 on käyttöoikeus kiinteistölle 49-51-179-11 kiinteistön karttatulosteeseen merkityn pihatien osalta.
Tomtens byggnadsrätt
Espoon kaupunki puh. 09-81621
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
49-51-179-10
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Espoon kaupunki puh. 09-81621

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Leppävaaran Sellon ja Tapiolan Ainoan kauppakeskuspalvelut nopean etäisyyden päässä.
Transporter
Erinomaiset liikenneyhteydet lähietäisyydellä. Tulevan Raide-Jokerin pysäkki kävelyetäisyydellä. Kattava pyörätieverkosto.
Skolor
Laajalahden koulu (mittava remontti- ja laajennushanke on arvioitu valmistuvan syksyksi 2023. Ruusutorpan koulu. Nopea yhteys Munkkivuoren ja Munkkiniemen suomen-, ruotsin- ja ranskankielisiin kouluihin.
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt