Till innehållet

Kelohongantie 14

Espoo, Tapiola

kerrostalo 1960 , 3h+k+kph+lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h+k)

Byggd
1960
Ytarea
61 m²
Skuldfritt pris
309 000 €

Beskrivning av objektet

Halutusta yhtiöstä ylimmän kerroksen valoisa läpitalon kolmio vanhan Tapiolan ytimessä. Tehokkaasti käytetyt neliöt tekevät tästä kodista itseään isomman. Avarasta olohuoneesta on käynti lasitetulle etelään avautuvalle parvekkeelle, keittiöön mahtuu ruokapöytä ja makuuhuoneet ovat myös riittävän kokoisia. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sitä johdetaan pitkäjänteisesti. Linjasaneeraus on tehty perinteisellä menetelmällä vuonna 2008. Sijainti viihtyisällä ja luonnonläheisellä omalla tontilla. Lämmitysmuotona kaukolämpö ja tällä hetkellä on käynnissä selvitys maalämpöön siirtymisestä. Ulkoilureitit alkavat aivan kotiovelta ja kävelymatkan päästä löytyy kauppakeskus Ainoa sekä Tapiolan metroasema. Myös monipuoliset urheilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä laaja kulttuuritarjonta ovat kaikki käden ulottuvilla. Vapautuminen kaupoilla, joten pääset heti käynnistämään remonttisuunnitelmat ja toteuttamaan tästä oman näköisesi kodin!

Grundläggande information

Destinationsnummer
21789187
Läge
Kelohongantie 14, 02120 Espoo
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+k+kph+lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h+k)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
61 m²
Total areal
61 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 61 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1960
Färdigställandeår
1960
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Skuldfritt pris
309 000,00 €
Säljande pris
309 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 065,57 €/m²
Bolagsvederlag
315,48 €/kk
Skötselvederlag
315,48 €/kk
Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
15,00 €/kk
Mer information om avgifter
Muut maksut: Kylmäkellarivuokra 1 eur/kk, autotallivuokra 80 eur/kk, autopaikkavuokra lämmin 20 eur/kk, pyöräkellari 50 eur/v, autonrenkaiden säilytys 40 eur/v, varastovuokra 150 eur/kk. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
I bostaden ingår
parveke, kaapeli-tv
Energiklass
D2018
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä
Utförda renoveringar
V. 2010 uusittu keittiö ja lattiapinnat (pl. kylpyhuone)
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokous 19.1.2023 valtuutti hallituksen taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, enintään 2 kk ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen. Päätös on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Hallitus valtuutetaan tarkistamaan pääomavastikkeiden suuruutta, sekä korottamaan pääomavastikkeita koronnousujen osalta, kesken tilikauden. Ylimääräinen yhtiökokous 20.10.2022 päätti lunastaa Ahertajankadun puoleisella paikoitusalueella olevan LPA-alueen yhdessä As Oy Naavakallion kanssa. Kyseisellä paikoitusalueella sijaitseva Kelopirtin autokatos on kaupungin maalla. Katoksen kohdalla olevasta maa-alueesta ei ole vuokrasopimusta tai rasiteoikeutta. Lisäksi päätettiin vuokrata se autokatoksen päädyn alle jäävä alue, joka jää määräosan ulkopuolelle. Tämän hetkinen vuokra on 300 €/v. Kaupunki on kaavoittamassa aluetta uudelleen ja ilmoittanut pyrkivänsä muuttamaan sen LPA-alueeksi, jolloin taloyhtiö voisi ostaa sen myöhemmin. Yhtiökokous päätti myöntää hallitukselle valtuudet kilpailuttaa ja nostaa enintään 60 000,00 € suuruisen lainan LPAalueiden lunastamista varten. HYPO myöntänyt 60 000 € lainan lunastukseen. Yläpihan autokatosten, jätepisteen ja pelikentän kanssa on vastaava tilanne eli nekään eivät ole taloyhtiön tontilla. Espoo on valmistelemassa uutta asemakaavaa, jolloin maa-alueiden ostamista tullaan ehdottamaan taloyhtiölle. Kesän 2023 Espoon kaupungin kanssa käytyjen keskustelujen yhteydessä on käynyt ilmi, että Kelopirtin välittömässä läheisyydessä ja oleellisesti taloyhtiön toimintaan liittyvä Espoon kaupungin omistama AH-tontti - joka on suuruudeltaan n. 900 m2 - tarjotaan todennäköisesti Kelopirtille lunastettavaksi 100€/m2 hintaan. Lisäksi asemakaavamuutokseen liittyy muita, huomattavasti pienempiä lunastusehdotuksia, jotka tarkentuvat syksyn aikana. Yhtiöllä poikkeava tilikausi 1.10.-30.9.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
tapetti
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
parketti
Köksväggar
kaakeli, maalattu
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone
Spis
keraaminen
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneissa vaatekaapistot
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu, tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Övriga lokaler
Eteisessä vaatekaappi, parkettilattia, seinät maalattu

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
4965 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki, www.espoo.fi, 09 816 21 Lähialueella vireillä Tapiolan teollisuustalon hanke (Ahertajankuja 6, https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/tapiolan-teollisuustalo)

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-osakeyhtiö Kelopirtti
Disponentens kontaktuppgifter
Bernhard Keil, bernhard.keil@tl-konserni.fi, p. 020 750 5240
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Tapiolan Lämpö Oy
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 24
Husbolagets garage
5
Utförda renoveringar
1996: Ulko-ovet uusittu, lukitusjärjestelmä uusittu 1988: Ulkoseinät lämpöeristetty 2003: Makuuhuoneiden ja keittiöiden ikkunat uusittu 2003-04: Parvekkeiden ja julkisivujen saneeraus sekä parvekelasitukset 2008: LVIS/perinteinen linjasaneerausurakka sisältäen antenniverkoston, sähköt asuntojen sähkötauluihin asti, autopaikkojen sähköistyksen, pihavalaistuksen korjaukset sekä porrashuonemaalauksen 2011: Salaojien ja sadevesiviemäreiden huuhtelu 2012: Osa autokatoksesta kunnostettu 2013: Loppuosa autokatoksesta kunnostettu, peltikatto maalattu, patteriverkoston tasapainotus ja säätö 2014: Parvekkeiden ikkunoiden ja ovin korjaussuunnittelu 2015: Parvekkeiden ikkunoiden ja ovien kunnostus, kaikkien autokatosten kattojen pinnoitus 2017: Julkisivujen, sokkelin ja ovien huoltomaalaus, parvekkeiden ikkunoiden ja ovien takuutarkastus 2018: Jätekatokselle vievän pihatien ja autotallien edustan asfaltointi 2019: Poistoilmahormien nuohous ja ilmanvaihdon säätö, saunan lauteiden uusiminen, pihan istutusten kunnostus aloitettu, ilmanvaihtokanavien vaihto lämpötilaohjautuviksi ja pommisuojan patterit 2020: Kellarikäytävän valaistuksen uusiminen ja liiketunnistus, salaojajärjestelmien kuvaus, autotallien ovien kunnostus 2021: Huoneistojen lämpötilojen mittaaminen + suositeltujen toimenpiteiden toteutus, kiertovesipumpun uusiminen, lukituksen uusiminen, varaston muuttaminen vuokrattavaksi pyöräkellariksi, itäpäädyn rappauksen korjaus ja maalaus, pihan istutusten kunnostusta jatkettu, viemäreiden huuhtelu ja kuvaus 2022: Pihan istutusten kunnostusta jatkettu, sähköautojen latauskartoitus, ulko-ovien kunnostus ja lakkaus, sadevesijärjestelmien kunnostus
Kommande renoveringar
2023: Lämmönjakokeskuksen uusiminen tai lämmitysjärjestelmän muutos esim. maalämpö 2024: Pyöräkellarin katon maalaus, kylmäkellareiden kunnostus ja kellaritilojen huoltomaalaus, viemäreiden huuhtelu (5-10 v. edellisestä huuhtelusta)
Övrigt om husbolaget
Rengasvarasto

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt