Till innehållet

Rantakiventie 3

Helsinki, Vuosaari, Keski-Vuosaari

rivitalo 1989 , 3h+k+kph/s+wc+2 x las. parv. + et (Yj:n muk. 1h+k+wc 36,5 m2 pukuh+ask.h+ s/ph 35 m2)

Byggd
1989
Ytarea
71.5 m²
Skuldfritt pris
299 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tähän rivitalokotiin, joka tarjoaa persoonallisen sekä käytännöllisen pohjaratkaisun kahdessa tasossa. Modernit tilat ja laadukkaat pinnat tekevät tästä kodista remonttivapaan vaihtoehdon. Neliöt on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti erilaisia tarpeita, ja tila on hyödynnetty tehokkaasti. Yläkerrassa sijaitsevat oleskelutilat, joissa yhdistyvät kompakti erillinen keittiö, eteinen, erillinen wc ja olohuone, jossa hyvin tilaa mm. ruokapöydälle. Luova pohjaratkaisu luo avaruuden tunnetta ja mahdollistaa vaivattoman asumisen. Alakerrasta löytyy kaksi tunnelmallista makuuhuonetta sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä oma sauna. Niin ala- kuin yläkerrassa on omat, tilavat parvekkeet, jotka tuovat ulkotilat osaksi asumista ja mahdollistavat rentoutumisen raikkaassa ilmassa niin aamukahvin ääressä kuin illan hämärässäkin. Sijainti rauhallisella ja pientalovaltaisella alueella on tämän kodin ehdoton valtti – luonnonläheisyys yhdistettynä läheisiin palveluihin tekee asumisesta vaivatonta ja miellyttävää. Meren rantaan on vain muutaman sadan metrin matka, joten ulkoilumahdollisuudet ovat aina lähellä. Samalla mm. kaupat ja koulut ovat kätevästi saavutettavissa. Tervetuloa kotiin, jossa yhdistyy käytännöllisyys, persoonallisuus ja luonnonläheisyys! Yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20335865
Läge
Rantakiventie 3, 00960 Helsinki
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+k+kph/s+wc+2 x las. parv. + et (Yj:n muk. 1h+k+wc 36,5 m2 pukuh+ask.h+ s/ph 35 m2)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
71.5 m²
Total areal
71.5 m²
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1989
Färdigställandeår
1989
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
299 000,00 €
Skuldfritt pris
299 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 181,82 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
235,95 €/kk
Erityisvastike
20,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
255,95 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Parkeringsavgift
20,00 €/kk
Mer information om avgifter
Sähkönkulutus keskimäärin 367-1407 kWh/kk.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
länsi
Mer information
muu verkkoyhteys
I bostaden ingår
parveke, oma sauna, oma sopimus, antenni
Energiklass
E2013
Ytterligare energiklassinformation
28.11.2017-28.11.2027
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Taloyhtiön suorittamat kunnossapito- ja muutostyöt huoneistossa: 2012 keittiönhanan uusinta takuuna vanhan tilalle, alakerran lattialämmitykseen uusi termostaatti. 2014 uudet sähköpatterit koko asuntoon (uusittu kaikkiin asuntoihin), uusi lämminvesivaraaja (uusittu kaikkiin asuntoihin). 2016 keittiön viemärin vuoto ja sen aiheuttamat vahingot korjattu. Uudet parvekkeiden ovet (kaikki taloyhtiön parvekkeenovet on vaihdettu kahdessa osassa vuosina 2016 ja 2018). Olohuoneen ikkuna vaihdettu uuteen omakustanteisesti, otetaan huomioon tulevan ikkunaremontin yhteydessä. 2017 keittiön viemärin avaus.
Värmesystem
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Utsikt
Rauhalliset ja avarat näkymät, korkealta rinteestä Rantakiventielle päin.
Utförda renoveringar
2011 ilmalämpöpumppu (ilmalämpöpumput osakkaan omalla vastuulla) 2014 kylpyhuoneremontti. Taloyhtiön kustannuksella vedeneristykset alkuperäiskunnossa oleviin kylpyhuoneisiin yhtiökokouspäätöksen 2012 perusteella. 2019 yläkerran pikkuvessan allaskalusteiden vaihto 2021 Ylä- ja alakerran lattioiden laminointi parkettien päälle. Ei koske keittiötä eikä märkätiloja: Wc, alakerran kylpyhuone/sauna. Seinien maalaus ylä- ja alakerta Alakerran väliseinien purku)(rappusten molemmin puolin). Rappujen ja pukuhuoneen välinen seinä korvataan lasiliukuovilla. Toinen seinä jää avoimeksi, mutta yläkerran lattian osalta se tuetaan puupalkilla (alakerran lattiasta yläkerran lattiaan) Uusien portaiden rakentaminen, keittiön kaapinovi.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili, betoni
Väggmaterial
Maali, paneeli, kaakeli.
Golvmaterial
Vinyylilankku, laatta.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Takmaterial
Maali, paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Valoisa olohuone yläkerrassa, joka helppo kalustaa.
Beskrivning av köket
Tyylikäs ja nykyaikainen keittiö, jossa varusteina astianpesukone, jääkaappi/pakastin, allas, hana, induktioliesi, sähköuuni, liesituuletin, kaapistot ja tasot.
Beskrivning av sovrummet
Omassa rauhassa alakerrassa pienempi huone, joka erotettu muusta tilasta lasiseinällä/liukuovella. Varsinainen makuuhuone parvekkeen päädyssä, jossa myös runsaasti säilytystilaa.
Beskrivning av badrummet
Moderni kylpyhuone, jossa varusteina suihku, pyyhetanko, kääntyvä suihkuseinä, peilikaappi, allas/allaskaappi, seinäkaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä, kaapisto ja taso.
Beskrivning av toaletten
Käytännöllinen erillinen wc yläkerrassa, jossa varusteina wc-istuin, peilikaappi, allas/allaskaappi sekä bidee-suihku.
Beskrivning av bastun
Tunnelmallinen sauna alakerrassa kylpyhuoneen yhteydessä. Varusteina sähkökiuas sekä lauteet.
Beskrivning av grovköket
Kodinhoidolle mukavasti tilaa kylpyhuoneessa.
Övriga lokaler
Kompakti tuulikaappi ja eteinen, jossa hyvin tilaa mm. ulkovaatteille.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2657 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Vuosaari, Heteniityn koulu - Suunnitelman kuvaus: Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan Heteniityn koulun laajennus. Lisätietoja antaa Arkkitehti Jussi Ukkonen, puhelin (09) 310 20516. Vuosaari, pohjoinen lähikeskusta - Suunnitelman kuvaus: Vuosaaren pohjoisen lähikeskustan aluetta kehitetään. Nykyisen ostoskeskuksen tilalle tontille 54052/1 suunnitellaan asuinkortteli, jossa on osittain erityisasumista sekä maantasossa liiketiloja. Mustalahdentien pohjoispuolisisille lähivirkistys- ja autopaikkojen korttelialueille sekä kortteliin 54053 tutkitaan täydennysrakentamista. Lisätietoja antaa Arkkitehti Jussi Ukkonen, puhelin 09-310 20516. Vuosaari, Villenkallio - Suunnitelman kuvaus: Asuinkerrostalotontille osoitteessa Rastilantie 2 ja kolmelle asuinrakennusten tontille osoitteissa Airoparintie 1, 3a ja 3b sekä niiden viereiselle suojaviheralueelle suunnitellaan täydennysrakentamista. Kortteleiden viereinen puisto nimetään ja sen reitistöä sekä toiminnallisuutta kehitetään. Lisätietoja antaa Arkkitehti Jussi Ukkonen, puhelin 310 20516.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Rantakiventie 3
Disponentens kontaktuppgifter
Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy / Jarmo Mäkinen (p. 0108213500 / jarmo.makinen@vuokki.fi)
Underhåll
asukkaat
Husbolagets garage
8
Utförda renoveringar
2000 Autotallien ja huoneistojen B, C ja F vesivahinkojen korjaus 2003 Ulkoseinien puuosien maalaus 2014 Uudet sähköpatterit ja lämminvesivaraajat jokaiseen huoneistoon 2015 Kattoremontti (uudet kattopellit, vesikourut, syöksytorvet, aluskate ja puhallusvillan lisäys) 2016 Alapiharemontti (uusi asfaltti, alaportaikko, valaisimet ja autopistokkeet). 2017 8/17 parvekkeen ovea uusittu 2018 9/17 parvekkeen ovea uusittu 2019 Asunto B:n ulkohanan vuodon aiheuttaman vesivaurion korjauksen loppuunsaattaminen. Ulkohanojen uusinta niihin asuntoihin, joissa ollut yhä alkuperäiset ulkohanat 2020 Ulkoseinien ja autotallin ovien maalaus 2021 Portaiden öljyäminen, vesivahingon kuivatusta, as. B autotalli ja pihan avaus, salaojien kuvaus ja painehuuhtelu 2021 Uudet sähköpatterit varastohuoneeseen 2022 Uudet ulko-ovet kaikkiin asuntoihin Vuodesta 2010 alkaen taloyhtiöllä on ollut käytössä erillinen huoltokansio, johon kirjataan taloyhtiön remontit sekä asuntokohtaisesti tarkemmat tiedot osakkaiden tai taloyhtiön suorittamista huoltotöistä.
Kommande renoveringar
Mahdollinen ikkunaremontti 2024-2025.
Övrigt om husbolaget
Yhtiön välittömään hallintaan jää talon 5 alakerrassa oleva tekninen- ja varastotila n. 30 m2.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
S-Market noin 1 km, Lidl noin 1,2 km. Kauppakeskus Columbus noin 3,7 km. Kauppakeskus Itis noin 5,6 km. Kirjasto noin 2,1 km. Terveysasema noin 2,5 km.
Transporter
Bussipysäkki noin 90 m. Metroasema noin 1,9 km.
Skolor
Vuoniityn peruskoulu noin 1,3 km. Naulakallion koulu noin 2,1 km. Mellunmäen ala-asteen koulu noin 2,1 km. Vartiokylän ala-asteen koulu noin 2,2 km. Vuosaaren lukio noin 2,3 km.
Daghem
Päiväkoti Meritähti noin 1,2 km. Päiväkoti Karavaani noin 1,3 km. Päiväkoti Keula noin 1,3 km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt