Till innehållet

Viputie 15

Espoo, Lippajärvi

paritalo 1981 , 4h+k+s

Byggd
1981
Ytarea
88 m²
Skuldfritt pris
285 000 €

Beskrivning av objektet

Yhteisöllisestä ja viihtyisästä taloyhtiöstä yksitasoinen paritalohuoneisto sinulle, joka arvostat rauhallista asumista! Tässä kolmen makuuhuoneen asunnossa on viihdytty pitkään, ja se palveleekin erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheitä tai vaikkapa etätyötä tekevää pariskuntaa. Asunto on valoisa, hyväpohjainen ja siinä on kaksi wc:tä sekä riittävät säilytystilat (erillinen vaatehuone sekä vaatekaapistot eteisessä ja makuuhuoneissa). Poistamalla keittiön ja olohuoneen välinen seinä saadaan luotua iso ja valoisa avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä, mikäli kaipaat vielä lisää avaruutta. Länteen avautuvalla aidatulla suojaisalla terassipihalla on kylmä ulkovarasto ja toinen varasto löytyy asunnon sisäänkäynnin yhteydestä. Pihalla kukkii kesäisin kultasade ja jasmiini ja siellä on tilaa vaikkapa kasvimaalle tai leikkimökille. Kaikkien huoneistojen käytössä on tolpallinen autopaikka. Taloyhtiö on omalla tontilla ja lämmitysmuotona suora sähkö. Lisäksi ilmalämpöpumppu viilentää kesähelteillä sekä pienentää sähkölaskua talvipakkasilla. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, ja merkittävimmät remontit ovat takana päin, sillä mm. ikkunat, ulko-ovet ja salaojat on uusittu sekä ala- ja yläpohjat on kunnostettu. Tällä hetkellä suunnitelmissa ei ole merkittävämpiä kunnossapitotarpeita, ja yhtiössä valmistaudutaan myös sähköautojen latauspisteiden hankintaan. Naapurusto on mukavaa ja rauhallista. Taloyhtiön pihalla on pieni leikkialue lapsille, ja saman kadun varrelta löytyy leikkikenttä. Lippajärvi on pientalovaltainen asuinalue ja tämän kodin sijainti on mitä mainioin; lähellä on niin sekä suomen- että ruotsinkieliset päiväkodit, neuvola, Auroran koulu ja K-Market. Kattavammat palvelut löytyvät Lähderannan kauppakeskuksesta ja Leppävaaran Sellosta, jonne on vain lyhyt ajomatka. Läheinen Lippajärven uimaranta sijaitsee aivan Vilniemen pallokentän vieressä Lippajärven rantapuistossa. Kesäisin järvessä voi uida ja talvella hiihtää sen jäällä. Alueella on hyvät ulkoilumaastot moneen suuntaan, ja esim. vehreä Auroranpuisto on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä asunnolta. Lähellä on myös Laaksolahden urheilupuisto. Lippajärveltä on hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin niin omaa autoa kuin julkisia liikenneyhteyksiä käyttäville. Tervetuloa esittelyyn tai varaa rohkeasti aika yksityisnäytölle!

Nästa visning

21.4.2024 kl. 13:00-13:30

Grundläggande information

Destinationsnummer
20205668
Läge
Viputie 15, 02940 Espoo
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+s
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
88 m²
Total areal
88 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 88 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1981
Färdigställandeår
1982
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
2 kk kaupanteosta

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
204 724,38 €
Velkaosuus
80 275,62 €
Skuldfritt pris
285 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 238,64 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
281,60 €/kk
Finansieringsvederlag
796,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 078,00 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
12,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Sähkölämmityskulut
120 €/kk
Mer information om avgifter
Tolpallinen autopaikka sisältyy vastikkeeseen. Sähköauton latausennakko 20 eur/kk. Yksi huoneisto on omalla kustannuksellaan hankkinut yhden latauspisteen ja lisäpisteitä ei pysty asentamaan ennen muutoksia infrassa. Tämä asia on tulevan 5 vuoden kunnossapitotarveselvityksessä. Ilmoitetut kulutukset ja kustannukset perustuvat nykyisen omistajan vuoden 2023 keskimääräiseen käyttöön ja ne saattavat vaihdella käyttötottumusten, henkilömäärän ja sähkösopimuksen mukaan.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
oma sauna, oma sopimus, antenni
Användning av förråd
ulkovarasto myyjän käytössä, muu erillinen varasto myyjän käytössä
Energiklass
E2013
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
sähkö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
llmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Varsinaisessa yhtiökokouksessa myönnettiin hallitukselle valtuutus päättää korkeintaan 1 kk:n ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tai tilanteen niin salliessa enintään yhden hoitovastikkeen perimättä jättämisestä. Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle 29.12.2022. Uuden osakkaan on haettava omistuksen rekisteröintiä 2 kuukauden kuluessa luovutuskirjan allekirjoituksesta tai omistusoikeuden siirtymisestä ja ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Yj 7§: Huoneistojen asumistasoa kohottavat uudistukset. Asunto-osakeyhtiölain 5 §:ssä ja 39 §:ssä tarkoitetut, yksinomaan osakkeenomistajien hallinnassa olevien huoneistojen asumistasoa kohottavien uudistusten aiheuttamat kustannukset maksavat ja niiden kustannusten jaosta päättävät toimenpiteeseen osallistuneet osakkeenomistajat. Mahdollisista vahingoista kuuluu vastuu toimenpiteisiin osallistuneille osakkeenomistajille.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Parkettilattia, seinät tapetti ja yhdellä seinällä sisustuslevyt
Beskrivning av köket
Parkettilattia, seinät maalattu, välitilassa kaakeli, työtaso tammitaso. Varusteet: astianpesukone, sähköliesi, jääkaappi/pakastin, liesikupu
Beskrivning av sovrummet
Lattiat: muovimatto, seinät: tapetti ja maali. Kahdessa makuuhuoneessa vaatekaapistot
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Laattalattia, lattialämmitys (EMU heikkovirta), kaakeliseinät, suihku, suihkukaappi, wc-istuin, bideesuihku, pesukoneliitäntä, allaskaapisto, peilikaappi
Beskrivning av toaletten
Laattalattia, kaakeliseinät, wc-istuin, bideesuihku, peilikaappi, allaskaapisto
Antal toaletter
1
Beskrivning av bastun
Laattalattia, paneeliseinät, sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Pihalla kylmä ulkovarasto sekä erillinen varasto asunnon sisäänkäynnin yhteydessä.
Övriga lokaler
Tuulikaappi: Betonilattia, seinät maalattu Vaatehuone: Muovimatto, seinät maalattu Eteinen: Parkettilattia, seinät maalattu, liukuovikaapisto, ilmalämpöpumppu (hankittu v. 2023)

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2474 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki, p. 09 816 21 Vireillä oleva kaavan nimi: Träskändan kartano, aluenro 633500 https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/traskandan-kartanon-asemakaavoitus Viputie 12 ja Viputie 14 tonteille tulee jossain vaiheessa käynnistymään pientalojen rakentamishankkeet. Kaupungilta 2.4.2024 saadun tiedon mukaan Viputien 14 luvan mukaisia töitä tulisi aloittaa huhtikuun 2025 mennessä ja Viputien 12 marraskuun 2025 mennessä ja näiden töiden aloittamiselle voidaan hakea kerran jatkoaikaa. Nykyinen taloudellinen tilanne on ollut pääsyy siihen, miksi rakennushankkeet eivät ole vielä lähteneet liikkeelle.
Pihan kuvaus
Huoneiston käytössä on länteen avautuva piha-alue

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kotojärvi
Disponentens kontaktuppgifter
Tuula Lönnqvist, tuula.lonnqvist@tl-konserni.fi, Tapiolan Lämpö Oy, p. 020 750 5241, Kalevalantie 5, 02130 Espoo
Underhåll
asukkaat
Ytterligare information om underhållet
Käyttö- ja huoltotyöt sekä lumenauraus ja hiekoitus hoidetaan asukkaiden toimesta.
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 4 / Autopistokepaikkoja: 8
Utförda renoveringar
1996: Uusittu aidat 2007: Salaojien tarkistus ja huolto 2009: Uusittu vesikatto 2010: Ilmanvaihtohormien uusiminen ja eristäminen E-F talo 2011: Ulkovaraston laudoituksen uusiminen (C-huoneisto) 2014: Ilmanvaihtohormien uusiminen ja poistoilmakoneiden asennus lämmön talteenotolla,, alapohjien kunnostus 2015: Salaojien uusiminen ja sadevesijärjestelmien rakentaminen, seinustojen maiden kaatojen korjaaminen, tonttiviemäreiden kunnostus, tontti- ja piha-aitojen uusiminen, paikoitusalueen kunnostus, pihaovien lukkojen uusiminen omaan sarjaan 2016: A ja D huoneistojen yläpohjien tiivistäminen ja yläpohjaeristeiden uusiminen sekä seinien ilmavuotokohtien tiivistäminen, AB ja CD taloista poistettu vanhat, haisevat aluskatteet tuuletuksen parantamiseksi ja räystäslaudoitus uusittu. Näiden talojen varastoista poistettiin voimakkaasti haisevat ja mikrobivaurioituneet vanhat aluskatteet sekä uusittiin puuverhoukset 2017: Yläpohjien kunnostus B ja F huoneistot 2018: Yläpohjien kunnostus C, E, G ja H huoneistot 2019: EF ja GH talojen vanhojen kovalevyaluskatteiden poisto ja näiden talojen varastojen laudoitusten uusiminen ja niiden aluskatteiden poisto 2020: Ikkunoiden, ulko-ovien ja lukituksen uusiminen, pihaviemärin kunnostus 2022: Valokuituliittymän hankkiminen (isännöitsijältä 26.3.2024 saadun tiedon mukaan laajakaistaa ei ole hankittu)
Kommande renoveringar
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Julkisivut: Puuverhouksen huoltomaalaus Katto: Havaittujen puutteiden korjaaminen Yleiset tilat: Jätekatoksen uusiminen Ilmanvaihto: Ilmanvaihdon puhdistus Sähkö- ja tietojärjestelmä: Autolatauspisteiden valmiuden hankkiminen
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiön varasto yhtiön tarvikkeita varten.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt