Till innehållet

Kankaretie 2

Helsinki, Jakomäki

kerrostalo 1990 , 2h+k

Byggd
1990
Ytarea
49.5 m²
Skuldfritt pris
125 000 €

Beskrivning av objektet

Viihtyisä kaksio kerrostalon päädystä, jossa ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan! Fiksulla ja valoisalla pohjalla oleva viihtyisä kaksio, joka toimii loistavasti niin sinkulle kuin pariskunnallekin. Asunto sijaitsee kerrostalon päädyssä, ja siinä on ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan! Parveke lisää asunnon viihtyisyyttä entisestään, eikä asuntoon muutto vaadi remontteja. Taloyhtiössä on remontit tehty ajallaan, eikä suurempia remontteja ole tiedossa. Lähistöltä löytyy kattavat palvelut, kuten Jakomäen uimahalli, liikuntapuisto, Vaaralan Riviera ja useita pikaruokaloita ja kuppiloita. Tämä nuorekas koti sopii loistavasti vaikkapa ensiasunnoksi! Mikäli haet sijoitusasuntoa, on tässä oiva vaihtoehto! Asunnon sijainti on loistava esimerkiksi opiskelijoita silmällä pitäen, sillä julkisilla pääsee jopa seitsemään eri korkeakoulukampukseen alle puolessa tunnissa! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Asunnon myy: Sakari Still Sp-Koti Helsinki Urbaanit 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20105932
Läge
Kankaretie 2, 00770 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+k
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
49.5 m²
Total areal
49.5 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
1990
Färdigställandeår
1990
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
1 kuukausi kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
117 884,72 €
Velkaosuus
7 115,28 €
Skuldfritt pris
125 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 525,25 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
325,29 €/kk
Finansieringsvederlag
92,94 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
418,23 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
12,00 €/kk

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Yhtiöjärjestyksen pykälät 9-12 koskevat lunastusoikeutta. Yj:n 9 § mukaan: Jos osakas luovuttaa omistamansa asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet muulle kuin aviopuolisolleen, rintaperilliselleen, ottolapselleen, vanhemmilleen, ottovanhemmilleen, sisaruksilleen tai sisarpuolilleen, on hänen ilmoitettava luovutuksesta ja sen ehdoista yhtiön hallitukselle. Helsingin kaupungilla on 1 kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on hallitukselle ilmoitettu tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 11. pykälän määräämällä tavalla lasketusta lunastushinnasta. Mitä edellä on sanottu luovutuksesta, ei koske perintöä, testamenttia eikä ositusta.
Typ av balkong
ulostyönnetty
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energiklass
D2018
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Utförda renoveringar
Kph remontoitu 2016. Jääkaappi/pakastin ja liesituuletin vaihdettu 2018.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Pelti
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesikupu, astianpesukone
Spis
sähköliesi
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Badrumsgolv
muovi
Badrumsväggar
tapetti
Badrumsutrustning
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
7507 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin Kaupunki
Tomthyra
38 000,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
1.1.2050
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Jakomäen Vuorensyrjän alue: Jakomäen keskusta-aluetta kehitetään. Suunnitelmassa Jakomäen palvelutalon, Jakomäen kirkon ja yhden pientalon tonteille suunnitellaan asuinkerrostaloja. Suunnittelualueeseen kuuluu myös viereisiä tontteja, jotta liikennejärjestelyistä saadaan toimivat. Lisätietoja: https://kartta.hel.fi Vantaan ratikka: Vantaan kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 22.5. Vantaan ensimmäisen pikaraitiotielinjan toteuttamisesta. Ratikan rakentaminen voi alkaa syksyllä 2024 ja liikennöinti vuonna 2029. Vantaan ratikka tulee kulkemaan Vaaralasta Hakunilan kautta Tikkurilaan ja aina Helsinki-Vantaan lentokentälle saakka. Lisätietoja: https://kartta.vantaa.fi

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kankaretie 2
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Jukka-Pekka Martikainen jukka-pekka.martikainen@kiinteistotahkola.fi 020 7488 290
Ytterligare information om underhållet
Hakunilan Huolto Oy
Till husbolaget hör
sauna
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 27
Antal bilplatser
16
Utförda renoveringar
2023: Piha aitojen ja väliaitojen kunnostus 2021: Kattoremontti 2021: Elementtien saumojen uusiminen 2019: Porrashuoneet maalaus 2016: Patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen 2016: Parvekkeiden vaurioiden korjaus/paikkakorjauksia 2015: Lisälämmöneristys 2012: Jätekatos + aita, maalaus ja kunnostus 2012: Talosaunat, puuosat: Kunnostus ja tarvittaessa uusiminen 2010-2016: Asfaltointi: Kunnostus, tarvittaessa uusiminen. Osaksi suoritettu. 2010: Lämmönsiirrin yms. 2010: Ikkunat ja ovet, maalaus ja tarvittaessa uusiminen
Kommande renoveringar
2018-2019: Märkätilat, kph/sauna, vedeneristys ja pinnoitteet. Suoritettu osittain. 2024: Lukoston uusiminen 2024-2028: Leikkipaikan päivittäminen 2026: Lämmönsäätö, virtausten ja lämpötilojen säätö 2026: Ilmanvaihdon nuohous ja säätö
Övrigt om husbolaget
Yhteisantenni

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Lähimmät kaupat (S-Market ja K-Supermarket) Jakomäen kauppakeskuksessa, jonne matkaa on noin 500 m. Jakomäen Lidl noin 800 m päässä. K-Market Kastanja noin 1,5 km päässä.
Ytterligare information om tjänsterna
Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat, Jakomäen uimahalli ja liikuntapuisto ovat heti Kankaretien toisella puolella vain parinsadan metrin päässä, ja toisella puolella Somerikkotien toisella puolella on Vaaralan Rivieraksi nimetty idyllinen ulkoilumaasto lampineen. Puolentoista kilometrin säteellä on lisäksi myös esimerkiksi padelhalli sekä useita pikaruokala, kuten Vaaralan McDonald's ja Jakomäen Grilli.
Transporter
Hyvät, Jakomäki sijaitsee kolmen valtaväylän, tie 4, tie 7 ja Kehä III, välissä, joten erityisesti omalla autolla joka suuntaan hurauttaa tuossa tuokiossa. Myös bussilla pääsee kätevästi niin pohjois-etelä, kauin itä-länsi suunnassa, niin Helsingin rautatieasemalle kuin esimerkiksi Tikkurilaankin pääsee julkisilla noin puolessa tunnissa.
Skolor
Kankarepuiston peruskoulu 400 m. 7 eri korkeakoulukampusta alle 30 minuutin matkan päässä julkisilla, Helsingin Yliopiston Viikin ja Kumpulan kampukset, Haaga-Helian Malmin ja Pasilan kampukset, Metropolian Arabian ja Myllypuron kampukset sekä Laurean Tikkurilan kampus.
Daghem
Kankarepuiston päiväkoti noin 250 m, Päiväkoti Suurmetsä 750 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt