Till innehållet

Opettajanpolku 4

Helsinki, Pakila

omakotitalo 1937 , Ak: olohuone, keittiö ruokailutilalla, wc, makuuhuone Yk: kolme huonetta, joista yhdessä apukeittiö, wc Kellari: kylpyhuone, pesuhuone, sauna, tekninen tila/askarteluhuone, kellarikomeroita

Byggd
1937
Ytarea
92 m²
Skuldfritt pris
365 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tunnelmalliseen vuonna 1937 rakennettuun omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella ja vehreällä alueella Itä-Pakilassa, Opettajanpolulla. Tämä viehättävä kiinteistö on jaettu kolmeen kerrokseen, joka mahdollistaa monipuoliset asuintilat erikokoisten perheiden tarpeisiin. Talon ulkoasu on ajan henkeä kunnioittava ja talo seisoo aurinkoisella puutarhatontilla, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön rentoutumiselle ja ulkoilulle. Nykyiset omistajat ovat pitäneet taloa kotinaan jo lähes neljänkymmenen vuodenajan ja aikojen saatossa asuntoa on päivitetty tarpeen mukaan. Vanhan talon tapaan, se kaipaa kuitenkin edelleen remonttia ja erityisesti kellaritilat vaativat kunnostamista sekä talon ulkopuolisen kosteuden hallintaa asentamalla salaojat. Kaikki kolme kerrosta ovat tilavia ja niissä on runsaasti säilytystilaa. Talossa on useita huoneita, tilava olohuone, keittiö ja ruokailutila. Talo lämpenee energiatehokkaalla maalämmöllä. Sijainti on ihanteellinen niille, jotka arvostavat rauhallista asuinympäristöä, mutta haluavat kuitenkin asua lähellä kaupungin palveluita. Opettajanpolku on rauhallinen katu, josta on hyvät liikenneyhteydet ja lähellä sijaitsevat lenkkeilymaastot, kaupat, koulut ja päiväkodit. Tämä vuonna 1937 rakennettu omakotitalo on omiaan vanhan puutalon tunnelmaa kaipaavalle ja innokkaalle remontoijalle. Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen kiinteistöön ja kokemaan sen viehätys ja ainutlaatuisuus itse! Sinua palvelee; Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 /hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20594579
Läge
Opettajanpolku 4, 00680 Helsinki
Typ
omakotitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
Ak: olohuone, keittiö ruokailutilalla, wc, makuuhuone Yk: kolme huonetta, joista yhdessä apukeittiö, wc Kellari: kylpyhuone, pesuhuone, sauna, tekninen tila/askarteluhuone, kellarikomeroita
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
92 m²
Total areal
92 m²
Ytterligare information om ytan
Kiinteistö on valmistunut vuonna 1937, eikä virallinen asuinpinta-ala tai kokonaispinta-ala ole tiedossa. Rakennuksesta ei ole tallella tarkkoja rakennuspiirustuksia, eikä neliöitä ole tarkastusmitattu. Välitysliike on pyrkinyt selvittämään kiinteistön pinta-alaa rakennusvalvonnalta sekä kaavoituksesta, mutta pinta-aloissa on dokumentaatiosta riippuen eriäväisyyksiä. Rakennus ja huoneistorekisteriotteen mukaan (epävirallinen) asuinpinta-ala on 82m2, kokonaisala 92m2. Omistajan antaman arvion mukaan pinta-ala on noin 100m2, mutta pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu eikä tarkistettu nykystandardein. Ostaja on tietoinen, että kiinteistön hinta ei perustu asunnon neliöihin tai pinta-alaan vaan kiinteistön kokonaisuuteen. Ostajan tueksi teetetty 3D pohjakuva mittaus on epävirallinen eikä välttämättä vastaa todellisuutta eikä ota huomioon asuinneliöiksi laskettavia mittausstandardeja.
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1937
Färdigställandeår
1937
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
kaupanteossa tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Skuldfritt pris
365 000,00 €
Säljande pris
365 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 967,39 €/m²
Fastighetsskatt
685,60 €
Vägavgift
120 €/v
Mer information om avgifter
Sähkön kokonaiskulutus 14 000kWh (sis. maalämpö ja käyttösähkö) on vuodelta 2022. Ilmoitetut kulutukset ja kustannukset perustuvat nykyisen omistajan vuoden 2022 keskimääräiseen käyttöön ja ne vaihtelevat käyttötottumusten ja henkilömäärän mukaan. Mikäli sähkönhinta on noin 0,10e/1kWh, on kustannus noin 116 euroa/kk + siirtomaksu/verot. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Ostajaa suositellaan ottamaan kiinteistölle laajamittaisen täysarvovakuutuksen (kiinteistövakuutuksen).

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, kosteusmittaus tehty
Mer information 2
kaapistot, sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet, ilmalämpöpumppu, istutukset
Mer information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
Ytterligare energiklassinformation
Teetetään ennen kaupantekoa.
Allmänt skick
tyydyttävä
Mer information om skick
Kiinteistö on valmistunut vuonna 1937 ja kiinteistössä on tehty perusparannus vuonna 1986. Sen jälkeen kiinteistön teknisiä toimintoja on uusittu (maalämpö, katto, käyttövesiputket vesimittarilta eteenpäin, osa ikkunoista) mutta kiinteistö vaatii edelleen remonttia ja omakotitalon tapaan jatkuvaa ylläpitoa. Pinnat ovat pääosin vuodelta 1986. Kts. tarkemmat suositukset kuntotarkastuksesta.
Värmesystem
maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Eldstad
hormi olemassa
Övrig beskrivning av eldstaden
Hormia ei ole käytetty yli 40 vuoteen, sen kunnosta ei tietoa.
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Anslutningar som övergår
Vesi- ja viemäriliittymä.
Utförda renoveringar
2018: Peltikatto uusittu 2016: Talon käyttövesijärjestelmä uusiminen (käyttövesiputket) 2015: Talon ulkopuolen maalaus 2013: Maalämpö. osa ikkunoista laitettiin lämpölaseiksi, kokolattiamatto kellaritilaan. 2011: Eteisen katto uusittu 2009: Painesäiliö vaihdettu uuteen 2004: Pattereiden pattereiden termostaatit uusittu. 2001: Keittiön kaappien ovet uusittu 1988: Sauna ja suihkuhuone uusittu, kellariremontti 1986: kiinteistön iso remontti: pohjaratkaisun muokkaus, oviaukkojen levennys, portaiden uusiminen, kuistin uusiminen, sisäkattojen panelointi/levytys, asunnon sisäpuolisia sähkötöitä ja putkitöitä, sisäpuolinen lämmöneristys lämpölevy/styroksi 25mm, ulkopuolen uusi vuoraus ja ilmarako (vanha julkisivu alla), ikkunoiden uusiminen.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Rakennusmateriaali: Asuinkerrokset puurakenteinen, kellaritilat betonirakenteinen.
Väggmaterial
Maali, tapetti, kaakeli, paneeli.
Golvmaterial
Parketti, laminaatti, kokolattiamatto, maapohja, laatta, betoni.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Takmaterial
Maali, paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Tunnelmallinen valoisa olohuone tila, jossa kahdella sivulla ikkunat.
Beskrivning av köket
Runsaasti kaappi- ja laskutilaa keittiössä, jossa varusteina: allas, kaapistot, tasot, sähköliesi/uuni, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin. Keittiöön on vaihdettu kaapistojen ovet sekä kaakelit vuonna 2001.
Beskrivning av sovrummet
Sisääntulokerroksessa yksi makuuhuone, yläkerrassa kolme erillistä erikokoista huonetta, jotka olleet makuuhuonekäytössä (osassa tiloista matala loivakatto).
Antal sovrum
4
Beskrivning av badrummet
Kellarin kylpyhuoneen yhteydessä sauna (vuodelta -88). Varusteluna: suihku sekä ikkuna päästämässä valoa sisälle. Lisäksi kellarissa pesuhuone, jonka yhteydessä kylpyamme, kaksi allasta ja kaksi peiliä ja pesukoneliitäntä.
Beskrivning av toaletten
Kahdessa asuinkerroksessa erillis wc:eet. Varusteina peili, allas, bidee-suihku ja wc-istuin.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä sauna.
Beskrivning av grovköket
Kellarikerroksen pesuhuoneessa pesukoneliitäntä ja tilaa kodinhoidolle.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Runsaasti säilytystilaa jaettuna kolmeen kerrokseen mm. kaapistojen, kiinteiden komerojen sekä varastohuoneiden muodossa.
Övriga lokaler
Kellarissa runsaasti säilytystilaa sekä tekninen tila/askartelutila.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sopimuksen mukaan kiinteistön irtaimisto kuuluu kauppaan.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
730 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Tomtens byggnadsrätt
e-luvun mukainen. Rakennusoikeutta jäljellä.
Tomtens byggnadsrättsyta
183 m²
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
91-423-2-25
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

AOR, Omakoti-, rivi- ja muiden kytkettyjen rakennusten korttelialue. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/

Lisätietoa muista rakennuksista
Autotalli sijaitsee osana kellarikerrosta, sisäänkäynti sisäpihan puolelta.
Ranta
ei rantaa
Pihan kuvaus
Vehreä ja suojaisa etelä-suuntainen piha jossa runsaasti kukkaistutuksia, nurmea ja hedelmäpuita.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Opettajanpolku sijaitsee viehättävällä ja suojaisalla pientaloalueella. Kauniit ulkoilumaastot ovat vain kivenheiton päässä ja niin Pakilan siirtolapuutarha kuin Tuomarinkylän ulkoilualueet kutsuvat nauttimaan ulkoilmasta. Alepa Deli Tuomarinkylä noin 600 m. K-Market noin 1 km. S-market Torpparinmäki noin 1,2 km. K-Supermarket noin 1 km. Paloheinän kirjasto 1,3 km. Paloheinän terveysasema 1,3 km. Paloheinän terveysaseman hammashoitola noin 1,3 km.
Transporter
Linja-autopysäkki: Lukupolku noin 200 m. Juna-asema: Pukinmäki noin 2,6 km. Autolla hyvät yhteydet Tuusulan väylälle ja kehälle.
Skolor
Peruskoulu: Metsolan ala-asteen koulu 190 m Erityiskoulu: Solakallion koulu noin 1,1 km. Peruskoulu ja lukio: Oulunkylän yhteiskoulu noin 1,8 km. Peruskoulu: Pakilan yläasteen koulu noin 2 km. Lukio: Helsinge gymnasium noin 4,2 km.
Daghem
Pakilassa on useita päiväkoteja mm. Päiväkoti Haltia noin 200 m. Päiväkoti Tammi noin 1,1 km. Päiväkoti Miilu noin 1,1 km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt