Till innehållet

Dags att sälja bostaden? Boka ett kostnadsfritt värderingsbesök

Om du vill säkerställa bästa möjliga pris på din bostad och en lyckad bostadsaffär utan otrevliga påföljder, ge uppdraget att sälja din bostad till Sb-Hems fastighetsmäklare(Du dirigeras till en annan tjänst) – ett proffs som känner till bostadshandeln i området där du bor.  

Den riksomfattande kedjan Sb-Hem är en av de största fastighetsförmedlingskedjorna i Finland, och gedigen lokalkännedom är en av mäklarnas superkrafter. Sb-Hems fastighetsmäklare sköter bostadsförsäljningen från början till slut för din räkning, både sakkunnigt och tillförlitligt – enligt dina önskemål, god förmedlingssed och gällande lagar. 

Bostadsförsäljningen börjar alltid med ett värderingsbesök 

Ett värderingsbesök(Du dirigeras till en annan tjänst) av Sb-Hems fastighetsmäklare är kostnadsfritt och det binder dig inte till någonting. Ta kontakt med vår närmaste fastighetsmäklare(Du dirigeras till en annan tjänst) för att boka ett besök, så kommer vi genast igång med försäljningen av din bostad. 

Det är viktig att fastställa rätt försäljningspris och -sätt innan försäljningen och marknadsföringen av bostaden börjar. Ett för högt utgångspris skrämmer bort potentiella köpare och bromsar upp försäljningen. Det värderade priset som Sb-Hems fastighetsmäklare fastställer grundar sig på din bostads skick och dessutom alltid på det allmänna marknadsläget och prisnivån på bostäder i ditt område. 

Riksomfattande kedja ger extra kraft i försäljningen 

När du ger Sb-Hem i uppdrag att sälja din bostad är det inte enbart din fastighetsmäklare, utan alla mäklare i vår kedja på våra över 80 kontor runt om i Finland som kan sälja den.   

Dessutom erbjuder vårt partnerskap och fortlöpande samarbete med Sparbanken dig möjlighet att konkurrensutsätta dina banktjänster och förhandla om bra bo(Öppnas i nytt fönster, Du dirigeras till en annan tjänst)– eller renoveringslånevillkor (Öppnas i nytt fönster, Du dirigeras till en annan tjänst)för det nya hemmet. Sparbankens kontor ligger ofta granne med de lokala Sb-Hem-kontoren.  

Ta kontakt

Fyll i formuläret och välj den Sb-Hem-kontor du önskar från dra menyn. Vår mäklare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Att skicka in formuläret binder dig inte till något.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.