Till innehållet

Carlanderintie 38

Tuusula, Kellokoski

omakotitalo 2009 , 4-5h,k,s,tkh,khh, vintti, pihavarasto, autotalli

Byggd
2009
Ytarea
130 m²
Skuldfritt pris
385 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa hyvään taloon asumaan! Jos uuden ajan talotekniikka ja vanhan ajan tulisijat ovat uuden kodin vaatimuslistalla, niin täällä on sekä uutta tekniikkaa että kunnolliset, varaavat Tiileri-takat. Talon lämmitystä voit seurata ja säätää kotiverkon kautta, monipuolisesta lämmitysjärjestelmästä voit painottaa tarkoituksenmukaisinta. Hyvä ja toimivaksi osoittautunut pohja, jokaisella on soppensa. Ja jos säilytystilaa tarvitaan lisää, niin luukun takana on valmiiksi paneloitu iso vinttitila. Kaksi takkaa tuo sekä lämpöä että tunnelmaa, isolla, katetulla terassilla on hyvä vilvoitella saunan jälkeen. Pihalla, erillinen autotalli, jonne mahtuu harrastamaan hyvin varustettuihin tiloihin. Autotallissa vesipiste varaajineen ja öljynerotuskaivo, voimavirtapistoketta unohtamatta, joten täällä voi touhuta tosissaan. Saman katon alla myös autokatos ja halkovarasto. Pihan kulkualue on kivetty kauttaaltaan ja nurmikko kiertää taloa. Rajoilla aidat ja pensasaidat pitämässä huolta yksityisyydestä. Taloa on huolellisesti ylläpidetty ja huoltotoimet on tehty säännöllisesti. Alue on puistomaista seutua, jolle leimaa antaa Keravanjoki patoaltaineen, historiallinen sairaala-alue ja varsinkin Kellokosken Ruukin alue pikku putiikkeineen ja kahviloineen. Carlanderintien alue on pientalo aluetta, joka on rakentunut viime vuosikymmeninä Kellokosken keskustaajaman viereen. Kaikki alueen palvelut ovat helposti saavutettavissa. Esittelyt ja tiedustelut Tero-Pekka Lehtonen, 050 3019016, tero-pekka.lehtonen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20134188
Läge
Carlanderintie 38, 04500 Kellokoski
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
4-5h,k,s,tkh,khh, vintti, pihavarasto, autotalli
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
130 m²
Övriga utrymmen
50 m²
Total areal
180 m²
Ytterligare information om ytan
Rakennusrekisteriotteen mukaan huoneistoala on 130 m² ja asuinrakennuksen rakennusoikeudellinen kerrosala on 149 m². Autotalli/varastonrakennusoikeudellinen kerrosala on 50 m². rakennusoikeutta jäljellä n. 30 m² (tarkistettava rakennusvalvonnasta)
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2009
Färdigställandeår
2009
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
385 000,00 €
Skuldfritt pris
385 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 961,54 €/m²

Muut maksut

Fastighetsskatt
530,18 €

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, kuntotarkastus tehty, kulku suoraan ulos
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri, kiinteät valaisimet, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu, jätesäiliö, istutukset
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
Laadittu 15.8.2024, voimassa 15.8.2034 saakka.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
poistoilmalämpöpumppu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Eldstad
takka
Övrig beskrivning av eldstaden
Talossa 2 varaavaa valkoiseksi pinnoitettua Tiilerin takkaa, olohuoneessa ja takkahuoneessa.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
Takkojen pinnoitus kevät/2018, terassien pesu ja/tai öljyäminen kesä/2015, kesä/2018, kesä/2022, kesä/2024, ulkomaalaus (väri: Uula, tiili 4150) 2009-2010 (Uula pellavaöljymaali) ja (Teknos Nordica Eko) 5/2019, keittiön hanan vaihto kevät/2021, kalusteiden keittiö, khh ovien ja etulevyjen uusiminen syksy/2021, keittolevyn ja uunin uusinta 12/2021, katon- ja rännien pesu sekä katon pinnoitus kevät/2023, etäohjattavan ilmalämpöpumpun asennus 7/2023, etäohjattavat lattialämmitystermostaatit 4kpl, syksy/2023-talvi/2024, piha + kylmävaraston valaistus Ledeiksi syksy/2023, kattava TP-link Deco M9+ mesh "Carla" WiFi -verkko mm. IoT-laitteiden hallinta. talvi/2024, pesuhuoneen allaskaapin ja altaan uusinta kevät/2024 + Led valaistus, pesuhuoneen allashanan huolto kevät/2024, WC istuinten huolto, vesisäiliön puhdistus, huuhtelu painikkeiden uusinta, istuin kansien uusinta kevät/2024, Nilan suoja-anodin vaihto kevät/2015, syksy/2019, 7/2024, Nilan VP18C puhaltimien uusinta 7/2024, talon ja tallin huoltomaalausta kesä/2024, autokatoksen epoksi pinnoitteen uusiminen. Sikafloor®-2510 W, RAL 7032. 7/2024, vakiopaineventtiilin huolto (puhdistus+tiiviste) 8/2024.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Käyttöveden ja tuloilman lämmitykseen Nilan VP18C poistoilmalämpöpumppu (PILP) takkakytkin toiminnolla, jossa on myös viilennystoiminto. Tuloilman kanavassa on 900W kanavalämmitin, joka avustaa pumppua ilmojen viiletessä.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puu, betoni, Kahi tiili. Paikallaan rakennettu puurunko, pesuhuoneen päädyn seinät ovat Kahi tiiltä.. Kipsilevyseinät on villalla eristetyt. Kaikki kipsilevyseinät ovat erikoiskovaa kipsilevyä. Ulkoseinät on eristetty puhalletulla ekovillalla + 25mm runkoleijona. Perustukset betonia
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiili, Benders-kattotiili.
Vardagsrumsgolv
laatta
Vardagsrumsväggar
maalattu, tapetti
Beskrivning av köket
Keittiön hanan vaihto kevät/2021, kalusteiden keittiö, khh ovien ja etulevyjen uusiminen syksy/2021, keittolevyn ja uunin uusinta 12/2021
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laatta
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
astianpesukone, liesituuletin / hormi
Spis
keraaminen, erillisuuni
Kylskåp och frys
jää/viileäkaappi, pakastin
Antal sovrum
4
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
Suihkutilan silikonisaumojen uusinta. 4/2022
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
lattialämmitys, wc-istuin, suihku
Beskrivning av toaletten
valaistus liiketunnistimella
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
maalattu
Antal toaletter
2
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
maalattu, puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pyykkikaapit, kuivakaivo + kurakaivo käsisuihkulla, pöytätaso. Lattia: laatta. Seinät: maalattu. kulku suoraan terassille.
Grovköksgolv
laatta
Grovköksvägg
maalattu
Grovköksutrustning
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso, keskuspölynimuri
Beskrivning av förvaringsutrymmena
: Ulkovarasto 5 m², terassin aluset pihaleluille. Paneloitu 45 m² käyttöullakko keskuspölynimuri liitännällä, valolla ja sähköpistokkeilla.
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
vaatehuone, ulkovarasto, vinttikomero, kylmäkellarikomero
Muuta kauppaan kuuluvaa
kuuluvaa Sälekaihtimet/rullaverhot, keskuspölynimuri (Beam, kytkentäpisteet löytyvät keittiön seinästä,teknisestä tilasta ja käyttöullakolta), kiinteät valaisimet, lämminvesivaraajat, ilmalämpöpumput (2 kpl, olohuoneessa ilmalämpöpumppu ja käyttöveden sekä tuloilman lämmityksestä huolehtii juuri huollettu Nilan VP18C poistoilmalämpöpumppu), jätesäiliöt, istutukset. Asunnossa 3 kosteusvahtia: astianpesukoneen ja allaskaapin alla, pyykinpesukoneen alla sekä teknisessä tilassa..

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
946 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Byggnader
autotalli, autokatos, puuliiteri
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
858-31-7406-8
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Tuusulan kunta, 09 87181. AO-40, erillispientalojen korttelialue. Tontin ollessa alle 1400 m² tontille saa rakentaa yhden asunnon ja tätä palvelevia talousrakennuksia. Tontin kerrosalaan laskettavan erillisen talosurakennuksen tai auton säilytyspaikan enimmäiskerrosala on 50 m²

Lisätietoa muista rakennuksista
Autotalli,ulkovarasto, autokatos, polttopuukatos. Autotallissa on kiinteä työpöytä ruuvipenkillä, öljynerotuskaivo, etäohjattava Devireg smart termostaatti varaavaan sähköiseen lattialämmitykseen, voimavirtapistoke, pesuallas ja lämminvesivaraaja. Autokatoksessa sulanapito kaapelointi. Autotallin ulkopistokkeet ovat ohjattavissa Theben viikkokellolla (RK).

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt