Till innehållet

Koirasaarentie 50

Helsinki, Kruunuvuorenranta

kerrostalo 2020 , 2 h, kt, kh, vh, p

Byggd
2020
Ytarea
50 m²
Skuldfritt pris
249 000 €

Beskrivning av objektet

Lautalla kotiin! Vaaleasävyinen, kodikkaan viihtyisä kolmannen kerroksen kulmahuoneisto, jossa on erittäin hyvä tilanjako. U:n mallinen keittiö pitää sisällään reilusti säilytys- ja työtilaa. Tilava olohuone on helppo sisustaa – ruokapöydälle on erinomainen paikka ikkunan alla. Olohuoneesta on käynti isolle lasitetulle parvekkeelle, josta aukeaa näkymä yhtiön viereiseen kallioiseen Saaristofregatin puistoon. Säilytystilaa asunnossa on todella hyvin: makuuhuoneen kiinteä seinänlevyinen vaatekaapisto, eteiskaapisto ja lisäksi vaatehuone. Asunnon irtaimistovarasto sekä ulkoiluvälinevarasto ovat samassa rakennuksessa. Sauna on rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja pesutupa alhaalla. Molempia varaat sähköisen kalenterin avulla. Yhtiön sijainti on loistava lähellä merta. Pikaraitiotietä Kruunusiltojen kautta kantakaupunkiin matkaat muutaman vuoden kuluttua varttitunnissa. Siltoja pitkin liikut luonnollisesti myös pyörällä tai kävellen. Uuden liikenneyhteyden valmistumiseen saakka asukkaita palvelee ympärivuotinen HSL:n lauttaliikenne sekä hyvät bussiyhteydet Herttoniemeen metrolle. Bussipysäkki on taloyhtiön vieressä. Merelliset ulkoilu- ja virkistysmaastot luonnonsuojelualueineen ja puistoineen ovat Helsingin hienoimpia. Lähelläsi on myös monipuolinen liikuntapuisto. Lähikauppaan kävelet nopeasti. Uudessa yhtiössä asut huoletta pitkälle tulevaisuuteen. Asunto Oy Helsingin Fregatti on hitaskohde ja yhtiö on savuton. Otathan yhteyttä! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV anne.korkeakoski@spkoti.fi 040 934 1111

Grundläggande information

Destinationsnummer
20947056
Läge
Koirasaarentie 50, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2 h, kt, kh, vh, p
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
50 m²
Total areal
50 m²
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
6
År av konstruktion
2020
Färdigställandeår
2020
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Säljande pris
249 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Skuldfritt pris
249 000,00 €
Skötselvederlag
175,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
175,00 €/kk
Pris per kvadratmeter
4 980,00 €/m²
Parkeringsavgift
60,00 €/kk
Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
20,00 €/kk
Mer information om avgifter
Hallituksella on valtuudet kerätä/jättää keräämättä tilikauden aikana kaksi ylimääräistä hoitovastiketta mikäli tilanne niin edellyttää/sallii. Yhtiövastike 319 e/kk koostuu hoitovastikkeesta 175 euroa ja tontinvuokravastikkeesta 144 euroa. Vesimaksu 20 euroa/hlö/kk on ennakko ja tasaus tehdään vuosittain todellisen käytön mukaan. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Hitasehto. 16.10.2023 päivätyn laskelman mukaan huoneiston vahvistettu enimmäismyyntihinta on 302 493 euroa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
itä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
B2018
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Uudehko huoneisto vuonna 2020 valmistuneessa taloyhtiössä.
Värmesystem
kaukolämpö
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokouksen päätöksellä pääomavastikkeet tuloutetaan sikäli kuin se ei johda verotettavan tuloksen muodostumiseen. Yhtiöjärjestyksen 2§: Yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkaiden hallitsemissa tiloissa ei saa tupakoida.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
tiili, elementti, betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Kumibitumikate
Beskrivning av vardagsrummet
Tilava olohuone, jonka ikkunat kahteen suuntaan, itään ja pohjoiseen. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. Seinät maalattu ja lattia vaaleaa laminaattia.
Beskrivning av köket
Valkoiset kaapistot. Astianpesukone. Keraaminen liesi. Erillisuuni. Liesikupu. Jää/pakastinkaappi. Työtasot laminaattia. Kaapistojen välitila harmaata laattaa. Laminaattilattia
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneessa seinän levyinen kiinteä vaatekaapisto. Makuuhuoneesta käynti vaatehuoneeseen. Seinät maalattu ja lattia vaaleaa laminaattia.
Beskrivning av badrummet
Tilava kylpyhuone. Pesukoneliitäntä. Wc-istuin ja bidee-suihku. Suihku ja suihkuseinäke. Peilikaappi ja allaskaappi. Valkoiset ja harmaat seinälaatat. Harmaa lattialaatoitus. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Övriga lokaler
Tilava eteinen, jossa kiinteä vaatekaapisto. Vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2781 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
134 695,24 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Fregatti
Disponentens kontaktuppgifter
REIM Helsinki Oy Teemu Toivonen 09 686 99 686 teemu.toivonen@reim.fi Raatimiehenkatu 3a A2, 00140 Helsinki
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy 040 369 330, info@helsinginkiinteistopalvelu.fi Kauppakartanonkatu 8, 00930 Helsinki
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Husbolagets garageplatser
44
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikat sijaitsevat viereisessä pysäköintitalossa, jota hallinnoi Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy. Paikat vuokrataan isännöitsijän kautta. Yhdeksällä paikalla on sähköauton latausvalmius. 16.10. tiedon mukaan yksi paikka on heti vapaana.
Utförda renoveringar
Rakennusten 1-vuotistarkastukset on tehty 12/2021. Urakoitsija on tehnyt takuukorjauksia taloyhtiössä vuonna 2022. Taloyhtiön yleisten tilojen lukitus vaihdettiin ILOQ-lukitukseen vuonna 2022. Samassa yhteydessä osa osakkaista vaihtoi huoneistonsa lukitukset ILOQiin.
Kommande renoveringar
Normaalia uuden taloyhtiön huoltokunnossapitoa. 2023 Urakoitsijan ja rakennuttajan suorittamia takuukorjauksia (mm. julkisivu ja parvekkeet). 2024 Mahdollisesti urakoitsijan ja rakennuttajan suorittamia takuukorjauksia 2025-2027 Ei suunniteltuja korjauksia
Antal affärslokaler
3
Affärslokalernas yta
295,0 m²
Övrigt om husbolaget
Elisan taloyhtiölaajakaista 25/25 M sisältyy hoitovastikkeeseen. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto. Pesutuvan ja saunan varaus sähköisen One4All -järjestelmän kautta. Yhtiöjärjestyksen 2§: Yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkeiden hallitsemissa tiloissa ei saa tupakoida.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-Market ja postin palvelupiste Kruunuvuorenranta Saaristolaivastonkatu 11, Alepa Henrik Borgströmin tie 2. Kirjasto ja kuntosali kauppakeskus Saaressa Yliskylässä. Laajasalon terveysasema Koulutanhua 2.
Ytterligare information om tjänsterna
Taloyhtiön vieressä sijaitsevan Kruunuparkin yhteydessä on alueen yhtiöiden yhteinen asukastila, jossa on pieni kuntosali, kerhohuone ja askartelu/puutyötilaa. Mahtavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet merellisellä alueella. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto Hopealaaksontiellä sekä Stansvikin lehdon ja kaivosalueen luonnonsuojelualue lyhyen kävelymatkan päässä.
Transporter
Bussit 87 ja 88 Herttoniemen metroasemalle, josta myös erittäin hyvät jatkoyhteydet busseilla joka suuntaan. Pikaraitiotien käyttöönotto Kruunuvuoresta Hakaniemeen suunniteltu aloitettavaksi vuonna 2027. Kruunusiltaa pitkin kulkee myös kevyenliikenteen väylä pyöräilijöille ja jalankulkijoille https://kruunusillat.fi/ HSL-lipulla toimiva lauttaliikenne Kauppatorilta Kruunuvuorenrantaan, jota jatketaan Kruunusiltojen valmistumiseen saakka.
Skolor
Kruunuvuorenrannan peruskoulu Jurmonkuja 1 ja Gunillankuja 3. Kruunuvuorenrannan palvelukortteli suunnitteilla Haakoninlahdenkadulle. Tiloja suunnitellaan koulujen (suomen- ja ruotsinkieliset), päiväkodin (osin myös ympärivuorokautinen), leikkipuiston, nuorisotilan ja liikuntakeskuksen käyttöön. Rakennustyöt käynnistyvät arviolta syksyllä 2024.
Daghem
Hopealaakso Koirasaarentie 31, Borgströminmäki Föglönkuja 1

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt