Till innehållet

Fler alternativ för att hitta ett nytt hem

Köpuppdrag som är populära världen över har också blivit vanligare inom bostadshandeln i Finland.

Ett köpuppdrag vid Sb-Hem ger dig utmärkta möjligheter att hitta ett nytt hem som passar dina behov och önskemål.

När du ingår ett avtal om köpupdrag med en mäklare på Sb-Hem(Du dirigeras till en annan tjänst), letar mäklaren efter objekt som motsvarar dina kriterier för din räkning. Vid ett köpuppdrag letar mäklaren också efter objekt som inte säljs offentligt i det område du är intresserad av, till och med på en viss gata eller i ett visst husbolag.

Ett köpuppdrag vid Sb-Hem binder dig inte att köpa bostad via oss. Du kan också leta efter ett nytt hem bland andra mäklares urval under den tid som köpuppdraget gäller. Om du däremot hittar ett nytt hem via köpuppdraget, betalar du som köpare mäklararvodet i stället för säljaren.

Ett köpuppdrag är också ofta en unik möjlighet för säljarna

Många av våra kunder har hittat sitt nya drömhem via ett köpuppdrag, där våra mäklare letar efter en bostad eller ett enfamiljshus som motsvarar kundens kriterier via flera olika marknadsföringskanaler och på många olika sätt.

Vanligen tar vi kontakt med ägare av bostäder i det husbolag eller på den gata som du är intresserad av. Många av dem har inte ens tänkt på att sälja sitt hem förrän vi tar kontakt. Om en bostadsägare är beredd att diskutera en försäljning av bostaden, tar vi hand om förhandlingarna och detaljerna kring bostadsköpet.

En bostadsaffär som uppkommer via ett köpuppdrag är också till säljarens fördel. Försäljningen av bostaden går betydligt lättare och snabbare, när säljaren inte behöver lägga ut bostaden till försäljning, betala mäklararvodet och föra flera anbudsförhandlingar.

Blev du intresserad av att hitta ett nytt hem via Sb-Hem Köpuppdrag?

Ta kontakt

Fyll i formuläret och välj den Sb-Hem-kontor du önskar från dra menyn. Vår mäklare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Att skicka in formuläret binder dig inte till något.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.