Till innehållet

Lemmikkipolku 14

Espoo, Puolarmaari

mökki tai huvila 1992 , oh-rt+kk+kph/wc+s

Byggd
1992
Ytarea
32 m²
Skuldfritt pris
124 000 €

Beskrivning av objektet

VALOISA JA SIISTINÄ PIDETTY SAUNALLINEN MÖKKI SUOJAISELLA VIHERPIHALLA PUOLARMAARIN RYHMÄPUUTARHA-ALUEELLA YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN. TÄNNE VOI LOIHTIA OMAN PUUTARHAPARATIISIN JA KASVIMAAKEITAAN. PIHALLA ON TILAA MYÖS LASTEN PALLOILUILLE JA LEIKEILLE. LÄHELLÄ ERINOMAISET HIIHTO- JA LENKKEILYMAASTOT, HYVÄKUNTOINEN TENNISKENTTÄ, SUOSITTU FRISBEEGOLFRATA SEKÄ LASTEN LEIKKIPAIKKA. KOHDE SOPII KAIKENIKÄISILLE. Mökin neliöt on käytetty suotuisasti ja mökin voi kalustaa kunnollisen kokoisilla huonekaluilla. Korkea katto tuo tilan tuntua ja isot ikkunat puutarhan suuntaan tekevät mökin valoisuudeltaan raikkaaksi. Täällä on helppo viihtyä vapaa-ajalla, tehdä etätöitä ja viettää vaikka perhejuhlia isommalla vierasmäärällä. Olohuone-ruokailutila-keittiö on yhtenäistä avaraa tilaa. Liukuovikomeroiden takana on säilytystilaa. Keittiössä on hyvin työskentelly- ja säilytystiliaa eikä ahtauden tunnetta tule. Kylpyhuone-wc:n yhteydessä on oma riittoisan kokoinen sauna. Pihalla on ulkovaja puutarhavälineille. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen mökkiin ja suojaisaan vehreään pihaan, jossa on luonnetta ja tilaa toteuttaa juuri teidän unelmianne! Mikäli oma asuntonne tai mökkinne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Westendintie 1, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20771160
Läge
Lemmikkipolku 14, 02210 Espoo
Typ
mökki tai huvila
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
oh-rt+kk+kph/wc+s
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
32 m²
Total areal
32 m²
Ytterligare information om ytan
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen kerrosala 32m2. Omistajan mukaan rakennustyöselitykseen on kirjattu kerrosalaksi 31,5m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1992
Färdigställandeår
1992
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
17.9.2023 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Skuldfritt pris
124 000,00 €
Säljande pris
124 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 875,00 €/m²
Mer information om avgifter
Toteutuneita kulutustietoja myyjältä vuodelta 2022 - Sähkö (sisältäen lämmityksen ja käyttösähkön siirtomaksuineen) 852,62€/vuosi - Vesi 114,42€/vuosi Lisäksi vuodelta 2023 - Maanvuokra 988,43€ - Kiinteistövero 142,46€ - Vakuutus 103,72€ (Pohjola) - Puolarmaarin ryhmäpuutarha ry:n hoitomaksu 200€. Sen lisäksi peritään talkoomaksu 30€ niiltä, jotka eivät osallistu talkoisiin. - Yhdistyksen viherkompostin käytöstä peritään 40€. Käyttö ei ole pakollista. Muuta jätemaksua ei ole peritty. Myyjän mukaan veden osalta vuosikustannukset perustuvat osittain arvioon, koska laskutuksen tasausjakso ei ole kalenterivuosi. Muiden kustannusten osalta maksut ovat kalenterivuodelta. Huomioitavaa on myös se, että mökki on ollut vähäisellä käytöllä vuonna 2022. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, kaapeli-tv, talviasuttava, sähköliittymä siirtyy, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Ytterligare energiklassinformation
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
sähkö
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
Mökki- ja vajarakennusta on huollettu ja korjattu säännöllisesti, mm. maalattu useaan kertaa niiden valmistumisen jälkeen. Seuraavassa on lueteltu maalaustyöt viimeisen viiden vuoden ajalta: - Valkoiset sisäseinäpinnat, maalattu samalla kertaa kahdesti. - Mökin ulkoseinät osittain, ikkunapuitteet, kuistin katto, kaiteet ja pylväs, mökin ja vajan ulko-ovet ja karmit. - Öljytty terassin ja kuistin kestopuupinnat kahtena eri vuonna.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Alue on kaavoitettu loma-asumiskäyttöön. Mökkiosoitetta ei voi rekisteröidä vakituisen asunnon osoitteeksi. Talviyöpyminen on nykyään sallittua. Ryhmäpuutarha-alueella kylätupa, pesutupa, sauna ja autonpesupaikka, jotka ovat käytettävissä maksua vastaan. Alueella on myös kasvimaapalstoja vuokrattavaksi, mutta niiden saatavuutta tulee tiedustella Espoon kaupungilta.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Taktyp
Aumakatto
Takmaterial
Huopakate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone-ruokailutila: Liukuovikomerot, seinät maalattua lasikuitua, lattia lautaa ja käynti pariovista ulos terassille.
Beskrivning av köket
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, liesi, astianpesukone, välitilat kaakelia, laminaattitasot, tiskiallas ja -taso, paikka mikroaaltouunille, seinät maalattua lasikuitutapettia ja lattia lautaa.
Beskrivning av badrummet
Kph-wc: Suihku, lavuaari, peilikaappi, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Sähköinen lattialämmitys.
Beskrivning av bastun
Sauna: Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneloitu ja lattia laattaa. Lämminvesivaraaja lauteiden alla.
Typ av bastuugn
sähkökiuas

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
309 m²
Rasitteet
Pankissa vakuutena olleita panttikirjoja on neljä, joiden yhteenlaskettu pääoma on 33.600 €. Panttioikeus on päättynyt, kiinnitykset kuoletetaan. Lisäksi Espoon kaupungilla on vuotuisen vuokranmaksun suorittamisen vakuudeksi kiinnitys, jonka pääoma on 1715,52 €. Kiinnitys jää voimaan vuokrasopimuksen ehtojen (7.4) mukaisesti.
Tomtens byggnadsrätt
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
49-404-4-2
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Espoon kaupunki
Lisätietoja tontista
Kiinteistö 49-404-4-2 on tilamuotoinen ja sen pinta-ala on 4431m2. Ryhmäpuutarha sijaitsee kiinteistöllä ja mökit kiinteistön palstoilla. Mökkien omistajat ovat tehneet vuokrasopimuksen Espoon kaupungin kanssa. Nyt myynnissä oleva mökki sijaitsee palstalla, jonka pinta-ala on noin 309m2. Palstan vuokraoikeussopimus on tehty 19.6.1990 ja se on voimassa 30.6.2042 asti. Vuokrasopimuksessa määritetään mökin omistajan velvollisuudet. Vuokrasopimus siirretään kaupan yhteydessä seuraavan omistajan vastattavaksi. Tämän mökin palstan maanvuokra on 988,43€ vuonna 2023.
Tomtens hyrestid
30.6.2042
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Lisätietoa muista rakennuksista
Pihalla kylmä vaja puutarhatavaroiden sälilytystä varten. Ryhmäpuutarhalla autopaikkoja Kimalaisenpolun varrella. Yksi pysäköintioikeus mökkiä kohden.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Useita ruokakauppoja, kauppakeskukset Liila ja Iso Omena ajoetäisyydellä.
Transporter
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Helsinkiin. Eriomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Alueella ja alueen läheisyydessä kouluja.
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt