Till innehållet

Tanja Heinonen

Företagare, fastighetsmäklare AFM, KiAT

Kundbetyg 4.5/5
(Genomsnitt av kundbetyg)

Språkkunskaper: finska


Telefonnummer: +358 50 463 8663

WhatsApp

E-postadress: tanja.heinonen@spkoti.fi

Stark lokal förmedling

Jag har varit verksam inom fastighetsförmedlingsbranschen sedan 2007 och som företagare sedan 2015. Jag är utbildad husbyggare, vilket ger en god grund för det krävande arbetet som fastighetsmäklare. Genast i början av karriären avlade jag yrkesexamen inom fastighetsförmedling (KiAT, numera KiLAT) och examen som auktoriserad fastighetsmäklare (AFM).

Min födelseort är Multia och jag har bott i Jämsä sedan 1997. Tack vare mina fyra aktiva barn har jag blivit bekant med tjänsterna och hobbymöjligheterna i min hemstad. Under årens lopp har jag fått en stark lokalkännedom.

Under min karriär har jag skött många bostads- och fastighetsaffärer samt uthyrningar. Många hem har redan bytt ägare via mig flera gånger. Jag har utbildat mig aktivt och regelbundet, bland annat har jag avlagt yrkesexamen för företagare och specialyrkesexamen i affärsverksamhet inom kunskapsområdet för fastighetsförmedling samt gått en VD-kurs.

Det som är viktigt för mig är fysisk aktivitet och välbefinnande. Mina hobbyer är beachvolleyboll, volleyboll, gym och konditionsträning. Jag har i åratal arbetat som frivillig inom organisationer och föreningar. I många år har jag varit friidrottsledare för unga och kettlebellinstruktör för vuxna, och just nu är jag aktiv i Företagarkvinnor.

I mitt jobb är jag entusiastisk, pålitlig och sätter min in i saker och ting. Ta kontakt, så ser vi hur jag kan betjäna dig! Jag har flera år blivit belönad för mitt arbete och det är jag tacksam för.
– Årets företagarkvinna i Jämsä 2021
– Årets Sb-Hem-företag 2022
– Årets franchiseföretagare 2023

Varför ska du välja mig?

Jag lyssnar på kunden och respekterar kundens önskningar
Hos den lokala mäklaren får du den bästa lokala servicen
Utbildning inom byggbranschen är till nytta i mitt arbete
Jag har flera år blivit belönad för mitt arbete och det är jag tacksam för

Mina objekts

Kontakta mig!

Jag hjälper dig gärna i alla bostadsfrågor. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig.

Jag vill bli kontaktad
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.