Till innehållet

Hämeenkatu 5

Jyväskylä, keskusta

kerrostalo 2020 , 1h+kt

Byggd
2020
Ytarea
21 m²
Skuldfritt pris
109 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tähän moderniin ja uudehkoon yksiöön, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä yliopistoa ja keskustan monipuolisia palveluita. Tämä viehättävä ja hyvin suunniteltu asunto tarjoaa kaikki nykyaikaisen kaupunkiasumisen mukavuudet. Suuret ikkunat ja hyvin suunniteltu pohjaratkaisu maksimoivat luonnonvalon ja luovat avaran tunnelman. Tämä yksiö on täydellinen valinta opiskelijalle tai sijoittajalle. Myydään vuokrattuna, vuokra 520€/kk. Varaa oma esittelysi Anna-Mari 0505568944

Grundläggande information

Destinationsnummer
20462366
Läge
Hämeenkatu 5, 40100 Jyväskylä
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
1h+kt
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
21 m²
Total areal
21 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
2020
Färdigställandeår
2020
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
23 373,17 €
Velkaosuus
85 626,83 €
Skuldfritt pris
109 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 190,48 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
105,00 €/kk
Finansieringsvederlag
489,60 €/kk
Tontin vuokravastike
117,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
712,20 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Tontin 179-5-140-4 vuokraoikeuteen kohdistuu yhtiöiden Asunto Oy Jyväskylä Alvar, Asunto Oy Jyväskylä Ainomaria, Asunto Oy Jyväskylä Elissa, Asunto Oy Jyväskylä Selly, Asunto Oy Jyväskylä Johan, Asunto Oy Jyväskylä Hanni ja Asunto Oy Jyväskylä Hamilkar välinen hallinnanjakopimus yhteisten alueiden, tilojen ja maanalaisen autohallin hallitsemisesta sekä käyttöoikeudesta saunatilaan, joka sijaitsee talon C (Elissa) rakennuksessa. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu 10/22.Lunastusta varten taloyhtiölle nostettiin tonttilaina. Taloyhtiön lainaosuuden pois maksusta tulee varautua ylimääräisiin kuluihin, pankki ja taloyhtiö veloittavat hinnaston mukaisen kulun. Ostaja on tietoinen siitä, että osakasluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista sekä mahdollisista hakemusmaksun korotuksesta johtuvista kuluista

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Bastuavgift
20,00 €/kk
Mer information om avgifter
-Ostaja on tietoinen siitä, että osakasluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista sekä mahdollisista hakemusmaksun korotuksesta johtuvista kuluista. -Kylmä vesi 6€/m3 ja lämmin vesi 11,50€/m3. -Yhtiökokouksen päätöksiä 2024: Myönnettiin hallitukselle valtuutus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoit-, ja/tai pääomavastike taloyhtiön taloustilanteen niin vaatiessa, sekä valtuutetaan hallitus muuttamaan pääomavastiketta, mikäli viitekorossa tapahtuu muutoksia. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Päätettiin, että kuukausittain kerätyt pääomavastikkeet tuloutetaan ja osakkaiden suorittamat lainaosuuksien poismaksut rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon. Mikäli pääomavastikkeiden tuloutuksen vuoksi taloyhtiölle poistojen ja mahdollisten varausten jälkeen muodostuisi vielä verotettavaa tuloa, niin pääomavastikkeina lainanlyhennyksin kerättyjä varoja voidaan rahastoida enintään lainanlyhennyksiin käytetty määrä. -Vesimittarit tasataan kerran vuodessa yhtiön lukuun ja muut luennat osakkaan kuluna. -tontin lunastus vuosittain 31.10 tai sitä seuraava arkipäivä. Päätös lunastuksesta on tehtävä varsinaisessa yhtiökokouksessa. Huom! yhtiöjärjestys 8 pykälä ja yhtiötä sitova maanvuokrasopimus sekä esisopimus kiinteistön määräosien kaupasta.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
ranskalainen
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv, oma sopimus
Mer information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
B2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
pelti
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
maalattu
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone
Spis
keraaminen
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Taloyhtiön välittömässä hallinnassa tekniset tilat, ulkoiluvälinevarastot ja hallinnanjakosopimuksen mukaisesti F-talossa sijaitseva yhteinen lämmönjako keskus, C-ja D-talojen välissä sijaitseva ulkoiluvälinevarasto, jätteiden käsittelypiste, polkupyörä paikat, ajoliittymä, kulkuväylät, pelastustie, lumenkasaus alueet, leiki- ja oleskelu alueet sekä muu yhteinen piha-alue. Kriisiaikana C-, D- ja E-talojen yhteiskäytössä oleva väestönsuoja.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
6265 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Jyväskylän Selly
Disponentens kontaktuppgifter
Oiva isännöinti Noste Oy, Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä, Hanna Reponen, 0447372250, hanna.reponen@oi.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
RTK-palvelut Oy
Till husbolaget hör
urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets garageplatser
15
Övrigt om husbolaget
Yhtiötä sitoo kiinteistön (§79-5-140-4) hallinnanjakosopimus. Vuokra-alueella (6265 m2) on seitsemän kerrostaloa, yhteiset piha-alueet sekä yhteinen maanalainen autotalli. Osapuolet ovat vuokranneet tontista seuraavat osuudet: Hamilar 1.950/11.600, Hanni 1.400/11.600, Johan 2.000/11.600, Selly 1.700/11.600 (lunastettu yhtiölle kokonaan), Elissa 1.600/11.600, Ainomaria 1.950/11.600, Alvar 1.800/11.600. Hallinnanjakosopimuksella määritetään osapuolten keskinäiset oikeudet ja velvollisuudet liittyen ko. alueen hallintaan, kunnossapitoon, huoltoon, rakentamiseen ja muihin yhteisen sopimussuhteen kannalta merkittäviin asioihin. yhteiselle alueelle sijoittuvat mm. leikki- ja oleskelutilat, jätepiste, polkupyöräpaikat sekä kulkuväylät ja ajoliittymät. Yhteinen alue käsittää myös autohallissa kaikki muut alueet paitsi osapuolten yksinomaiseen hallintaan tulleet autopaikat, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarastot.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt