Till innehållet

Går du i tankarna att hyra en bostad? 

Visste du att Sb-Hem även förmedlar hyresbostäder? Våra professionella fastighetsmäklare hjälper dig med att hitta och välja en pålitlig hyresgäst, hitta en ny hyresbostad som uppfyller dina sökkriterier och utarbeta ett ändamålsenligt hyresavtal.  

Mäklaren ger trygghet vid bostadshyrning 

Du sparar både tid och möda i din stressiga vardag om du anlitar Sb-Hems hyresförmedling och låter våra proffs i fastighetsbranschen ta hand om uthyrningen av din bostad. Sb-Hems fastighetsmäklare letar efter pålitliga hyresgäster till din bostad, kontrollerar deras kreditupplysningar och sköter alla pappersarbeten i anknytning till uthyrningen ändamålsenligt och tillförlitligt för din räkning.  

Om du letar efter en hyresbostad hjälper vi dig också med att hitta en och utarbeta ett hyresavtal. Vi går detaljerat igenom hyresvillkoren samt dina rättigheter och skyldigheter i fråga om hyresbostaden. Via oss kan du också enkelt skaffa dig en omfattande hemförsäkring till din nya hyresbostad. 

Ta kontakt

Fyll i formuläret och välj den Sb-Hem-kontor du önskar från dra menyn. Vår mäklare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Att skicka in formuläret binder dig inte till något.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.