Till innehållet

Lepopirtintie 60

Siuntio, Siuntio

kerrostalo 1981 , 2h, kt, kph, wc/khh

Byggd
1981
Ytarea
44 m²
Skuldfritt pris
73 380 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen ja ainutlaatuiseen asumiskokemukseen! As Oy Siuntio Residences Alueellisesti merkittävän ja tunnetun Siuntion hotellin vuonna 1981 valmistunut laajennusosa kokee muodonmuutoksen asunto-osakeyhtiöksi, joka tarjoaa modernia asumista keskellä perinteikästä suomalaismaisemaa ja tarjoaa asukkailleen upean yhdistelmän historiaa, luonnonläheisyyttä ja nykyaikaista asumismukavuutta. Yhtiöön valmistuu vaiheittain vuosien 2024-2025 aikana kaiken kaikkiaan 72 asuntoa, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Huhtikuussa 2024 (vaihe 1) muuttovalmiiksi ja tarjolle ostettavaksi tuli kaikkiaan 15 kolmannen kerroksen asuntoa, jotka ovat kooltaan 22 m², 44 m², 63 m² ja 65 m². Suurin osa näistä valmistuneista asunnoista on nyt jo myyty, mutta vielä on vapaana muutamia 44 m2 kaksioita ja yksi 22m2 yksiö (tilanne/19.4.2024), jotka soveltuvat täydellisesti kodiksi, loma-asunnoksi sekä hyvin myös sijoituskohteeksi. Muut yhtiön asunnot (kooltaan 22 m²-129 m²) valmistuvat vaiheittain vuosien 2024-2025 aikana. Nämä asetetaan tarjolle ostettavaksi myöhemmin aina kulloisenkin vaiheen valmistuttua. Valtaosa näistä on 22 m² yksiöitä ja 44 m² kaksioita, joiden lisäksi myöhemmin valmistuu muutama kokoluokan 66 m² kolmio ja yksi 83 m² kolmio. Sisääntulokerrokseen rakentuu lisäksi kaikkiaan 7 aivan uniikkia Loft-asuntoa, kooltaan 73,5 – 129m2, joissa asumismukavuutta lisää vielä jokaisella asunnolla käytössään oleva terassi. Sijainti on vertaansa vailla, sillä useimmista asunnoista avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Asunnot sijaitsevat rakennuksen kolmessa asuinkerroksessa, joiden välillä kahden porraskäytävän lisäksi liikut kätevästi myös hissillä, mikä lisää asumisen mukavuutta erityisesti liikuntarajoitteisille. As Oy:n asukkaiden käytössä on oma saunaosasto uimahallin yhteydessä sekä hotellin yhteydessä sijaitsevat tilat esimerkiksi etätyöskentelyyn. Asuinrakennuksesta pääsee sisätiloja pitkin kätevästi yhdyskäytävän kautta uimahalliin ja hotelliin, ja asukkaat pääsevät halutessaan nauttimaan monista sen eduista, kuten hotellin ravintolan ja baarin palveluista sekä hotellikiinteistön muista palveluista ja yhteistiloista. Vielä vapaana olevissa 44 m2:ssä kaksioissa on pieni avokeittiö, tilava kylpyhuone sekä erillinen wc kodinhoitotilalla. Näissä huoneistoissa viihtyy varmasti! Kuvat ovat saman yhtiön malliasunnosta as 61. Ostajalla on tähän myytävään asuntoon nro 70 mahdollisuus valita neljästä vaihtoehdosta keittiön, makuuhuoneen sekä eteisen ovimallit. Lisätietoa myyntitiimiltä: ELISA RINNE+358 50 521 5212 JOHANNA KOIVUMÄKI +358 50 590 0270 TARU KAUKOVALTA +358 44 725 4810 RIIKKA LEHERVO +358 44 700 7136 Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy

Grundläggande information

Destinationsnummer
20064830
Läge
Lepopirtintie 60, 02570 Siuntio
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h, kt, kph, wc/khh
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
44 m²
Total areal
44 m²
Ytterligare information om ytan
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1981
Färdigställandeår
1981
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
73 380,00 €
Skuldfritt pris
73 380,00 €
Pris per kvadratmeter
1 667,73 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
173,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
173,80 €/kk

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vesivastike ennakko 40,00 €/huoneisto (vesimaksut tasataan vuosittain), saunamaksu 25,00 €/kk, etätyöhuone 20,00 €/kk. Esitteen kohdassa HINTA JA ASUMISKUSTANNUKSET ilmoitettu yhtiövastike ja muut maksut (Vesivastike ennakko/huoneisto, saunamaksu, etätyöhuone) perustuvat as oy:n vuoden 2024 talousarvioon. Yhtiölle on laadittu alustava talousarvio myös vuodelle 2026 (jolloin oletetaan kaikkien yhtiön asuntojen olevan asumiskäytössä). Molemmat talousarviot (2024 ja 2026) perustuvat 2024 alkuvuoden hintatietoihin, rakennuksen aikaisempaan energiankulukseen sekä arvioon asumiskäytössä olevien huoneistojen määrästä. Talousarvio tarkastetaan vuosittain ja vastikemuutokset hyväksytään yhtiökokouksessa. Myyjällä on kaupan kohteeseen kohdistuva sähköinen omistajamerkintä huoneistotietojärjestelmässä. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
hissi, antenni
Energiklass
G2018
Ytterligare energiklassinformation
Voimassa 12.01.2034 saakka.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Huoneiston märkätilojen lattioiden vesieristykset ja laatoitus sekä ikkunat on uusittu vuonna 2000. Pintaremontti 2014; Laminaatti lattiapinnoitteeksi sekä huoltomaalaus. Vuonna 2024 käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä tehdyssä remontissa huoneistojen välisten seinien äänieristystä on parannettu, sähköjärjestelmä, antenni ja valokuituverkosto uusittu sekä kaikki maalatut pinnat huoltomaalattu.
Värmesystem
muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
aluelämpö
Utförda renoveringar
Vuonna 2024 käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä tehty huoneistoon remonttia.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Kumibitumimatto
Beskrivning av vardagsrummet
Laminaatti uusittu 2014. Katto, seinät ja ikkunat maalattu 2024.
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Beskrivning av köket
Keittiökaapit, työtaso ja kodinkoneet uusittu 2024.
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone
Spis
erillisuuni, liesitaso
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Laminaatti uusittu 2014. Katto, seinät ja ikkunat maalattu 2024.
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
Kaakelit, laatat, peili ja työtaso uusittu vuonna 2000. Työtaso maalattu 2024. Valaistus, kalusteet, wc-istuin, ovi ja kaapisto uusittu 2024. Katto alkuperäinen.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Beskrivning av toaletten
Kaakelit, laatat, peili ja työtaso uusittu vuonna 2000. Työtaso maalattu 2024. Valaistus, vesikalusteet, wc-istuin ja kaapisto uusittu 2024. Katto alkuperäinen.
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Toalettutrustning
pesukoneliitäntä
Övriga lokaler
Eteisen lattia: laminaatti, uusittu 2014.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
30290 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Siuntion kunta, kaavoitus. https://kartta.siuntio.fi

Husbolag

Husbolagets namn
As Oy Siuntio Residences
Disponentens kontaktuppgifter
Tapiolan Lämpö Kalevalantie 5, 02130 Espoo Isännöitsijä Chris Tenlenius 020 7505 240, chris.tenlenius@tl-konserni.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Till husbolaget hör
talopesula, kuivaushuone, Huoneistokohtaiset varastot
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaiselle huoneistolle on yksi autopaikka. Lisäksi muita autopaikkoja, joita taloyhtiö voi osoittaa asunnoille toiseksi autopaikaksi tai vieraspaikaksi. Kaikkiin lähiautopaikkoihin tulee valmius 16A sähkösyötölle ja asukas voi kustannuksellaan hankkia siihen sovitun sähkönsyöttöaseman, esim. auton lämmitykselle tai latauksella. Taloyhtiö vastaa että sähkönsyöttö, paikkakohtainen sähkömittaus ja kuormanhallinta on asukkaalle käytettävissä. Sähköstä veloitetaan kulutuksen mukaan asukasta.
Utförda renoveringar
1981 Asuntojen desibeli/palo-ovet asennettu 2000 Peruskorjaushanke: Märkätilojen saneeraus, iv-koneet uusittu, valurautaiset jätevesiviemärit uusittu muoviviemäreiksi, käyttövesijohtoja uusittu, vesikaton pinnoite uusittu, ulkoikkunat uusittu 3. krs osalta, muut ikkunat huoltomaalattu. 2001 Päävesijohto uusittu kiinteistöjen välillä (päätalo - alatalo) 2009 Kaukolämmön alajakokeskus uusittu 2014 Loft asuntojen nro 3-4 wc:t uusittu 2014 (Loft-asuntoihin 1-2 sekä 5-7 uusitaan kylpyhuoneet vuonna 2024) 2021 Julkisivujen elementtisaumojen uusinta ja pintabetonikorjauksia 2023-2024 Julkisivujen betoniliimanpoisto, julkisivujen pesu ja uudelleenkäsittely Parvekkeiden lattiapintojen peruskorjaus, palonkestävän väliseinän asennus ja ulko-ovien uusinta Käytävät: Valaistus vaihdettu LED-valaisimiin, pintakäsittely sekä kerrosten käytävien palo-ovien uusinta, laslasketun katon uusinta, paloeristysten rakentaminen, palovaroitinjärjestelmä uusittu, sähkö- ja antenniverkostot uusittu, sähköalakeskukset uusittu. Porraskäytävien valaistus vaihdettu LED-valaisimiin, pintakäsittely uusittu. Iv-kanavien nuohous, ilmamäärien mittaus ja säätö Kerros 3: Asennettu asuntokohtainen valokuituyhteys ja uusittu TV-kaapelointi (TV tulee kuidunkautta) Asuntojen väliset seinät äänieristetty (lisäseinillä) , sähköt uusittu kokonaisuudessaan ja lisätty asuntokohtainen alakeskus, lisätty paloeristyksiä, asuntokohtainen palovaroitinjärjestelmä asennettu, lisätty asuntokohtainen kosteusanturi tekniseen kuiluun ja keittiön lavuaarikaappiin, seinäpinnat tasoitettu ja maalattu, katot maalattu., lattiapinnoitteet osittain uusittu, keittiöt ja niiden vedet ja viemärit asennettu, kylpyhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden ovet uusittu valtaosin, huoneiden väliset sisäovet uusittu, kaapistot uusittu valtaosin. Huoneistot kerros 3 vaihe 1: 2023-2024 Osa märkätilojen lattioista laatoitettu uudelleen ja osa pintakäsitelty uudelleen, silikonisaumat uusittu, valaistusvaihdettu LED-valaisimiin, WC-kalusteet uusittu valtaosin, sähköistys uusittu, käyttövesijohdot ja -viemärit uusittu pääosin vuonna 2000 valmistuneessa perusremontissa, asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit ja samalla uusittu osa käyttövesijohdoista/liittimistä. Yleisten tilojen pintakäsittelyä ja maalausta, kaikki sähköjärjestelmät (kaapelit, sähkörasiat, syöttökaapelit, nousujohdot ja pääkeskus) uusittu, uusi sähkönsyöttö operaattorilta (Caruna) liitetään suoraan uuteen pääkeskukseen, kun uusi muuntamo on saatu asennettua vuonna 2024, näytöillä varustetun pääoven ovikello/etäavustusjärjestelmä asennettu, yleistilojen palovarointinjärjestelmä uusittu, palokatkot tehty/uusittu, ensimmäisen kerroksen ilmanvaihtoa uusittu. 1. kerroksen huoneistojen ja märkätilojen tarkemmat selvitykset löytyy kunnossapitotarveselvityksestä. Piha-alue: Portaikko peruskunnostettu, päällysrakenteiden kunnossapitoa, istutuksia uudistettu.
Kommande renoveringar
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2024-2028 korjaus tarpeita ovat: 2024 Muutostyöhankkeen loppuun vieminen suunnitelmien mukaisesti. Vesikaton kuntotarkastus. Lämmitysjärjestelmän uusiminen maalämpöön, arvioitu aloitus syksy/2024. Asunto-osakeyhtiöllä ei ole omaa lämpökeskusta vaan yhtiö ostaa lämmityksen (patteriverkoston kierto ja lämmin käyttövesi) hotellikiinteistöltä. Hotellikiinteistöllä on suunnitteilla maalämpöjärjestelmään siirtyminen (ei päätetty). Maalämpöjärjestelmän hankinnan tekee ja sen kustannuksista vastaa hotellikiinteistö, mikäli maalämpöjärjestelmään päätetään siirtyä. Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2025 Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2026 1. krs huoneistojen ikkunoiden- sekä yleisten tilojen alkuperäisten puuikkunoiden kunnostus (huoltomaalaus, lasikittausten uusiminen, tiivisteiden uusiminen ja käyntisovitus-/säätö). Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2027 Salaojajärjestelmän huuhtelu- ja kuvaus. Sade- ja jäteveden runkoviemäreiden huuhtelu-/kuvaus ja kaivojen tyhjennys. Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. 2028 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien mittaus ja säätö. Kiinteistön kunnossapito-ohjelman päivitys. Normaalit huollonomaiset kunnossapitotyöt. Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.
Övrigt om husbolaget
Kerhohuone. Yhtiön hallinnassa vuokraoikeudella: saunaosasto, irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto ja 6 kpl etätyöpiste. Sauna, irtaimistovarasto, ulkovälinevarasto sekä työhuoneet sijaitsevat hotellirakennuksessa. Tilojen käyttöoikeudesta ja kustannuksista on laadittu erillinen sopimus yhtiöiden välillä. Osa irtaimistovarastoista (1. kerroksen asuntojen) on sijoitettu yhtiön omiin tiloihin. Rakennus on käyttöönotettu 1981 majoitusliiketoimintaan. Taloyhtiö on perustettu vuonna 2023 ja Siuntion kunnan rakennusvalvonnasta on haettu rakennuslupaa yhtiön omistaman rakennuksen käyttötarkoituksen muutoslupaa hotellikäytöstä asuinrakennukseksi. Lupa myönnetty vuonna 2023. Maaliskuun lopulla 2024 Siuntion kunnan rakennusvalvonta on suorittanut käyttöönottokatselmuksen koskien yhtiön asuntoja numerot 59-73 ja ne ovat saaneet muuttoluvan. Asuntojen sisäpuoliset muutokset on suoritettu ja myöhemmin valmistuvien asuntojen numerot 1-58 osalta suoritetaan osakasmuutostöinä. Yleisten tilojen parannuksista, jotka ovat käynnissä rakennuksen käyttötarkoituksen myötä, on laadittu erillinen urakkasopimus Siuntio Invest Oy:n kanssa. Urakan kustannuksista vastaa käyttötarkoituksen muutoshankkeen toteuttaja Siuntio Invest Oy. As Oy:n perustajaosakas ja rakennuksen käyttötarkoituksen muutoshankkeen toteuttaja Siuntio Invest Oy on toimittanut suorituskyvyttömyysvakuutuksen jonka arvo on 1.481.544€ hankkeen mahdollisten rakennusvirheiden vakuudeksi Pohjola Vakuutus Oy:ltä.

Länkar till ytterligare information

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt