Till innehållet

Arabiankatu 6

Helsinki, Arabianranta

kerrostalo 2015 , 1h + kk + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 1-2H+KK)

Byggd
2015
Ytarea
47.5 m²
Skuldfritt pris
329 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa Arabiankadulle, elävään ja urbaaniin kaupunkikortteliin merenrannan läheisyyteen. Tämä 47,5 neliöinen seitsemännen kerroksen yksiö ihastuttaa näkymillään ja avaralla isolla huoneella. Keittokomerossa on hyvin lasku- ja säilytystilaa. kylpyhuone on hyvän kokoinen ja käytännöllinen sekä pesutornille on tilaa. Reilun kokoinen lasitettu parveke kruunaa tämän asunnon ja näkymät ovat hulppeat. Kalasataman uusien tornitalojen valot loistavat illan pimentyessä ja merikin pikkaisen pilkistää talojen välistä. Asuntoon on asennettu ilmalämpöpumppu 4/2022. Asunnon kaksi ensimmäistä kuvaa ovat digistailattuja. Pienellä ja tyylikkäällä muutoksella asunnosta saisi tehtyä toimivan kaksion. Omalla tontilla sijaitseva ja vuonna 2015 rakennettu taloyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiöllä on puutarhamainen kattoterassi todella upeilla maisemilla saunan yhteydessä ja katetulla grillipaikalla. Kerhohuone sijaitsee kanssa ylhäällä, josta pääsee kattoterassille. Arabiankatu 6 sijaitsee keskeisellä paikalla niin kulkuyhteyksien, palveluiden kuin kauppojenkin kannalta. Raitiovanut 6 & 8 lähtevät suoraan ulko-ovelta ja K-kauppa löytyy muutaman askeleen päästä. Arabianrannan ulkoilumaastot ja liikuntapuisto monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen on vain kävelymatkan päässä. Tervetuloa tutustumaan! Marko Meijanen 044 237 8058 marko.meijanen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20261652
Läge
Arabiankatu 6, 00560 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
1h + kk + kph + lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 1-2H+KK)
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
47.5 m²
Total areal
47.5 m²
Antal våningar
7
Antal boendevåningar
9
År av konstruktion
2015
Färdigställandeår
2015
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
329 000,00 €
Skuldfritt pris
329 000,00 €
Pris per kvadratmeter
6 926,32 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
228,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
228,00 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
18,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Bastuavgift
20,00 €/kk
Mer information om avgifter
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 6.5.2024 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa ylimääräinen enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa ja vastaavasti jättää perimättä enintään kahta hoitovastiketta vastaava määrä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet nostaa tai laskea rahoitusvastikkeen suuruutta yhtiön rahoituslainojen korkomuutosten niin vaatiessa tai salliessa. Autopaikan vastike: ulko 12,09e/kk. Autopaikka vastike, halli 24,18e/kk.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Lunastusoikeus koskee autopaikkaosakkeita numerot 9650-10109, yhtiöjärjestyksen17 §.
Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä, kaakko
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
9.10.2018-9.10.2028.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihto: Koneellinen tulo/poisto.
Utsikt
Olohuoneesta, keittiöstä ja parvekkeelta näkymät etelään ja kaakkoon.
Utförda renoveringar
Ilmalämpöpumppu asennettu 4/2022.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Väggmaterial
Maali ja kaakeli.
Golvmaterial
Laminaatti ja kaakeli.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Takmaterial
Maali ja paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Iso ja valoisa huone, josta kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Beskrivning av köket
Vaaleasävyinen keittiö, jossa on reilusti lasku- ja säilytystilaa.
Köksutrustning
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Spis
induktio
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av badrummet
Tyylikäs ja reilun kokoinen kylpyhuone, jossa on tilaa pesutornille. Varusteina wc-istuin, allas/allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, bidee-suihku, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys.
Beskrivning av bastun
Oleskelutila ja puutarhamainen kattoterassi saunan yhteydessä.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1868 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki puh. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/. Arabian tehdaskorttelin suunnitelman kuvaus: Arabian tehdaskorttelin nykyisiin ja uusiin rakennuksiin suunnitellaan tiloja opetusta, työntekoa, palveluja, asumista ja kauppaa varten. Lisätietoja antaa Arkkitehti Tuukka Linnas, puhelin 310 37308.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Saksofoni
Disponentens kontaktuppgifter
Iskurit Oy / Puhelin: 020 730 1330. Päävastuullisena isännöitsijänä toimii Lasse Palviainen lasse.palviainen@iskurit.fi.
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Arabia, Jarrumiehenkatu 2a, 00520 Helsinki. Puhelin: 010 270 8670, sähköposti: arabia@kotikatu.fi.
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 46 kpl, autopaikkoihin kohdistuu 460 osaketta. Autopaikkojen jakamisesta yhtiössä on sovittu seuraavasti: 44 osakkeellista autohallipaikkaa, 2 osakkeellista pihapaikkaa. Alueelle on rakennettu 6 yhteisjärjestelysopimuksen mukaiseen vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa, jotka jaetaan kolmen yhtiön kesken.
Utförda renoveringar
2016 Kattoterassien lasittaminen. Yhtiön ollessa alle 10 vuoden ikäinen, varsinaisia huomattavia korjauksia ei ole vielä ollut. Takuukorjaukset on lähestulkoon tehty. Ainoa tiedossa oleva keskeneräisyys koskee parvekkeiden kaiteiden takuukorjauksia (parvekkeiden takuukorjaukset koskevat vain muutamia asuntoja. Kyse on kaiteiden sinkityksen lohkeilusta ja tämän korjaamisesta).
Kommande renoveringar
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: Parvekelasien tarkastus/huolto 2024. 2024 tilikauden aikana aloitetaan 10-vuotisvastuutarkastus, jonka jälkeen yhtiölle tulee sen ensimmäinen virallinen kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnitelma.
Antal affärslokaler
1
Affärslokalernas yta
593,0 m²
Övrigt om husbolaget
Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat: Kellarikerroksessa autohalli, kaksi väestönsuojaa, jotka ovat irtaimistovarastokäytössä, taloyhtiön huolto- ja teknisiä tiloja, 1. kerroksessa irtaimistovarastoja, kaksi lastenvaunuvarastoa, kaksi kuivaushuonetta, jätehuone, talon varasto ja teknisiä tiloja, rakennusten 9. kerroksissa, kattoterassien yhteydessä sijaitsee A­ portaassa kerhotila ja B-portaassa saunaosasto. Suomen Osatontti Ky:n, Asunto Oy Helsingin Serviisin ja Asunto Oy Helsingin Fajanssin kanssa allekirjoitetun yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöt ovat sopineet putkista, johdoista, kaapeleista, laitteista ja rakenteista, piha- ja oleskelualueista, parvekkeista/terasseista, kerhotilasta, pesulasta, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastoista, vss-tiloista, autopaikoituksesta, jätehuollosta ja pelastusteistä sekä kulkuoikeudesta. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhteisessä käytössä on huoltopiha-alue, etupihan arkadialue sekä viereisellä Asunto Oy Helsingin Fajanssin tontilla 26 oleva katuaukio. Yhtiöllä on lisäksi yhteisjärjestelysopimuksen mukainen käyttöoikeus tontin 26 katutasossa sijaitseviin ulkoiluvälinevarastoon, korttelipesulaan ja kerhohuoneeseen. Yhtiön tontilla on asemakaavassa LAS-merkinnällä merkitty alue. Asemakaavan mukaan LAS-merkinnällä merkitty alue on: "Tasolla +1,5 oleva tila jolta on varattava lastaus- ja varastotilaa ympäristöhaittoja aiheuttamattoman teollisuuden käyttöön. 11 Yhtiö on velvollinen suostumaan asemakaavan mukaisen rasitteen perustamiselle viereisen TYYK-tontin niin vaatiessa. Alueelle on nykyisellään rakennettu 6 yhteisjärjestelysopimuksen mukaiseen vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-market n. 10 m. Arabianrannan liikuntapuisto n. 230 m. Aalto-yliopiston kirjasto n. 470 m. Kuntosali Fressi n. 500 m. Kauppakeskus Arabia n. 700 m. Vallilan terveysasema n. 2090 m. Vallilan terveysaseman hammashoitola n. 2090 m.
Transporter
Ratikkapysäkki n. 170 m. Bussipysäkki n. 350 m.
Skolor
Arabian peruskoulu n. 510 m. Vallilan ala-aste n. 2060 m. Koskelan ala-aste n. 2220 m. Helsingin aikuislukio n. 2290 m.
Daghem
Päiväkoti Loiske n. 240 m. Päiväkoti Arabia n. 480 m. Päiväkoti Floora n. 510 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt