Till innehållet

Går du i tankarna att köpa en bostad?

För merparten av oss är ett bostadsköp det största köpet vi gör i livet. Därför ska du inte göra ett förhastat köpbeslut, utan noggrant ta del av alla intressanta objekt i förväg och tillsammans med en professionell fastighetsmäklare från Sb-Hem. Detta är det bästa sättet att undvika risker vid bostadsköp och säkerställa en affär som du inte behöver ångra efteråt. 

Låt oss hjälpa dig att hitta ett nytt hem eller en investeringsbostad. Kontakta närmaste Sb-hem och boka ett värderingsbesök! 

Sb-Hem säljer tusentals bostäder runt om i Finland

I vårt breda utbud av säljobjekt finns det bostäder i alla storleks- och prisklasser, allt från små, centralt belägna enrummare till radhuslägenheter i familjestorlek med trädgård och idylliska enfamiljshus. Vi säljer bostäder över hela Finland – i städer och tillväxtcentrum samt på landsbygden. 

Lämna ett köpuppdrag – då är det vanligen lättare att hitta ett nytt hem 

Köpuppdrag är populära på andra håll i världen och blir allt vanligare även i Finland. När du utarbetar ett köpuppdrag tillsammans med en fastighetsmäklare på Sb-Hem letar mäklaren efter bostäder som motsvarar dina individuella sökkriterier och önskemål – även bostäder som säljs av privatpersoner och sådana som inte finns till offentlig försäljning. Ett köpuppdrag förbinder dig inte att göra en affär med oss, även om vi hittar ett lämpligt objekt.  

Vad erbjuder Sb-Hem bostadsköpare? 

Minimerad risk vid bostadsaffärer 

Bostadsaffärer är förknippade med risker, och dessa kan du minimera genom att ta hjälp av ett proffs på fastighetsförmedling vid en affär. Vid handel med aktielägenheter och fastigheter ser Sb-Hems professionella och erfarna fastighetsmäklare till att affären går smidigt och följer tillämpliga lagar. Vi ansvarar för att allt som hör till affären har fullföljts på ett ändamålsenligt sätt och enligt lagarna vid köptillfället.  

Vi sörjer för att såväl köparens som säljarens skyldigheter, ansvar och rättigheter verkställs. Vi utarbetar köpebrev, avtalar om bankmöten och sörjer i god tid för säkerhetsarrangemangen och eventuella ytterligare dokument som behövs.  

Alla våra fastighetsmäklare har förbundit sig att iaktta God förmedlingssed enligt Centralförbundet för Fastighetsförmedlingen (KVKL). Omsorgsfullhet, öppen information och redogörelser till alla parter i en affär är faktorer som vi inte ger avkall på i vårt arbete. 

När du gör en bostadsaffär med Sb-Hems fastighetsmäklare undviker otrevliga påföljder efter affären. Mäklararvodet är i slutändan mycket litet jämfört med exempelvis utrednings- och rättegångskostnader för tvister vid bostadsaffärer. 

Lån med bra villkor hos den lokala Sparbanken 

Sb-Hem och Sparbanken är nära samarbetspartner över hela Finland. Vi har mycket samarbete och finns i samma verksamhetslokaler på flera orter. Via oss kan du om du vill få en konkurrenskraftig låneoffert och ett bolånebeslut från den lokala Sparbanken snabbare än från andra banker.  

Sparbankens bolån är flexibelt utifrån din livssituation. Vid behov kan du ändra lånevillkoren, avtala om amorteringsfria månader och ta ett låneskydd till ditt lån för att skydda din ekonomi och betalningsförmåga mot räntehöjning. 

Tillförlitlig hjälp med att förverkliga drömboendet 

Över 70 procent av finländarna bor i en bostad som de äger själva. Ägarboende är den vanligaste boendeformen i Finland. Ett eget hem är inte enbart en trygg hamn i livet, utan också ett relativt riskfritt och tryggt sätt att öka sina tillgångar. Att investera och spara i en egen bostad är en smart ekonomisk lösning, eftersom låneamorteringen varje månad ökar dina tillgångar, vilket inte är fallet om du bor i en hyresbostad.  

Kontakta en fastighetsmäklare på Sb-Hem om du funderar på att köpa en bostad. Vi hjälper dig att hitta ett hem som motsvarar dina behov och önskemål, utarbeta ett köpeanbud och göra en bra och trygg affär.  

Många tänker inte på hur mycket trygghet ett eget hem faktiskt ger även ekonomiskt. 

Ta kontakt

Fyll i formuläret och välj den Sb-Hem-kontor du önskar från dra menyn. Vår mäklare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Att skicka in formuläret binder dig inte till något.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.