Till innehållet

Saaristolaivastonkatu 2

Helsinki, Kruunuvuorenranta, Laajasalo

kerrostalo 2019 , 3h+avok.+kph+et+parveke (Yj:n muk. 1h)

Byggd
2019
Ytarea
79 m²
Skuldfritt pris
449 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa upeaan Kruunuvuorenrannan loft-huoneistoon, joka tarjoaa ainutlaatuisen asumiskokemuksen meren läheisyydessä. Tämä loft-huoneisto hurmaa liki viiden metrin huonekorkeudellaan ja persoonallisella pohjaratkaisullaan. Kun astut sisään, huomaat heti sen vaikuttavan huonekorkeuden, joka tekee tilasta ilmavan ja avaran. Suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa, ja näkymät ulos avautuvat Haakoninlahdelle, joka tarjoaa upeita merellisiä maisemia! Huoneiston pohjaratkaisu on persoonallinen ja toimiva. Avoin olohuone, ruokailutila ja keittiö luovat avaran ja yhtenäisen tilan, joka sopii erinomaisesti niin arjen askareisiin kuin viihdyttämiseen ystävien ja perheen kanssa. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, mikä takaa yksityisyyden ja oman rauhan. Kruunuvuorenranta on kaupungin kasvava ja kehittyvä alue, joka tarjoaa asukkailleen upean yhdistelmän merellistä tunnelmaa ja modernia kaupunkiasumista. Alueelle valmistuvat Kruunusillat, jotka mahdollistavat valmistuessaan nopean ja kätevän ratikkayhteyden keskustaan arviolta vuonna 2027. Lisäksi ennen sillan valmistumista voit hyödyntää lauttayhteyttä, joka kuljettaa sinut sujuvasti ja maisemia ihaillen kaupungin ytimeen. Lähes naapurista lähtee bussi metroasemalle sekä lähikauppana K-Market on vain 400 metrin päässä. Likeltä löytyy myös talviuimapaikka, Kruunuvuorenrannan uusi liikuntapuisto ja Stansvikin uimaranta. Laajasalo ja Kruunuvuorenranta kehittyvät kovaa vauhtia yhdeksi Helsingin halutuimmista asuinalueista, eikä ihme. Täällä yhdistyvät merellisyys, luonto, kehittyvät palvelut sekä yhteisöllisyys. Kruunuvuorenrannan yhteispalvelut kuntosalista puuverstaaseen ja juhlatiloihin, tuo arkeesi uusia ulottuvuuksia ilman lisäkustannuksia. Tämä loft-huoneisto sijaitsee uudehkossa yhtiössä, mikä tarkoittaa, että rakennusmateriaalit ja tekniikka ovat moderneja ja laadukkaita. Asunto onkin remonttivapaa, joten voit keskittyä nauttimaan asumisesta ilman suuria huoltotöitä tai remonttihuolia. Tule ja ihastu tähän ainutlaatuiseen asuntoon, joka tarjoaa modernin ja huolettoman asumisen upeissa maisemissa. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi! Yhteydenotot ja tiedustelut: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21501130
Läge
Saaristolaivastonkatu 2, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+avok.+kph+et+parveke (Yj:n muk. 1h)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
79 m²
Total areal
79 m²
Ytterligare information om ytan
Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 51,50 m2, parven pinta-ala perustuen tontinvuokravastikkeeseen on 27,50 m2.
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
6
År av konstruktion
2019
Färdigställandeår
2019
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Säljande pris
449 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Skuldfritt pris
449 000,00 €
Skötselvederlag
293,55 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
293,55 €/kk
Pris per kvadratmeter
5 683,54 €/m²
Parkeringsavgift
61,00 €/kk
Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Bastuavgift
18,00 €/kk
Mer information om avgifter
Vesitasaus: kylmä 3,53 e / m3 ja lämmin 8,29 e / m3.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
ulostyönnetty
Balkongens väderstreck
länsi
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Energiklass
C2013
Ytterligare energiklassinformation
24.9.2019-24.9.2029
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihto: Huoneistokohtainen LTO
Utsikt
Avarat näkymät Koirasaarentien suuntaisesti merelle päin.
Utförda renoveringar
Muutostyöilmoitus: parven rakentaminen, keittiön asentaminen, lattiamateriaalien asentaminen, sähköpisteiden lisäys, ilmanvaihdon lisäys parvelle, 8/2019. Yhtiö ei ota osakkaan tekemiä muutoksia kunnossapitovastuulleen. Tehdyt muutokset ovat osakkaan kunnossapitovastuulla.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Väggmaterial
Betoni, kaakeli, maali.
Golvmaterial
Vinyylilankku, laatta.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Takmaterial
Betoni, paneeli, maali.
Beskrivning av vardagsrummet
Upealla huonekorkeudella varustettu olohuone, jossa runsaasti luonnonvaloa liki viisimetristen ikkunoiden ansiosta.
Beskrivning av köket
Tyylikäs Puustellin keittiö, jossa varusteina liesituuletin, induktioliesi, sähköuuni, mikro, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin.
Beskrivning av sovrummet
Toisessa kerroksessa, parvella tunnelmallinen pienempi makuuhuone, joka sopii erinomaisesti työ- tai lastenhuoneeksi sekä päämakuuhuone, jossa kiinteää säilytystilaa sekä hieno näkymä isosta ikkunasta olohuoneen puolelle merelle päin.
Beskrivning av badrummet
Käytännöllinen kylpyhuone, jossa varusteina pesukoneliitäntä, kaapisto, allas/allaskaappi, peili, wc-istuin, suihkuseinä ja suihku.
Beskrivning av bastun
Taloyhtiössä hienot saunatilat ylimmässä kerroksessa ja viihtyisä oleskeluterassi.
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
kellarikomero
Övriga lokaler
Tilava eteinen, jossa runsaasti kaappitilaa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2373 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
166 328,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin Kaupunki (p. 09 3101691) tai https://kartta.hel.fi/. Helsinkipuisto - Suunnitelman kuvaus: Helsinkipuisto on laaja virkistysalue, joka korostaa kaupungille ominaista merellisyyttä, luonnonläheisyyttä ja vehreyttä. Helsinkipuistoa kehitetään kokonaisuutena sen omista lähtökohdista. Historiallisia arvoja ja monimuotoista luontoa korostetaan. Monipuolisia virkistysmahdollisuuksia parannetaan edelleen. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari - Suunnitelman kuvaus: Kaavassa tutkitaan asuinkerrostalokortteleita Kultakruununkaaren ympäristöön ja tarkistetaan virkistysalueen rajausta. Kaavan yhteydessä laaditaan selvitykset alueen luontoarvoista, erityisesti lepakkojen elinolosuhteista. Lisätietoja antaa Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335. Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa - Suunnitelman kuvaus: Stansvikinkallion asemakaava-alueella käynnistetään asemakaavan uudelleen arviointi sekä tarvittavilta osin asemakaavan muutoksen laadinta. Uudelleen arvioinnin kohteena on Kruunuvuorenrannassa sijaitsevan Stansvikinkallion asemakaavan itä- ja eteläosa. Näillä alueilla arvioidaan rakentamattoman metsäluonnon riittävyyttä ja tehdään tarvittaessa asemakaavan muutos, jossa lisätään säilyvien viheralueiden määrää sekä muutetaan korttelirakennetta tarvittavilta osin. Lisätietoja antaa Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Lisätietoja alueesta: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/kruunuvuorenranta

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Harkko
Disponentens kontaktuppgifter
Ainoa & Co Oy / Lasse Erjamo/Emännöintitoimisto Aamu (p. 09 615 07 333 tai palvelumestari@aamu.io)
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy
Husbolagets garageplatser
33
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiön käytössä olevat 33 parkkipaikkaa sijaitsevat Kruunuparkki 5:n 1-3 kerroksessa. Yhtiön vuokratontilla sijaitsee yksi inva-paikka, joka on yhtiön välittömässä hallinnassa. Kruunuparkki 5 parkkipaikoista noudatetaan jonotusperiaatetta, jossa paikat luovutetaan varausjärjestyksessä. Asunnon myynnin yhteydessä ei paikka siirry uudelle omistajalle, vaan uusi omistaja paikan halutessaan ilmoittaa halukkuutensa parkkipaikkaan ja mikäli vapaita paikkoja ei ole, niin uusi osakas jää varauslistalle viimeiseksi. 1. paikkaa jonottava menee jonossa oleva 2. paikan varaajan ohi, mikäli paikka vapautuu.
Utförda renoveringar
Rakentajan takuukorjauksia 2019-2022. Kamera- ja kulunvalvonnan asentaminen kerhohuoneelle 2023.
Kommande renoveringar
Rakentajan takuukorjauksia 2023. Vuosihuoltokorjauksia 2023-2027.
Övrigt om husbolaget
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät muun muassa seuraavat tilat: Kaksi saunaosastoa, talovarasto, kaksi irtaimistovarastoa, VSS väestönsuoja toimii yhtiön irtainvarastona), talopesula sekä kaksi kuivaushuonetta, kerhotila/verstas, kolme lastenvaunu /pyörävarastoa, kaksi ulkovälinevarastoa, porrashuoneet, luhtikäytävät ja tekniset tilat.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kruunuvuorenrannassa asut luonnon ympäröimänä, mutta lähellä palveluja. Loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet, merellisyys ja valotaide luovat alueelle oman tunnelmansa. Bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle lähtee läheltä ja HSL:n lautta Helsingin keskustaan kulkee noin 150 metrin päästä ja vie sinut kantakaupunkiin kahdessakymmenessä minuutissa. Kruunusiltojen valmistuttua pikaraitiotie ja kevyenliikenteen väylä yhdistää alueen keskustaan vuodesta 2027 alkaen. K-market n. 200 m. Alepa n. 1,8 km. Kruunu Pizzeria n. 350 m. Kruunuparkki 5 (kuntosali) n. 400 m. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto n. 800m. Kauppakeskus Saari ja Yliskylän kattavat palvelut n. 3km.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500 asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille. Luonnonmaisema vaihtelee kalliometsästä rantaniittyihin ja saaristoluotoihin. Luontopoluilla jylhät kalliot ja laaksojen lehdot vuorottelevat. Alueelle nimensä antanut Kruunuvuori on suurelta osin virkistysaluetta. Lähes erämaahenkisen alueen keskellä on kallion kainaloon jo tuhansia vuosia sitten jäänyt Kruunuvuorenlampi, joka rantoineen on merkitty luonnonsuojelualueeksi.
Transporter
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle (matka aika reilu 10min), bussipysäkki lähellä. Toukokuun alusta rannasta n. 150m päästä, alkoi ympärivuotinen lauttaliikenne HSL:n lipulla keskustaan. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Skolor
Kruunuvuorenrannan peruskoulu n. 800m, Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 1,8 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 6 km.
Daghem
Hopealaakson päiväkoti n. 650 m, pk Tahvonlahti n. 1,8 km, pk Pilten n. 3,5km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt