Till innehållet

Sb-Hem är en genuint lokal och finländsk fastighetsförmedlingskedja som ingår i Sparbanksgruppen och som bedriver sin verksamhet på franchisebasis. Företaget har circa 80 kontor i Finland.

Sb-Hem grundades 2010. Kedjan är Finlands tredje största fastighetsförmedlingskedja, mätt i antalet bostadsaffärer. Över 200 experter inom fastighetsförmedling och bostadshandel arbetar i kedjan. 

Sb-Hem och Sparbankerna(Öppnas i nytt fönster, Du dirigeras till en annan tjänst) i Sparbanksgruppen har ett nära samarbete och verkar i gemensamma lokaler på flera orter. Tack vare vårt sömlösa samarbete kan vi erbjuda dig en heltäckande, kundorienterad och högklassig service för skötseln av dina bostadsärenden.   

Vi är en fastighetsförmedlingskedja som skiljer sig från konkurrenterna tack vare vår sensitivitet och positiva inställning. Vi är den bästa experten inom branschen och den som förverkligar våra kunders drömmar. Vi tar hand om våra kunder individuellt via den kanal som kunden väljer. Vi förstår våra kunder och hittar tillsammans den bästa lösningen för alla. 

Sb-Hems servicelöfte

Professionell

Vi agerar enligt god förmedlingssed och relevant lagstiftning, och vi vidareutvecklar ständigt vår kompetens och expertis. 

Lokal kompetens

Vi känner till vårt operativa område, dess särdrag och den rådande situationen på bostadsmarknaden. 

Smidig och högkvalitativ service

Vi betjänar seriöst utan att pruta på kvaliteten, men vi har glimten i ögat. Aktiv kontakt med våra kunder i alla skeden i kundrelationen är kärnan i vår service. 

Ta kontakt

Fyll i formuläret och välj den Sb-Hem-kontor du önskar från dra menyn. Vår mäklare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Att skicka in formuläret binder dig inte till något.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.