Till innehållet

Rosalankuja 2

Helsinki, Kruunuvuorenranta, Laajasalo

kerrostalo 2017 , 1h, avokeittiö, kph ja lasitettu parveke (Yj:n mukaan 1h+kt)

Byggd
2017
Ytarea
33.5 m²
Skuldfritt pris
199 000 €

Beskrivning av objektet

Ajaton ja tyylikäs ylimmän kerroksen yksiö halutulla sijainnilla Kruunuvuorenrannasta. Asunto sopii niin sijoitusmielessä tulevaa arvonnousua odottavalle tai omaksi kodiksi, jolloin nykyinen vuokrasopimus tulee irtisanottavaksi keväällä 2024. Asunto on vuokrattu 1.4.2023 alkaen (740e+vesi) ja ensimmäinen irtisanomisajankohta sopimukselle on 1.3.2024. Tämä vuonna 2017 valmistunut taloyhtiö koostuu 78 asunnosta ja on taloudellisesti vakaa. Nyt myynnissä oleva asunto on ihanan valoisa ja pohjaratkaisultaan avoin. Keittiö sijaitsee yhdellä seinustalla ja sen ääreen mahtuu mukavasti neljän hengen ruokapöytä. Oleskelutilat ja sänky on helppo sijoittaa loogisille paikoilleen ja oleskelutilaa jatkaa etelän suuntainen lasitettu parveke! Kylpyhuone on tilava ja sinne mahtuu hyvin myös pyykinpesukone. Taloyhtiön yhteiset tilat kuten kauniisti sisustettu asukasolohuone, on omiaan etätyöskentelyyn ja seurusteluun isommalla porukalla. Taloyhtiön pesutupa ja kuivaushuoneet, ulkoiluvälinevarastot sekä sauna lisäävät asumismukavuutta. Kruunuvuorenrannassa asuvat saavat lisäksi nauttia maksuttomasti alueella sijaitsevista yhteistiloista kuten kerhohuoneista, kuntosalista ja verstaasta. Bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle, lähtee noin 100 metrin päästä ja HSL:n lauttaliikenne mahdollistaa kulkemisen keskustaan suoraan Kruunuvuorenrannasta. Rakenteilla oleva Kruunusillat tuo pikaraitiovaunuliikenteen alueelle vuonna 2027, joten kulkuyhteydet paranevat entisestään. Kesäisin kaupunkipyöräpysäkki löytyy ihan kulman takaa ja takapihalta pääset myös suoraan ihanille merenläheisille luontoreiteille, joista nautit vuodenajasta toiseen. Rosalankuja 2 sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä hyviä liikenneyhteyksiä, luontoa sekä Yliskylän että Kruunuvuorenrannan palveluita! Sovithan oman esittelyaikasi, asuntoa sinulle esittelee; Hanna Daw Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021 & 2022 Puh. 0400 810 002 / hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20826106
Läge
Rosalankuja 2, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
1h, avokeittiö, kph ja lasitettu parveke (Yj:n mukaan 1h+kt)
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
33.5 m²
Total areal
33.5 m²
Antal våningar
5
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
2017
Färdigställandeår
2017
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
vuokrattu

Priser och kostnader

Hyra
740,00 €/kk
Säljande pris
92 003,90 €
Velkaosuus
106 996,10 €
Skuldfritt pris
199 000,00 €
Skötselvederlag
244,55 €/kk
Finansieringsvederlag
918,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 162,55 €/kk
Pris per kvadratmeter
5 940,30 €/m²
Vattenavgift
10,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Hoitovastike sisältää tontin vuokran sekä lämmityksen (kaukolämpö), vesimaksuennakko 10 euroa/hlö/kk. Vedenkulutuksen tasaus kerran vuodessa. Asuntoa koskee rakennusaikainen pääomalaina 106996,10e / 30.10.2023. Nykyinen osakas maksaa lainaosuutta takaisin kuukausittain rahoitusvastikkeena 918 e / kk. Mikäli lainaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu. Lainan poismaksu onnistuu kahdesti vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa. Tieto poismaksusta tarvitaan viimeistään edellisen kuukauden aikana. Sauna: 20,00 €/kk Autopaikkavuokra KP 4: 60,00 €/paikka/kk Yhtiökokouksessa valtuutettiin hallitus tarvittaessa perimään enintään 2kk hoito- ja/tai pääomavastike.
Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Lunastusoikeus koskee ainoastaan autohalliosakepaikkoja, ei asuntoja. Kts. yhtiöjärjestys kohta 8.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä, länsi
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
C2013
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihto: koneellinen ilmanvaihto
Utsikt
Iso lasitettu etelänsuuntainen parveke, josta viehättävät näkymät yli talojen ja kallioiden.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Kerätyt rahoitusvastikkeet on kirjanpidossa tuloutettu, lainaosuussuoritukset on 2021 tilikauden osalta rahastoitu. Taloyhtiö on päättänyt 15.6.2022 reklamoida perustajaosakas Lujatalo Oy:tä julkisivututkimuksen havainnoista, joissa korjausten karkea kustannusarvio n. 985.000,00 €. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 27.3.2023 päätettiin mm. yksimielisesti sallia Lujatalo Oy:lle pääsyn tekemään korjauksia heidän esittämällään tavalla pyrkien kuitenkin vaikuttamaan taloyhtiön kannalta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan huoneistot pääosin omistusasujien käytössä, Ålandsbanken Bostadsfond Specialplaceringsfon omistaa yhtiössä 20 huoneistoa ja 10 autopaikkaa.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
pääosin maali, kph laatta.
Golvmaterial
pääosin parketti, kph laatta.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Beskrivning av vardagsrummet
Valoisa ja avara oleskelutila, johon on helppo sisustaa kaikki kodin toiminnot. Tilaan mahtuu hyvin myös 4 hlö ruokapöytä. Isot ikkunat olohuoneessa tuovat asuntoon ilmavuutta ja ylimmän kerroksen näkymät ihastuttavat.
Beskrivning av köket
Kaunis keittiö yhdellä seinällä, jossa varusteluna: jääkaappi-pakastin, liesi, liesituuletin, uuni, astianpesukone.
Beskrivning av badrummet
Mukavan kokoinen kylpyhuone, jossa tilaa myös pyykkihuollolle. Varusteluna: suihku, wc-istuin, bideesuihku, peilikaappi, käsienpesuallas, allaslaatikosto, pesukoneliitäntä, rättipatteri ja lattialämmitys (mukavuuslämmitys sähkö).
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Häkkivarasto
Övriga lokaler
Iso lasitettu parveke on lisähuone lämpiminä päivinä. Parvekkeella sekä ikkunoissa kaihtimet.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
5073 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
153 475,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Asemakaava. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Valmistella olevia kaavoja lähettyvillä: Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Kruunuvuorenrannan keskuskorttelit

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Rosalanmäki
Disponentens kontaktuppgifter
Laajasalon Isännöinti Neliapila Oy Pasi Vähä-Touru, pasi@isneliapila.fi, puh. 0504769434
Underhåll
huoltoyhtiö
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Toteutetut autopaikat, joista yhtiön hallinnassa 18kpl ja osakkeina yhteensä autohallissa 30 kpl ja pihalla 3 kpl. Yhtiön parkkipaikat 18 kpl sijaitsevat Kruunuparkki 4 hallissa, isännöitsijältä saadun tiedon mukaan tällä hetkellä on vapaana parkkipaikkoja. Paikoilla mahdollisuus ladata hybridi/sähköautoa. Kuukausikustannus on 60 euroa/kk.
Utförda renoveringar
2018-2019: rakentajan 1-vuotis korjauksia. 2019: asukasolohuoneen kalustaminen ja sisustaminen, porrashuoneen infonäytöt. 2020: lukitusuudistus. 2021: autohallipaikkojen sähköistyksen taustajärjestelmä. 2023: rakennuttajan takuukorjauksia (julkisivu)
Kommande renoveringar
Asunto Osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys: Julkisivun kunnostuskorjauksia, katon, yleisten tilojen ja autohallin kuntokartoitus. Ilmanvaihdon säätö ja kartoitus.
Beslut om renoveringar
Ei päätettyjä remontteja
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä erittäin viihtyisä asukkaiden "olohuone" / kerhotila, jota voi käyttää mm. etätyöskentelyyn tms. Lisäksi saunaosasto, pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, verstas, vaunuvarasto ja autohalli + autopaikkoja. Taloyhtiössä Elisa laajakaista (4e/kk), kaapeli-tv.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Laajasalossa palvelut ovat kehittyneet hyvin alueen kehittyessä. Moderni kauppakeskus Saari n. 1,2km, jossa ruokakaupat (K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali. Myös apteekki, alko sekä erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 300m päässä.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä ravintoloita ja puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastusmahdollisuudet sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu, saunakylä sekä jo rakenteilla oleva ja osittain valmistunut liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70 m), kolme padel‐kenttää, kuntoilualue, lähiliikunta‐alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena, petanque-kenttä sekä skeittipaikka.
Transporter
Bussipysäkki noin 100m (88 & 88B). Herttoniemen metroasema noin 3,7km. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkki lähimmällä bussipysäkillä. HSL lauttaliikenne Kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin vuoden ympäri, etäisyys satamaan n. 2km.Tuleva raitiovaunulinja Hakaniemeen aloittaa kulkemisen arviolta vuonna 2027 ja lähipysäkki vain noin 100m päässä kotiovelta.
Skolor
Tahvolanlahden ala-asteen koulu noin 700m ja Laajasalon peruskoulu sivukoulu noin 1,3km. Yläkoulut: Laajasalon peruskoulu noin 1,3km, Helsingfors stad Brändö gymnasium noin 2,1km ja Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 3,6km.
Daghem
Lähin päiväkoti Börgströminmäki samalla kadulla noin 20m päässä, Päiväkoti Nalle noin 250m, lisäksi kolme muuta päiväkotia noin 800m säteellä.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt