Till innehållet

Lähdepuistontie 12

Vantaa, Vaarala

rivitalo 1969 , 4h,k,kh,s

Byggd
1969
Ytarea
99.5 m²
Skuldfritt pris
209 000 €

Beskrivning av objektet

Tässä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja käytännöllinen perhekoti luonnonläheisessä ympäristössä yhdistettynä tilaviin asuintiloihin tekee siitä ihanteellisen erityisesti juuri lapsiperheille. Alakerran wc helpottaa arjen käynnistymistä, yläkerran makuuhuoneet sekä remontoitu kylpyhuone ja sauna tuovat selkeää mukavuutta arkeen. Lisäksi olohuoneesta pääsy omalle pihalle antaa lisää mahdollisuuksia rentoutumiseen ja ulkotilassa nauttimiseen kotona. Taloyhtiön oma huoltomies on myös suuri etu, sillä se tekee huollosta vaivattomampaa asukkaille. Parkkitilaa löytyy pihasta katoksesta tai normipaikasta. Vaaralassa löytyy palveluita, jolloin arjen pyörittäminen sujuu mukavasti. Tervetuloa tutustumaan, joten varaa pikimmiten yksityisesittelyaika. timo.kettunen@spkoti.fi tai Soita p. 0504450998

Grundläggande information

Destinationsnummer
20362432
Läge
Lähdepuistontie 12, 01230 Vantaa
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h,k,kh,s
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
99.5 m²
Total areal
99.5 m²
Ytterligare information om ytan
Ei tarkastusmitattu.
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1969
Färdigställandeår
1969
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
199 061,80 €
Velkaosuus
9 938,20 €
Skuldfritt pris
209 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 100,50 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
500,00 €/kk
Finansieringsvederlag
85,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
585,00 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Autokatospaikka 15 €/kk, sähköpaikka 10 €/kk, kylmäpaikka 5 €/kk. Autopaikkojen sähkö 17 snt/kWh.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, kaapeli-tv
Mer information 2
kaapistot, sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone
Energiklass
C2018
Ytterligare energiklassinformation
30.10.2033 voimassa
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utförda renoveringar
Jo olemassa olevan portaikon yläpuolelle rakennetaan 1500 mm x 1800 mm parvi portaineen ja kaiteineen. Yksi pistorasia 24.8.2011. Osakaslähtöisen kylpyhuone- ja saunaremontin yhteydessä uusittu vedeneristykset, vesiputket, viemäröinti, putkinousut + pikku wc:n putket. Huoneistossa on tehty saneerauksia mm. vaatehuoneen seinän siirto makuuhuoneen puoleisen seinän osalta. Raportin mukaan kph on saneerattu n. 2010-2011. 18.10.2016. Astianpesukoneen poistoletkun liitos viemäriin, klemmari ollut löysällä, ja aiheuttanut vesivahingon. Keittiön laminaatti kastunut, tiloja ennallistaminen 23.3.2024.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
kivi, teräs
Taktyp
Auma
Takmaterial
Pelti
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
tapetti
Köksutrustning
astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Spis
keraaminen
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Antal sovrum
3
Sovrumsgolv
laminaatti
Sovrumsvägg
maalattu
Beskrivning av badrummet
suihkuverhotanko
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Beskrivning av toaletten
Wc-istuin
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Toalettutrustning
bidee-suihku
Antal toaletter
2
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Övriga lokaler
Alkuperäisen vaatehuoneen tilaan muutettu oleskelutilaksi ja vaate huoneeksi tehty portaiden yläpuolelle vaatehuone. Tähän on hankittu lupa taloyhtiöltä.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
5930 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Vantaan kaupunki p. 09 839 11.
Pihan kuvaus
Terassi alue kokonaan laudoitettu, etelän suuntaan.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kehäsato
Disponentens kontaktuppgifter
Saudit Oy Koroistentie 8, 00280 Helsinki Isännöitsijä Sinikka Ahola AIT p. 094775042 asiakaspalvelu@saudit.fi
Underhåll
talonmies
Ytterligare information om underhållet
Oma huoltomies I 45 Päivystys 0505693001 asoykehasato(@)gmail.com
Till husbolaget hör
urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 45
Antal bilplatser
76
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikan sähkön käyttö mitataan 2-4 kertaa vuodessa ja laskutetaan mittauksen osoittaman kWh-määrän mukaan 17 snt/kWh. Mittari luetaan aina silloin, kun osakas ilmoittaa poismuutosta ja kulutus laskutetaan ao. paikan haltijalta. Alueellinen pysäköintivalvonta Oy on osa ParkkiPate Oy konsernia. Autopaikkojen varaus isännöitsijä toimiston kautta.
Utförda renoveringar
2023: Viheralueiden kunnostusta ja puunkaatoa. Räystäspeltien/kourujen korjausta uusimista, päätyseinien reikien paikkausta (käytöstä poistetut vesipisteet). Korvausilmaventtiilien suodattimien vaihtoa iv-kanavien nuohous. Taloyhtiön huoneistoissa tehty huoltotoimenpiteitä A4 mikrobivaurioituneen huoneiston korjaus, rakenneavaukset, kosteuskartoitus. A7 huoneiston lämminvesijohto poikki alakerran wc:n hormissa, vahinkojälkien korjaukset, kuivaus, desifiointi + wc:n korjaustyöt. 2022: Takaovien uusiminen. Kiinteistön paikoitusalueelle asennettu sähköauton latauspisteitä. 2021: Kattorakenteiden korjauksia, IV-piippujen uusiminen + lintuverkkojen asentaminen piippuihin. 2020: Huoneistojen ovien uusiminen, lukkojen ja painikkeiden ja ovisilmukoisen asennuksia, peltityöt iv-piippujen muutostyöt, kattorakenteiden korjauksia, F-talon alapohjan vuotoveden tyhjennys, desinfioinnit ja maapinnan muovittaminen, valaisimien, lamppujen ja ulkovalo led valaisimia, huoneistokohtaisten sähkökeskusten tarkastus ja huoltokorjaus, kattokourujen, iv-kanavien ja viemäreiden tuuletusten kunnostus yläpohjassa 2019: Katospaikoitusalueiden paikka-asfaltointi. Huoneistojen ja kerhohuoneen pääsisäänkäyntien ovien uusiminen, uuden avainpesät avaimineen huoneistojen pääoviin sekä sarjoitukset jäteasemaan ja kerhohuoneeseen. Kerhohuoneen kunnostus talkoovoimin, putkityöt minikeittiöön ja sälekaihtimet. Lämmitysverkoston säätö ja venttiilien uusinta, 580 kpl uusittavia patteriventtiileitä, paluuliittimiä ja yhdistäjiä sekä termostaatteja mallia Danfoss RA-N, 35 kpl linjaventtiilipareja (DN20)mallia TA STAD + Oras. verkoston sukehuuhtelu (kaikki patterit) 2 ilmauskierrosta, esisäädöt, linjojen mittaus ja säätö ja lämmityskauden aikaisen lämpötilamittauksen (joka huone). Suunnittelu ja esisäätöjen laskenta. Terassien pohjatutkimus. Terassien katoasian muutossuunnittelu. 2018:Kattosiltojen vaihtotyöt. M-talon iv-putkien uusiminen ja eristäminen. Säätölämmityskaapeleiden asennukset M-ja F-talojen sadevesikaivot. Rakennusluvat asuntojen terassien kattamiselle: 93-0657-18-D, 93-0658-18-D ja 93-0658-18-D (rakennustyöt saatettava loppuun 22.8.2023 mennessä) Arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Terassien periaatesuunnittelu. Autosähköpaikkojen kartoitus Korjaussuunnittelu ja korjaustöiden valvonta ja tekninen valvonta. M-talon edustan kaivon korotus, F-talon kulmaa uusi sadevesikaivo ja käytävän tasoitus, H-ja I-talo ja F-talon edustan multa-alueen korotus. Hankittu ja asennettu urheilukentälle aita. 2017: Räystäskourut, yläpohjan pieneläinverkot ja tuuletukset. Julkisivujen pinnoitettujen peltikasettien pesu. Osakashallinnassa olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvien rakennusteknisten osien ja putkien ym. korjaukset.
Kommande renoveringar
Osakaslähtöisiä kylpyhuoneremontteja, joiden yhteydessä yhtiö on uusinut vesiputkia, viemäröintejä ja vesieristykset, tehtiin tai aloitettiin huoneistoissa P73, P74, H41, D17, D18, G33 ja G38. Tarkemmat tiedot kunnossapitotarveselvityksestä. Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: Sisäänkäynnin betoniaskelmien kunnostus. Soran lisääminen sokkeleiden ympärille tarpeen mukaan. Elementtisaumojen korjaaminen ja pintojen maalaaminen/pinnoitus, Kattopeltien/räystäiden maalauksia ja korjauksia Portaiden puuosien värjäys/uusiminen ja metallirakenteiden maalaus ja hitsauskorjaukset. Huoneistojen pihat: Metallirakenteiden kunnostus ja maalaus. Alapohjien tyhjennys sinne kuulumattomista tavaroista ja jätteistä, alapohjan viemäreiden kannakointien korjauksia. Lv-kanavien korjaustöitä. Pyörävarastojen tyhjennys. Tontin pintarakenteet: Mullan ja soran lisääminen eri puolilla yhtiön alueella. Lisätään puita ja pensaista, kunnostetaan kukkapenkkejä. Lisätään nurmikoiden reunakivetyksiä tarpeen mukaan. Leikkipihat: Hiekka-alueiden peruskunnostus ja leikkivälineiden hankinta. Ilmoitustaulujen uusiminen (7kpl). Hulevedet: Tarvittavat toimenpiteet eri puolilla yhtiön aluetta. Urheilukenttä: Pinnan puhdistus ja tasoitus. Paikoitusalue: Katospaikkojen katteiden puhdistus/kunnostus. Koneet ja laitteet: Tarvittavia huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Tarkemmat ajankohdat ja tiedot kunnossapitotarveselvityksessä.
Övrigt om husbolaget
Rivitaloja on yhteensä 15 kpl, huoltorakennuksia 1, ulkoiluvälivarastoja 5 kpl, roskakatoksia 2 kpl, urheilukenttä ja huoltovarikko.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt