Till innehållet

Mikonkatu 11

Helsinki, Kluuvi / Keskusta

kerrostalo 2012 , 3 h, k, kh, vh, 2 p (Yj. 3h+kk)

Byggd
2012
Ytarea
69 m²
Skuldfritt pris
640 000 €

Beskrivning av objektet

Sijainti täysin omassa rauhassaan keskellä kaupunkia! Jotain vanhaa ja paljon uutta! Sisäänkäynti Mikonkadulta arvokkaan kivilinnan kautta sisäpihan rakennukseen, joka on valmistunut vuonna 2012. Esteetön sisäänkäynti on Vuorikadun puolelta. Täällä pääset nauttimaan keskusta-asumisesta ilman, että kaupungin syke häiritsisi kodin rauhaa. Ravintolat, kulttuuritapahtumat, kaupat, kauppatori ja merenrantojen lenkkimaastot ovat kaikki lähelläsi. Läpitalon asunnon tilaratkaisu on hyvä: makuuhuoneet ovat asunnon itäpuolella, ja erittäin tilava olohuone sekä keittiö jäävät länsipuolelle. Parvekkeet ovat asunnon molemmilla puolilla: toinen makuuhuoneen ja toinen olohuoneen yhteydessä. Taloyhtiön sauna on samassa rapussa. Pesutupa on viereisessä rakennuksessa. Asuntokaupan yhteydessä voit ostaa autohallipaikan hintaan 60 000 euroa. Hallista pääset hissillä kotiisi. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittelyaika. Anne Korkeakoski 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20983624
Läge
Mikonkatu 11, 00100 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3 h, k, kh, vh, 2 p (Yj. 3h+kk)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
69 m²
Total areal
69 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
8
År av konstruktion
2012
Färdigställandeår
2012
Blir ledigt
15.11.2023

Priser och kostnader

Säljande pris
640 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Skuldfritt pris
640 000,00 €
Skötselvederlag
420,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
420,90 €/kk
Pris per kvadratmeter
9 275,36 €/m²
Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
20,00 €/kk
Mer information om avgifter
Huoneistoissa on vesimittarit, ennakkona veloitetaan 15 eur/hlö/kk. Laskutus tasataan toteutuneen käytön mukaan vuosittain, kylmä vesi 4 eur/m3 ja lämmin vesi 9 eur/m3. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta, mm. osakasmuutosten yhteydessä, osakkaan tulee toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Hallituksella on valtuudet veloittaa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana mikäli tilanne niin edellyttää. Lämmön ja viilennyksen kulutuksesta vastaavat talojen 1 ja 2 osakkeenomistajat talokohtaisesti siten, että sekä lämmitykseen että viilennykseen kuluvan energian lopullisten vuotuisten kulujen osalta suoritetaan tasauslaskutus kunkin vuoden lopussa, jolloin laskutetaan tai hyvitetään osakkaita pinta-alan mukaisesti. Vastike voidaan myös jakaa ja periä erillisenä hoito- ja energiavastikkeena. Osakkeina olevista autohallipaikoista veloitettava vastike on 6,10 euroa/m2. Myytävä hallipaikka nro 14, vastike 61 euroa/kk. Asunto Oy Mikonkatu 11 Helsinki -yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Huoneiston D 39 osakkeiden 34456 - 35145 osakeryhmätunnus on OHQB4PQ222BZNN30. Autopaikka nro 14 osakkeen 47939 osakeryhmätunnus on OHSUT8LLQQDA421. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Yj:n 7 § lunastuslauseke koskee autohallipaikkoja. Jos autohallipaikka siirtyy uudelle omistajalle asuinhuoneiston kaupan yhteydessä, ei muilla osakkailla ole siihen lunastusoikeutta.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
itä, länsi
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Mer information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
Energiklass
D2013
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Koneellinen iv/lto, maakylmä.
Utsikt
Huoneiston kummallakin puolella lasitetut parvekkeet sisäpihanäkymin. Makuuhuoneiden puoli itään ja olohuone länteen.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Huoneiston ja yhtiön välisen kunnossapitovastuun jakautuminen yhtiöjärjestyksen 15§. Yhtiöllä on yhteisjärjestely- ja rasitesopimus naapurikiinteistöjen kanssa koskien pysäköintilaitosta, sen ajoluiskaa ja kulkuyhteyttä, autopaikkojen käyttöä, yhteisiä seiniä, sprinklereitä, lvis-laitteita, poistumistietä, yhteistiloja, yhteispihaa, jalankulkua, kiinteistönhuoltoa, pihakantta ja liittymärakenteita.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni, teräs
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Lattia parkettia, seinät maalattu.
Beskrivning av köket
Lattia parkettia, seinät maalattu. Kalusteväli laatoitettu, työtasot kiveä. Jääkaappi/pakastin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin, induktioliesi, erillisuuni.
Beskrivning av sovrummet
Lattia parkettia, seinät maalattu.
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Lattia ja seinät laatoitettu. Suihku, suihkuseinä. Pesukoneliitäntä, vesikiertoinen lattialämmitys. Allas ja allaskaappi. Peilikaappi. Wc-istuin ja bidee.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1739 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki 09 310 1691.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Mikonkatu 11 Helsinki
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Eevert Holma 020 7488 259 eevert.holma@kiinteistotahkola.fi Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Ydin-Helsinki
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiöllä ei ole yhtään autopaikkaa, kaikki ovat osakkeina. Osakasomisteisia autopaikkoja 48 kpl. Yhtiöjärjestyksen 7§ lunastuslauseke. Autohalliin ajo Yliopistonkadulta. Autopaikoissa on latausvalmius.
Utförda renoveringar
2022 Mikonkadun puoleisen katon lumiesteiden asennus. PTS-suunnitelma. Autohallikannen betonisaumojen tiivistys. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Huoneistojen palovaroittimien uusinta. 10-vuotistarkistuksiin liittyviä huoneistojen välisiä äänimittauksia. 2021 Autopaikkojen sähköistys latauspistokkeita varten. Kiinteistön kuntoarvio. 2020 D-talon saunaremontti
Kommande renoveringar
2023 Mikonkadun puoleisten liiketilojen ikkunapuitteiden maalauskorjaus päätetty. 2023 Suunniteltu A-talon eteläpuolen ikkunoiden huoltomaalaus. 2025 Suunniteltu LVI-säätöjärjestelmän uusinta ja valaisimien modernisointi.
Antal affärslokaler
4
Affärslokalernas yta
369,0 m²
Övrigt om husbolaget
Talo 2: Sähkötekninen tila, talovarasto, lastenvaunuvarasto, huoneistokohtaiset irtainvarastot ja saunaosasto. Jatkuvatoiminen termostaatilla ohjattava huoneistokohtainen ilmanvaihto koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla sekä viilennyksellä. Yhtiö on liitetty Helsingin kaukokylmään. Yhtiöllä on oikeus käyttää Asunto Oy Vuorikatu 4 Helsingin omistamassa kiinteistössä sijaitsevaa pesulaa ja kuivaushuonetta. Käyttöoikeus sekä huolto- ja ylläpitokustannukset jaetaan suhteessa Asunto Oy Mikonkatu 11 Helsinki 59% ja Asunto Oy Vuorikatu 4 41%. Lämmönjako vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on kuvalliset ovipuhelimet ja sähkötoimiset palovaroittimet. Asunnoissa ja autohallissa on automaattinen sammutusjärjestelmä. Vuorikadun puolelta on esteetön kulku D-rappuun.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt