Till innehållet

Karhunkatu 11

Pori, Riihiketo

kerrostalo 1927 , Oh, k, 3mh, kph/wc

Byggd
1927
Ytarea
104.2 m²
Skuldfritt pris
249 000 €

Beskrivning av objektet

Upea koti arvostetussa Asunto-osakeyhtiö Viisikannassa! Tämä on sinulle, joka arvostat vanhanajan rakennuskantaa. Vuonna 1927 valmistuneen kivitalon käytävillä ja asunnoissa on tunnelmaa: kiviseinät, isot ikkunat leveine ikkunalautoineen sekä, lähes kolmen metrin huonekorkeus. Tätä kotia on pidetty ja asuttu rakkaudella: kauniit vaaleat pinnat läpi huoneiston ja heti eteisaulaan asutessa huokuu kodikas ja rauhallinen tunnelma. Keittiössä on kaunis tiililadonta -laatoitus, upea led -tähtitaivas ja ikkunat sisäpihalle. Olohuone on suuri, ja nykyisellään toimii niin rentoutumiseen kuin illanviettoihin ison ruokapöydän ääressä. Makuuhuoneita on kolme, ne ovat erillään toisistaan ja kaikissa on oma tunnelmansa. Kylpyhuone on juuri sopivan kokoinen kaikille toiminnoille. Säilytystilaa on asunnossa hyvin, vanha talo kätkee sisäänsä mm. hurmaavia komeroita! Ikkunat Karhunkadun ja sisäpihan puolelle tuovat omaa rauhaa. Bonuksena tässä yhtiössä on isot säilytystilat niin kellarissa kuin ullakollakin. Tähän voi oikeasti muuttaa omakotitalostakin, sillä säilytystilaa on paljon! Kellarin tila tällä huoneistolla on upea "bonustila", jonka voi ottaa vaikka kuntoilukäyttöön, rentoutumiseen tai mitä vain keksitkin! Perheen nuorille tämä on varmasti lempipaikka. Arvostetun taloyhtiön rakennustöiden aloitteentekijöinä on kertoman mukaan aikoinaan ollut naisopettajia ja suunnittelusta vastasi arkkitehti Matti Björklund. **Linjasaneeraus on parhaillaan käynnissä, soita ja kysy lisää aikataulusta!** Tämän uudistuksen jälkeen talo alkaakin olla arvoisessaan kunnossa, sillä mm. ikkunat, katto sekä ulko-ovet on myös uusittu vanhaa kunnioittaen! Tämän kodin TOP 3: - arvokkuutta huokuva asunto ja taloyhtiö - kaunis koti ja persoonallinen pohjaratkaisu - säilytystilat ja "bonustila" kellarissa Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää yhtiöstä ja huoneistosta: Henna Huhtanen Myyntijohtaja, LKV, KiAT HYVÄN VÄLITYSTAVAN LÄHETTILÄS 2024 p. 0401282142 / henna.huhtanen@spkoti.fi / @lkv_henna_huhtanen #hennamyy Ps. Minun kauttani saat Aito Säästöpankista NOPEAN yhteydenoton laina-asioissa!

Grundläggande information

Destinationsnummer
20324127
Läge
Karhunkatu 11, 28100 Pori
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
Oh, k, 3mh, kph/wc
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
104.2 m²
Total areal
104.2 m²
Ytterligare information om ytan
Yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k. Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi todelliset pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä.
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1927
Färdigställandeår
1927
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
231 856,49 €
Velkaosuus
17 143,51 €
Skuldfritt pris
249 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 389,64 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
437,64 €/kk
Finansieringsvederlag
167,77 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
605,41 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
50,00 €/kk
Bastuavgift
10,00 €/kk
Mer information om avgifter
Laajakaistamaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 29.2.2024 päätettiin linjasaneerauksen toteuttamisesta, urakan rahoituksesta, hallitukselle ja isännöitsijälle annettavasta valtuudesta hankkeen hoitamiseen. Urakan kustannusarvioksi vahvistettiin 950 000 €. Tähän huoneistoon kohdistuu vielä nostamattomasta linjasaneerauslainasta arvioitua osuutta noin 44 388,15 €. Hallitukselle on annettu valtuudet periä tarpeen vaatiessa yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Yhtiöllä lunastuspykälä yhtiöjärjestyksessä. Pykälää ei sovelleta, koska yhtiöjärjestyksessä on Suomen lain vastaisia määräyksiä osakkeiden lunastamisesta.
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Energiklass
F2013
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utsikt
Näkymä sisäpihalle sekä Luvianpuistokadun suuntaan.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiön osakeluettelo on HTJ:ssä, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuoneen seinät maalattu v. 2016. Parkettilattiat maalattu v. 2016.
Vardagsrumsgolv
parketti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Beskrivning av köket
Keittiön kaapistot, kodinkoneet, katto sekä lattia uusittu edellisen omistajan aikana v. 2010. Keittiön katossa tähtitaivas led-valaistus. Keittiön seinään valkoinen tiililadonta -laatoitus, seinät maalattu, keittiön sokkeli sekä kaapistojen ovet maalattu v. 2016. Yläkaapit poistettu v. 2016 (ovat tallessa vielä, valkoiset, alakaappien maalisävy tiedossa)
Köksgolv
korkki
Köksväggar
kaakeli, maalattu
Köksutrustning
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Spis
induktio, erillisuuni
Kylskåp och frys
jää/viileäkaappi
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneiden seinät maalattu ja yksi seinä tapetoitu sekä kaappien sisärungot maalattu ja hyllyt uusittu v. 2016.
Antal sovrum
3
Sovrumsgolv
parketti, muu
Sovrumsvägg
maalattu, tapetti
Beskrivning av badrummet
Kylpyhuoneen laatoitus, kaapistot sekä suihkukaappi uusittu edellisen omistajan aikana v. 2010.
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peili
Beskrivning av bastun
Viihtyisät ja remontoidut taloyhtiön saunatilat.
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Huoneistolla käytössä vintissä 1kpl iso varasto, sekä kellarissa toinen iso varasto (toimii nyt kuntoiluhuoneena).
Övriga lokaler
pienessä huoneessa alkuperäinen puulattia.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1960 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Porin kaupunki.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-Osakeyhtiö Viisikanta
Disponentens kontaktuppgifter
Op-isännöinti. Aki Pirttimäki, 050 374 2017
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
City Talohuolto Oy, 044-0598834 /
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, mankeli, vinttikomero, askarteluhuone, Huoneistokohtaiset varastot
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Toteutetut autopaikat 13 kpl. Autopaikat jonotuslistan mukaan.
Utförda renoveringar
Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen: Jäteaitauksen ja aidan rakentaminen v. 2009. Saunaosaston peruskorjaus v.2009. Pyykinkuivauspaikan rakentaminen 2010. Ullakkotilojen valaistuksen parantaminen 2011. Ikkunat uusittu v. 2012. Lämmönvaihtimen uusinta v. 2012. Tuuletusparvekkeiden ovien uusinta v. 2015. Kaikkien syöksytorvien uusinta suppiloineen v. 2016. Syöksytorviin ja vesikouruihin asennettu rännilämmitykset v. 2016. Porraskäytävien ikkunoiden kunnostus v. 2016. A-portaan asuntojen A1, A2 ja A3 kylpyhuonelinjanviemärit, sähköt ja vesijohdot uusittu v. 2017. C-portaan keittiölinjan (asunnot C 17 ja C 16) osalla viemärin ja vesijohtojen uusintavesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2017-2018. B-portaan keittiölinjan (asunnot B 10, B11 ja B12) viemärin ja vesijohtojen uusintavesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2017. C-portaan keittiölinjan (asunnot C13, C 14 ja C15) viemärin ja vesijohtojen uusinta vesivahinkokorjauksen yhteydessä v. 2018. A5 ja A6 huoneistossa on uusittu vesivahingon vuoksi pesuhuonelinjan viemärit ja vesijohdot sekä pesuhuoneet v. 2019. Vesikaton uusinta v. 2021. B 11 ja B 10 asunnon wc-linjan viemäriputket ja käyttövesiputket uusittu v. 2022. Uusittu taloyhtiön kadunpuolen rappukäytävien ulko-ovet, sisäpihan rappukäytävien ulko-ovet, saunaosaston ulko-ovi sekä taloyhtiön vuokra-asunnon ovi. Uusiin oviin asennettu ILOQ-lukitus ja sisäpihan porraskäytävien oviin näppäinkoodilaite. Tehty v. 2022. Pesutuvan lattiapinnoite uusittu kosteusvauriokorjauksen yhteydessä v. 2024.
Kommande renoveringar
Selvitys korjaustarpeesta vuosille 2023–2027: Huoneistojen ovet ovat alkuperäiset: Ovien huolto on suoritettava. Porraskäytävien ikkunoiden ja ovien tarkastus ja tarvittava huolto. Pihanpuoleisten kellari-ikkunoiden tarkastus ja huolto. Asbestieristeiden purkaminen. Kartoitus vesi-ja viemärijärjestelmään: Vesi- ja viemäriputkia on uusittu asunnoissa kylpyhuoneremonttien yhteydessä. Käyttövesiputkien, viemärien ja sähköjohtojen uusinta vaiheittain. Julkisivujen maalausremontin tarjouspyyntöasiakirjojen laadinta ja remontin toteuttaminen.
Antal egna bostäder
1
De egna bostädernas yta
35,0 m²
Övrigt om husbolaget
Kylmäkellari poistettu käytöstä, tilaan tuotu 2 isoa jääkaappia.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt