Till innehållet

Katajaharjuntie 2-4

Helsinki, Lauttasaari

kerrostalo 1963 , 1h, avok, kph/wc

Byggd
1963
Ytarea
26 m²
Skuldfritt pris
249 000 €

Beskrivning av objektet

Täydellinen sijainti rauhalliselle kaupunkiasumiselle. Tämä kompakti kaunis kattohuoneisto on valmistunut vuonna 2022, kun yhtiöön rakennettiin kokonainen uusi kerros. Kaikki rakenteet ovat uutta. Myös koko taloyhtiötä on pidetty kunnossa säännöllisten remonttien ja kunnostusten ansiosta. Viimeisimpinä toimenpiteinä taloyhtiössä on tehty linjasaneeraus, sähkösaneeraus ja pihan kunnostus. Olohuone-keittiö on avara ja valoisa. Keittiön kalusteet ovat moderneja ja kaapeissa on hyvin säilytystilaa. Selkeä pohjan ansiosta kodin sisustaminen onnistuu helposti. Säilytystiloina on upea metallikehyksinen peililiukuovikaappi. Kylpyhuone on skandinaavisen tyylikkään vaalea. Ilmalämpöpumppu takaa viihtyisät olosuhteet ympäri vuoden. Ylimmässä kerroksessa on myös oma rauhansa. Taloyhtiö sijaitsee ylhäällä kukkulan päällä Katajanharjunniemen rauhallisella alueella. Lähellä on myös upeat ulkoilumaastot, meri ja luonto, hyvät pyöräilyreitit sekä erinomaiset liikenneyhteydet - bussipysäkki on talon vieressä ja metrollekin kävelymatka vain n. 600 metriä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa esittelyaikasi tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Grundläggande information

Destinationsnummer
21506814
Läge
Katajaharjuntie 2-4, 00200 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
1h, avok, kph/wc
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
26 m²
Total areal
26 m²
Antal våningar
6
Antal boendevåningar
6
År av konstruktion
1963
Färdigställandeår
1963
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
249 000,00 €
Skuldfritt pris
249 000,00 €
Pris per kvadratmeter
9 576,92 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
119,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
119,60 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
21,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Vesimaksu on ennakko, huoneistossa on mittarit. Autopaikat 50€/kk, kylmävesitasaus 3,77€/m3, lämminvesitasaus 11,38€/m3, saunamaksu 10€ kpl, Vesiennakko per hlö 21€/kk.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Energiklass
E2007
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Huoneisto on uusi (lisärakentamishanke, yksi kokonainen kerros lisää yhtiöön), rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022 / 3.1.2023.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmalämpöpumppu - yhtiö vastaa
Utsikt
Paljon ikkunapintaa näin kompaktissa kodissa. Valoisa koti isoine ikkunoineen. Ikkunoista näkymät Katajaharjuntielle.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Myyjä on asettanut asunto-osakeyhtiölle 2 % vakuuden vuositakuutöiden osalta ja toimittanut asunto-osakeyhtiölle todistuksen suorituskyvyttömyysvakuutuksesta. Kaavamuutos & lisärakentaminen: Merkintäsopimus rakennettavista uusista huoneistoista (lisäkerroksen rakentaminen, 5 (6). kerros) allekirjoitettiin Lakewood Oy:n kanssa 9.8.2021. Huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja toimii huoneiston rakennuttajana. Rakennusvalvonta on hyväksynyt huoneiston käyttöön 18.10.2022. Merkintäsopimuksen mukaisesti: Merkittävät osakkeet myydään velattomina eli niihin ei kohdistu esimerkiksi rahoitusvastikkeella katettavaa velkaosuutta ennen uusien osakkeiden merkintää päätetyistä ja aiemmin suoritetuista korjaustoimenpiteistä (vesi- ja viemärinousujen linjasaneeraus ja tässä yhteydessä tehtävät korjaus- ja uudistustyöt) eikä yhtiön itse toteuttamista lisärakentamisen yhteydessä suoritettavista muista mahdollista korjauksista taikka yhtiön ottamista veloista muutoin. Vastaavasti merkittävillä uusilla osakkeilla ei ole oikeutta merkintähintaan, vaan se käytetään ennen merkintäsopimuksen allekirjoittamista päätettyjen hankkeiden ja merkintäsopimuksesta yhtiölle aiheutuvien kustannusten rahoittamiseen sekä yhtiön aiempien pitkäaikaisten lainojen lyhentämiseen.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
tiili
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopa
Beskrivning av vardagsrummet
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Beskrivning av köket
Avokeittiössä kvartsitaso (Ylämaan graniitti), keittiökaapistojen ovet tammiviilua, välitila valkoinen taustamaalattu lasi, allas matta musta, hana kromia. Astianpesukone, uuni, liesituuletin ja induktioliesitaso, mikroaaltouuni ja jääkaappi kaikki merkkiä Miele. Pyykinpesukone. Lattiassa tammiparketti. Ilmalämpöpumppu.
Beskrivning av sovrummet
Lattia: yksisauvainen tammiparketti Seinät: maalattu
Beskrivning av badrummet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneessa peilikaappi, allas ja allaskaappi Ido, hana Oras, sadesuihku Oras, wc-istuin Geberit Aconto, suihkuseinä kirkasta lasia. Lattiassa harmaa mattakaakeli, seinissä tasapintainen, kiiltävä valkoinen kaakeli ja katto haapapaneelia
Beskrivning av bastun
Lattiat laattaa, seinä paneelia
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Kellarikomero ensimmäisessä kerroksessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisessä liukuovikaapisto alumiinikehyksellä ja peilillä sekä huoneistokohtainen tulopoistoilmanvaihtokone ja ilmalämpöpumppu.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3408 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Lisätietoa: Helsingin kaupunki. Koivusaaren alueella vireillä kaavamuutos, jossa tavoitteena rakentaa uusi asunto- ja työpaikka-alue. Katajaharjun alueella mahdollisuus lisä- ja täydennysrakentamiseen. Lisätietoja: ttps://kartta.hel.fi/. Mikäli em. kaavamuutos toteutuu, uudisrakennuksilla saattaa olla vaikutusta nykyisten rakennusten maisemiin/näkymiin. Lähialueen kaavasta tietoa myös https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/uutta-helsinkia-rakentamassa/koivusaari

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto oy Katajanharjutie 4
Disponentens kontaktuppgifter
Aavatalo Oy, Pohjoinen Hesperiankatu 15 B 22b, 00260 Helsinki, 010 311 3300, info@aavatalo.fi. Isännöitsijä: Vesa Maja, vesa@aavatalo.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 18
Husbolagets garage
14
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Piha-autopaikat vuokrattavissa yhtiöltä. Autotallit omina osakkeina. Autopaikkoihin on tällä hetkellä jonoa. Asukaspysäköinti mahdollisuus Katajaharjuntiellä. Bussipysäkille 100 metriä talolta. Asukaspysäköintitunnuksella saat pysäköidä oman asuinalueesi erikseen merkityille asukaspysäköintipaikoille kuukausimaksulla. Tarkista aina liikennemerkistä, että pysäköintitunnuksella on mahdollisuus pysäköidä kadun varteen tai pysäköintialueelle. Tunnus ei kuitenkaan takaa pysäköintipaikkaa. Asukaspysäköintitunnus maksaa alueesta riippuen 45 tai 60 euroa kuukaudessa. Vähäpäästöiset ajoneuvot saavat maksusta alennusta.
Utförda renoveringar
2023 parvekelasit. 2022 julkisivujen pesu, lisäkerroksen rakentaminen, hissien uusiminen ja esteettömyys. 2021 lukituksen uusiminen (iLOQ). 2020 linjasaneeraus (sisältäen käyttövesi- ja viemäriputkiston uusiminen, märkätilojen peruskorjaus, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusiminen, lämmitysverkoston perussäätö ja tasapainotus, yleisten tilojen kunnostus, saunojen ja pesutuvan peruskorjaus, uudet irtainvarastot), porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, hulevesiliittymä, autotallien ovien uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2017 linjasaneerauksen hankesuunnitelma. 2015 piharemontti. 2012 salaojien uusimisen suunnittelu ja kilpailutus, pihasuunnittelu. 2010 LVV-kuntotutkimus. 2009 kuntoarvio. 2008 kaukolämpölaitteisto uusittu, valoaukkojen kuilut kunnostettu (A- ja C-porras). 2007 käyttövesiputkiston ja patteriverkoston linjasäätöventtiilien uusiminen, asennettu Bauer-vedenkäsittelyjärjestelmä. 2006 A- ja B-portaiden hissien lukkoradat uusittu. 2005 kellarikerroksen ikkunoiden uusiminen. 2003 mineriittiseinien uusiminen, ilmanvaihtohormien nuohous. 1999 parveke- ja levyseinäremontti. Ks. tarkempi listaus taloyhtiössä tehdyistä remonteista korjaushistoriasta.
Kommande renoveringar
Korjaustarveselvitys 2023-2027: 2024 pihan toimivuuden parantaminen. 2025 porraskäytävien portaiden hionta. Lisäksi 5.6.2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin käynnistää autopaikkojen latausjärjestelmän suunnittelu.
Beslut om renoveringar
Kyllä
Övrigt om husbolaget
Hissi, kaksi saunaa, talopesula, kuivaushuone, mankeli, ulkoiluvälinevarastot, irtainvarastot, väestönsuoja, taloyhtiölaajakaista.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Ruokakaupat: K-Market Oliivi n. 0.35km K-Market Kasinonranta n. 1.3km S-Market Lauttasaari n. 1.4km
Ytterligare information om tjänsterna
Muita lähipalveluja: Terveysasema / Lauttasaari, neuvola n. 1.4km Lauttasaaren liikuntapuisto n. 0.6km Telkänkujan venekerho n. 0.25km Vaskilahden venekerho n. 0.6km Koivusaaren pursiseura n. 0.7km Pyrkän tenniskentät n. 0.4km Lauttasaaren skeittiparkki n. 0.6km Open Padel Lauttasaari n. 0.5km
Transporter
Liikenneyhteydet: Metro, Koivusaari n. 0.35km
Skolor
Lauttasaaren yhteiskoulu n. 0.7km Lauttasaaren ala-aste n. 0.85km Drumsö långstadieskola n. 1.3km
Daghem
Päiväkodit: Päiväkoti Lokki n. 0.65km Päiväkoti Lauttasaari n. 0.75km

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt