Till innehållet

Sakkunnig förmedling av skogsfastigheter i alla delar av Finland!

Sb-Hem Skog vill hjälpa alla skogskunder som har bestämt sig för att avstå från sin älskade skogsfastighet eller som vill skaffa sig mer skogsegendom. Särskilt viktigt tycker vi att mötet med kunden är när vi får hjälpa till med riktigt utmanande skogsförsäljningar. Till exempel uppskattar dödsbon som äger skog våra okomplicerade tjänster.

Skogsfastigheter ärvs ofta av de egna föräldrarna. Alla har dock inte tid eller lust att ägna sig åt skogsbruk. Då kan försäljning av skogsfastigheten vara det bästa alternativet för arvtagaren, så att nya drömmar kan förverkligas.

Hur fungerar skogsfastighetsaffärer med Sb-Hem Skog?

En skogsfastighetsaffär är en engångsföreteelse för de flesta. Den är inte bara förknippad med ekonomiska risker, utan även med allehanda lagstadgade krav. Ett erfaret proffs skapar trygghet och förenklar de många slingrande turerna i en fastighetsaffär.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som omfattar allt från värdering av skogsfastigheten till effektiv marknadsföring av objektet som är till salu och en lyckad fastighetsförsäljning. Vi tar hand om alla lagstadgade utredningar och ansöker vid behov alltid om en förtydligande lagfart.

Sb-Hem sätter en ära i att hålla kontakten med säljaren och köparen av skogsfastigheten under hela försäljningen. Våra tjänster är tillgängliga var du än befinner dig, och vi gillar digitala tjänster. Vi vill möta våra kunder i vardagen, som helt vanliga människor, och vi är gärna med om att lösa problem och fira stora ögonblick!

Vad sägs om att genast lägga ut din skogsfastighet till salu – med anbudstid för bästa pris?