Till innehållet

Rakuunatie 58b

Turku, Vasaramäki

kerrostalo 1969 , 2h, k, p

Byggd
1969
Ytarea
40 m²
Skuldfritt pris
109 000 €

Beskrivning av objektet

Hieno kaksio, jossa iso lasitettu parveke! Asunto sijaitsee erittäin suositulla ja vehreällä Vasaramäen asuinalueella. Alue onkin tunnettu rauhallisuudestaan ja luonnonläheisyydestään, mikä tekee ympäristöstä todella viihtyisän paikan asua. Vasaramäki ja lähialueet tarjoavat myös erinomaiset puitteet ulkoiluun ja monipuoliseen urheilun harrastamiseen. Rauhallisesta sijainnista huolimatta kulkuyhteydet ovat erittäin hyvät ja vaivattomat. Turun kauppatorille pääsee helposti pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä ja lähikauppaan kävelee vain muutamassa minuutissa. Lisäksi Kupittaan laadukas K-Citymarket sekä muut monipuoliset palvelut ja opiskelupaikat ovat heti parin kilometrin säteellä. Asunnon olohuone ja keittiö muodostavat avoimen ja valoisan kokonaisuuden. Asunnon lattia- ja seinäpinnat sekä keittiö on remontoitu vuonna 2015. Olohuoneesta on myös käynti koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle, joka on aurinkoisesti etelän suuntaan. Eteisen yhteydessä oleva tyylikäs kylpyhuone on uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2022-2023. Kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa on myös runsaasti, sillä vaatehuoneen lisäksi asuntoon kuuluu oma häkkivarasto sekä kylmäsäilytys. Asunto Oy Vasarakumpu on suosittu taloyhtiö, jossa on tehty paljon isoja korjauksia vuosien varrella. Viimeisimpänä loppuvuodesta 2023 on valmistunut todella mittava perinteinen putkiremontti, jonka yhteydessä tehtiin myös vesikattojen kunnostus. Tästä remontista aiheutuvan pääomavastikkeen kerääminen on aloitettu jo 1.1.2024, mutta lainaosuudet kohdistetaan asunnoille vasta helmikuun aikana. Tämän asunnon kohdalla lainaosuus tulee olemaan arviolta noin 37 150 €. Ota yhteyttä, sovitaan aika esittelylle ja mennään katsomaan asuntoa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 | joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Nästa visning

2.3.2024 kl. 12:00-12:30

Grundläggande information

Destinationsnummer
20049144
Läge
Rakuunatie 58b, 20720 Turku
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h, k, p
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
40 m²
Total areal
40 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
1969
Färdigställandeår
1969
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
1 kk / sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
105 089,11 €
Velkaosuus
3 910,89 €
Skuldfritt pris
109 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 725,00 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
144,00 €/kk
Finansieringsvederlag
305,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
449,20 €/kk

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan, laajakaista-/kaapeli-tv-maksu 1,50 €/kk, autopaikkavuokra (kylmä) 5,00 €/kk, autopistokepaikkavuokra 15,00 €/kk, autotallivuokra 65,00 €/kk, saunamaksu 3,00 €/kerta, pesutupa 5,00 €/tunti, mankelimaksu 3,00 €/tunti ja ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Taloyhtiössä toteutetusta perinteisestä linjastosaneerauksesta/putkiremontista aiheutuva yhtiölainaosuus tämän asunnon kohdalla tulee olemaan noin 37 150,00 €. Tästä aiheutuvan pääomavastikkeen (noin 258,00 €/kk) kerääminen on aloitettu 1.1.2024 ja se sisältyy ilmoituksessa olevaan pääomavastikkeeseen 305,20 €/kk.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
G2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus on laadittu 30.11.2021.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utförda renoveringar
Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2022-2023, keittiö remontoitu, keittiön ja olohuoneen välinen väliseinä purettu ja lattioihin asennettu laminaatti 2015.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Tasakatto.
Takmaterial
Huopakate.
Beskrivning av vardagsrummet
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Beskrivning av köket
Keittiö remontoitu 2015. Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Beskrivning av sovrummet
1 kpl. Lattia laminaattia ja seinät tapetoitu.
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan taloyhtiön putkiremontin yhteydessä 2022-2023. Suihku, suihkuseinät, seinä-wc, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Häkkivarasto, kylmäsäilytys, vaatehuone ja eteisessä kaapisto.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
9844 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Turun kaupunki

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Vasarakumpu
Disponentens kontaktuppgifter
V-S Isännöintitalo Oy, Janne Hyrsky, puh. 020 722 9949, Maariankatu 4 C, 20100 Turku
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistöhuolto Ismo Elo Oy
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 12 / Autopistokepaikkoja: 12
Antal bilplatser
10
Husbolagets garage
9
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Taloyhtiön putkiremontissa 2022-2023 toteutetaan sähköautojen latausvalmius autotalli- ja autokatospaikoille, osa autotallipaikoista on osakkeellisia. Hallituksen päätöksellä 12.10.2022 sähköauton latauslaite voidaan asentaa autotalli- tai autokatospaikalle osakkeenomistajan kustannuksella. Latauslaitteen hankkijan pitää tehdä riittävät selvitykset taloyhtiölle ennen asennusluvan myöntämistä. Taloyhtiöllä on oikeus valvoa osakkeenomistajan muutostyö.
Utförda renoveringar
2023 Vesikaton kunnostus. 2022-2023 Perinteinen linjastosaneeraus (putkiremontti): Ulko-ovien (3 kpl) uusiminen ja automatisointi, esteettömyyskorjaukset, porraskäytävien saneeraus (alaslasketut katot, automaattinen valaistus, seinien maalaus, ala-aulan lattian laatoitus), taloyhtiön puku-, pesu- ja saunahuoneen peruskorjaus, vesikaton sadevesiviemäreiden sukitus ja kattokaivojen uusinta. Asuinrakennuksen sisäisen talotekniikan uusiminen asunnoille asti, yleisten tilojen vesijohdot, jätevesiviemärit, sähkö, antenni, tietoliikennekaapelointi, palovaroittimien uusiminen. Asuinhuoneistoissa on tarkoitus uusia kaikki muu paitsi sähkötekniikka eli vesijohdot, jätevesiviemärit, uusi keittiön sähköpistoke, olohuoneen antenni- ja atk-pistoke, uusi sähköryhmäkeskus, uusi sähkösyöttö liedelle ja kylpyhuoneeseen. Asuntojen kylpyhuoneet uusitaan kauttaaltaan (uusi kalustus, uudet vesikalusteet, vesipattereiden poisto ja korvaaminen sähköisellä lattialämmityksellä, ammeiden poisto). Kiinteistön lämmönvaihtimen uusiminen, patteriverkoston tasapainotus, poistoilmanvaihdon nuohous, mittaus ja säätö. Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto. Asuinhuoneistokohtaisten vesimittareiden asennus ja siirtyminen huoneistokulutusperusteiseen laskutukseen. Yleisten tilojen palo-ovet uusittu, alkuperäiset kylmiöt on purettu ja toteutettu vain osakkaiden vaatima määrä kylmälaitteita. Vanhat kylmiöt jäävät osakkaille lämpimiksi varastotiloiksi. 2021-2022 Putkiremontin toteutussuunnittelu. 2020-2021 Putkiremontin hankesuunnittelu. 2020 Ylimpien parvekekatosten uusiminen lasikatteille, asuintalojen sokkeleiden sekä autotallin ovien huoltokorjaus. 2018 Parvekerakenteiden kevyt pintakorjaus, pihan asfaltointi ja kivetys, leikkipaikan uusiminen, piharemontti ja pihan maisemointi, tonttiviemäreiden, tonttisähköjen, pihavalaistuksen uusiminen. 2017 Molok jätteen syväkeräysastiat. 2015-2016 Porrasvalaistuksen uudistus. 2015 Putkiston, märkätilojen ja hissien kuntotutkimus, parkkipaikka-alueen perusparannus, asfaltointi ja sähköpistoke- ja vieraspaikkojen lisääminen (rahoitus toteutettu kassavaroista), jätepisteen pohjaa laajennettu ja asfaltoitu, putkistojen ja kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2014 DNA tukiaseman sijoitus, asennettu A-talon katolle, kattoikkunoiden (valoaukot) uusiminen, savunpoistoluukkujen toiminnantarkistus ja laukaisimien avainkaapit, porrasvalaistuksen polttimot uusittu energiaa säästäväksi (LED), porrastaulut uusittu, autotallin työaukon umpeen valaminen, pelastussuunnitelma päivitetty, energiatodistuksen päivitys. 2012 Kiinteistön lukoston uusiminen: Abloy Sento, B-talon kattoikkunan uusiminen. 2011 Tonttivesijohdon uusinta, patteriventtiilien vaihto ja patteriverkoston perussäätö. 2010 Ikkunoiden uusiminen. 2009 Ilmanvaihdon puhdistus, ulkopuolisten vesi- ja lämpöjohtojen uusinta toteutettu joulukuussa. 2007 Paineenkorotuspumppu uusittu. 2001 Julkisivujen ja parvekkeiden pinnoitus ja lasitus suoritettu, lämmönvaihtimet uusittu. 2000-2001 Vesikatteet uusittu.
Kommande renoveringar
Kunnossapitosuunnitelma 22.1.2024: Parvekkeiden teräksisten käsijohteiden kunnostaminen, julkisivun huoltokorjaukset ja maalaukset, henkilöhissien uusiminen, asuntojen korvausilman lisääminen venttiilien asennuksella, huoneisto-ovien ja porraskäytävän ovilistojen uusiminen, lukituksen uusiminen, autokatosten ovien poistaminen ja mahdollinen valvontakamerajärjestelmä, kuntoarvion teettäminen.
Antal egna bostäder
1
De egna bostädernas yta
40,0 m²
Övrigt om husbolaget
Ilmanvaihtona koneellinen poisto,

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt