Till innehållet

Saul Hovi

Försäljningschef, fastighetsmäklare AFM, YKV, KiAT

Kundbetyg 4.5/5
(Genomsnitt av kundbetyg)

Språkkunskaper: finska, engelska


Telefonnummer: +358 44 231 0041

WhatsApp

E-postadress: saul.hovi@spkoti.fi

Med många års erfarenhet

Att byta hem är en av de största förändringarna i en människas liv. Det är bra att stanna upp ett ögonblick och tänka efter hur och med vem den stora förändringen i livet kommer att äga rum. Hur tar mäklaren hänsyn till mina önskemål och behov? Hur sköter mäklaren försäljningen av mitt hem? Känner mäklaren till marknaden, och kan han eller hon värdera mitt hem på marknaden?

Jag satsar på hållbara kundrelationer. Långsiktiga kundrelationer bygger på förtroende och högkvalitativt arbete och expertis.

Under årens lopp får man kunskap och erfarenhet samt en utmärkt överblick av marknaden. Du kan lita på att saker och ting kommer att gå bra och att du under försäljningen av ditt hem kan koncentrera dig på ditt eget liv med vetskap om att någon annan aktivt sköter försäljningen.

Jag har arbetat med bostadsförmedling i åratal och känner till den omfattande lagstiftningen om bostadshandeln samt försäljnings- och köpprocesserna. Representativ marknadsföring, hantering av anbudsförhandlingar, arbete med kunder och god social kompetens hör till mina starka sidor. Jag har drygt 15 års erfarenhet av branschen och har avlagt alla relevanta examina inom branschen: AFM, FNV och KiAT.

Jag har varit fastighetsmäklare i huvudstadsregionen, särskilt i Esbo och Helsingfors, och jag känner till dessa områden mycket väl. Jag har arbetat inom fastighetsbranschen ända sedan början av 2000-talet, och jag har erfarenhet av försäljning av både aktier och fastigheter.

Mina objekts

Kontakta mig!

Jag hjälper dig gärna i alla bostadsfrågor. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig.

Jag vill bli kontaktad
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.