Till innehållet

Markus Piittinen

Försäljningsförhandlare

Kundbetyg 5/5
(Genomsnitt av kundbetyg)

Språkkunskaper: finska, engelska, svenska


Telefonnummer: +358 44 972 5696

WhatsApp

E-postadress: markus.piittinen@spkoti.fi

Mot nästa hem

Född i Helsingfors, bott i Esbo, Kervo, Tusby och Vanda. Tack vare min egen livserfarenhet känner jag till hela huvudstadsregionen! Min karriären med en lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring garanterar en gedigen grund för framgångsrik försäljning.

I mitt förra yrke jobbade jag inom sportbutiksbranschen, där jag fick planera butiker och utbilda personal. Den bästa skolan var kundkontakterna och lärdomarna därifrån har jag tagit med mig till mitt nuvarande jobb. Den gamla klichén lyssna och föreslå är fortfarande min viktigaste värdering! Även min blick för det visuella utvecklades när jag fick lära av de bästa. Därför är jag bra på att visualisera olika slags lokaler, vare sig de är tomma eller i behov av förändring.

Till karaktären är jag mycket värderingsstyrd och gillar att saker bereds lugnt men effektivt. Bostadsbyte är alltid en hektisk fas i livet. För att göra det mindre stressande behöver du sällskap av en mäklare som jobbar på eget initiativ i bakgrunden och löser dina utmaningar.

När säljplanen görs upp beaktar jag alltid era önskemål, och viktigast, ni är alltid uppdaterade beträffande hur sakerna framskrider såväl i bakgrunden, visningarna som kontakterna.

I det här yrket fascineras jag av kundernas olika situationer och de boendelösningar som passar er. Jag hjälper gärna er att ta nästa steg och hitta ett bättre hem. Det är den bästa motivationen i mitt jobb!

Till er tjänst, när som helst! 
I can provide services also in English.

Mina objekts

Kontakta mig!

Jag hjälper dig gärna i alla bostadsfrågor. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig.

Jag vill bli kontaktad
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.