Till innehållet

Talvitie 20

Kokkola, Tullimäki

omakotitalo 1955 , 5h, k, khh, kph, s ja autotalli

Byggd
1955
Ytarea
133 m²
Skuldfritt pris
140 000 €

Beskrivning av objektet

Etsitkö enemmän perinteistä kotia perheellesi? Tämä nostalginen, 50-luvulla rakennettu ja 80-luvulla kauttaaltaan remontoitu ja laajennettu koti Tullinmäellä on juuri oikea valinta! Kolme kerrosta tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia, oman maun mukaan pintaremontoimalla saatte juuri teidän perheellenne mieluisan näköisen kodin. Suojaisa puutarha, uusittu sauna, olohuoneen yhteydessä avotakka ja autotalli, kaikki löytyy. Kodin kellarikerros on uusittu ja nyt syksyllä 2024 on ikkunallinen varastotila remontoitu, joka sopii erinomaisesti myös harrastustilaksi mahdollisuudet ovat rajattomat! Tämä koti on enemmän kuin vain asunto se on paikka, jossa muistot syntyvät ja perhesiteet vahvistuvat. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta! Tullinmäki on rauhallinen kaupunginosa, josta avautuvat ulkoiluun parhaat maastot ja merenrantaankin on vain noin 500 metriä. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Ole yhteydessä, Eva-Johanna Slotte, 040 7189892, eva-johanna.slotte@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20155514
Läge
Talvitie 20, 67300 Kokkola
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
5h, k, khh, kph, s ja autotalli
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
133 m²
Övriga utrymmen
50 m²
Total areal
183 m²
Ytterligare information om ytan
Alkuperäinen asunto on 5 h+ k = 90m² Asuinrakennuksen laajennus 42,6. Yht asuinpinta-ala n. 133m². Lisäksi kellari kerros jossa sauna, kph, khh, varastotilaa ja tekninen tila.
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1955
Färdigställandeår
1955
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
140 000,00 €
Skuldfritt pris
140 000,00 €
Pris per kvadratmeter
1 052,63 €/m²

Muut maksut

TV-avgift
10,02 €/kk
Fastighetsskatt
227,72 €
Mer information om avgifter
Kiinteistövero 227,72 / vuosi valokuitumaksu 10,02 / kk

Ytterligare information om bostaden

Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy
Mer information 2
kaapistot, verhotangot, naulakko, markiisi, istutukset
Energiförbrukning
2072
Energiklass
D2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus laadittu 2024 ja voimassa vuoteen 2032.
Allmänt skick
tyydyttävä
Mer information om skick
Kiinteistöä on huollettu ja korjattu tarpeen mukaan ja pidetty hyvää huolta, perusasiat hyvässä kunnossa. Sisäpinnat kaipaavat päivitystä.
Värmesystem
kaukolämpö
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
hyvä
Eldstad
takka
Övrig beskrivning av eldstaden
takkahuone olohuoneen yhteydessä.
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Anslutningar som övergår
kaukolämpö, vesi ja viemäri
Utförda renoveringar
1978 nykyinen omistaja muutti "Meidän perhe osti talon 1978, talossa ei ole entistä kuin runko vanhassa osassa taloa. Olimme jo ostettuamme tehneet remonttia asuessa paikan päällä, näinhän se menee jokaisella oma makumaailma. Samoin meidänkin myytyä, näin varmaan käy." 1980 julkisivuremontti, rappaus poistettu tilalle kahatilevy ja pinnalle kahatilevy, uusi ulko-ovi 1981 rakennuksen laajennus 42,6m2 ja vanhan osan peruskorjaus, 1982 palotarkastus, 1986 suurantenniin liitytty, 1996 kaupunki uusinut ja puhdistanut vesijohtoja sekä vesijohtoliittymästä talon viemäriin, joka samalla uusittu. 1998 maanvuokrasopimus rekisteröity, keittiökalusteet uusittu, 4 kpl ikkunankarmia teetetty ja uusittu, 1999 kiinteät palotikkaat asennettu seinälle, peltikatto uusittu, lumiesteet katolle, turvatikkaat, 2000 keittiöremontti 2001 uusittu vesirännejä, uusittu pohjaviemärin kaivosta ulkoseinän sisäpuolelle ja teknisiin tiloihin saakka, uusittu putkia, muoviputkia 2002 liitytty kaukolämpöön, 2006 öljysäiliö puhdistettu ja tarkastettu on pois käytöstä, 2008 saunaremontti, jolloin kaikki uusittu, lattialämmitys ja uudet pinnat kellarin pesutiloihin, vesieristys ym, Lumi kiuas asennettu, Halltex kartano kattolevy, 2009 paneeliovien korjaus, pesuhuoneen ja pukuhuoneen kaapistot, sähkönkulutusmittari asennettu, 2010 vuokrasopimuksen uusiminen, 2012 sadevesijärjestelmä tehty, viemärit uusittu koko taloon 2014 Asennettu Ap-kasettimarkiisit kahteen ikkunaan, 2018 Palotarkastus suoritettu. 2023 ikkunoiden räystäspeltien huolto, 3 kpl. 2024 vaihdettu tienpuoleinen pitkä vesiränni ja ikkunalaudat maalattu. 2024 kellarikerroksen varasto/harrastetila uusittu ja maalattu kauttaaltaan. Talossa on vanhan osan alueella salaojitus ja sadevesijärjestelmä ja nämä on vedetty omilla putkillaan kunnan järjestelmään. Sokkeleita vasten oli myös tehty patolevyt.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Kosteudenhallinta raportti saatavana liitteenä. Yhteenveto: Rakenteen toimivuus kosteuden hallinnan kannalta näyttää hyvältä, kun Styrofoam toimii höyrynsulkuna ja ilmaväli on hyvin tuuletettu. Tämä yhdistelmä vähentää kosteuden kertymisen ja kondensoitumisen riskiä, mikä parantaa rakenteen kestävyyttä ja vähentää kosteusvaurioiden riskiä. RI Pekka Kaipainen Kellari, entisen autotallin ulkoseinien sisäpintojen verhousrakenteiden korjaustyö Rakennustapaselitys, korjattu 7.9.2024 tehdyn tarkastuskäynnin perusteella jonka raportti saatavana liitteenä. Kellari, entisen autotallin ulkoseinien sisäpintojen verhousrakenteiden korjaustyö Tarkastusraportti 7.9.2024 Purkutyöt - Ulkoseinärakenteessa olleet koolaukset ja eristykset purettu - seinäpinnat puhdistettu irtoavasta aineksesta Uudet rakenteet - lattian seinävieruskolo täytetty - lisäseinärakenteen metalliranka koolausta asennettu - koolausten liittymissä betonirakenteisiin välissä uretaanieriste Kosteusmittaukset - ulkoseinän harkko- sekä yläosan betoniseinärakenteissa ei havaittu mitattaessa pintakosteutta, lukuun ottamatta öljysäiliön ja ulkoseinäraon kohtaa, jossa kosteus vähäisessä määrin koholla. Kuvaukset- Ohessa 4 kuvaaPeconra Oy Pekka Kaipainen (saatavana liitteenä). Kellari, entisen autotallin ulkoseinien sisäpintojen verhousrakenteiden korjaustyö Lopputarkastusraportti 24.9.2024 Lisäverhouksien osalta valmis - Levypinnat maalatut - Seinän ja ikkunan liittymissä muihin rakenteisiin elastiset kittaukset - Tuuletusventtiilit asennetut. Kädellä tunnusteltaessa venttiilin kohtaa tuntui ilmavirtaus - Ohessa valokuvia; 19.9.2024 kuvia seinien koolauksista ja eristyksistä 3 kpl sekä 24.9.2024 valmiiden seinäpintojen kuvia 3 kpl. Lämpöpatteri vielä asentamatta Kosteudenhallinta selvitys erillisenä liitteenä Peconra Oy RI Pekka Kaipainen

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Rakennusmateriaali: Puurakenne ja lisäeristys ulkopuolella. Julkisivupinnoite kivirouhepintainen levy. 1. välipohja betonia ja sen päällä koolattu puulattia.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Konesaumattu peltikatto, saumakatto
Beskrivning av vardagsrummet
Parkettilattia sekä alakerran olo- ja takkahuoneessa. Kattopinnat uusittu Halltex.
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
tapetti
Beskrivning av köket
kattopinnat Halltex.
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
muovi
Köksväggar
kaakeli, tapetti, puolipaneeli
Köksutrustning
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Spis
keraaminen, sähköliesi
Beskrivning av sovrummet
Alakerran makuuhuoneessa kattopinnat, valkoinen Halltex. Yläkerran makuuhuoneet 2 kpl, lattiat muovimatto, seinät alkoveissa pysty laminaattipaneeli, muuten tapetoidut seinät ja kattopinnat pehmeäpintainen vinyyli.
Antal sovrum
3
Sovrumsgolv
muovi
Sovrumsvägg
tapetti
Beskrivning av badrummet
Kellarikerroksessa, jonka yhteydessä on sauna, kodinhoitohuone ja erillinen pukeutumishuone. Kaikki siistissä kunnossa ja joissa sähköinen lattialämmitys.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Beskrivning av toaletten
Alakerran ja yläkerran WC:t, kattopinnat Halltex.
Toalettgolv
muovi
Toalettväggar
muovi
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Helo kiuas, saunan seinät vaakapaneli ja katto paneloitu. Sekä khh:ssa ja kylpyhuoneessa ikkuna. Khh:ssa vaakapaneli.
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av grovköket
Oma uloskäynti alakerran portaikosta ulos pihalle.
Grovköksgolv
laatta
Grovköksvägg
puu
Grovköksutrustning
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Makuuhuoneissa kaappi- ja komerotilaa. Kellarikerroksessa suuri ikkunallinen kunnostettu n. 9m² tila joka sopii varastoksi tai harrastustilaksi. Kellarikerroksessa lisäksi kaappi jossa hyvä säilyttää mehuja ja hilloja.
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
kellarikomero, vinttikomero, muu erillinen varasto
Övriga lokaler
Eteinen muovimatto, tapetti ja puolipaneli. Yläkertaan johtava rappukäytävä ja askelmat muovimatto, seinät tapettia ja puolipanelia. Kellarikerrokseen johtava rappukäytävä ja askelmat muovimatto, seinät laminaattipaneli ja rapattu sekä katto maalattu. Tuulikaappi/kuisti muovimatto, tapetti ja puolipaneeli sekä valkoinen Halltexkatto. Yläkerran aulan lattia muovimatto, seinät tapetti ja puolilaminaattipaneli sekä katto muotoiltu kiiltopintainen styrox ruudukko. Parveke etelään, laudoitettu lattia ja kiinteä penkki. Kellarikerroksessa aula jossa muovimatto, seinät valkoiset kuviorapattu, samoin katto. Pukuhuoneessa laattalattia ja valkoiset maalatut paneeliseinät sekä katto muotoiltu kiiltopintainen styrox ruudukko.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
858 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Byggnader
asuinrakennus, autotalli, vaja
Tomtens byggnadsrätt
Kokkolan kaupunki.
Tomtens byggnadsrättsyta
172 m²
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
272-59-3-20-L1
Fastighetens namn
3
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Kokkolan kaupunki
Tomthyra
758,95 €/vuosi
Lisätietoja tontista
Tontilla on omenapuu ja muita ihania vanhoja istutuksia sekä lipputanko ja valopylväitä.
Tomtens hyrestid
31.12.2051
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Kokkolan kaupunki

Lisätietoa muista rakennuksista
Pihalla pieni puutarhatarvikevaja. Lämmin autotalli jossa ikkuna, vesikiertoinen patteri ja kaksoisovet.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt