Till innehållet

Lempiäläntie 601

Ruokolahti, 700-473-3-11 TUPALA

metsätila

Skuldfritt pris
52 400 €

Beskrivning av objektet

Ruokolahdella, vain vartin ajomatkan päässä Ruokolahden keskustasta, on nyt myytävänä mielenkiintoinen metsäkiinteistö. Suikkalan metsäteiden varressa sijaitsevaan runsaspuustoiseen Tupala-tilaan kuuluu myös rakennusoikeutta yhdelle loma-rakennukselle Oininki-järven rannassa. Tupala-tilan puuston keski-ikä on metsäarvion mukaan 38 vuotta ja keski-tilavuus 167 m3/ha. Metsämaan kasvupaikat ovat pääosin tuoreita kankaita. Puuston kokonaismäärä on 1540 m3. Tilan puustosta noin puolet on nuoria kasvatusmetsiä, T2-taimikoita noin 2 ha ja uudistuskypsää metsää noin 2 ha. Kohteella on kiireellisiä taimikonhoitotarpeita. Myyntikohteen arvioitu metsätalousarvo on 52 400 euroa. Etelä-Karjalan Mhy | Esko Veijalainen on laatinut ajantasaisen arvion metsäkiinteistön arvosta 4.12.2023. METSÄARVIO löytyy tämän myynti-ilmoituksen kohdasta 'Lisätietoja'. Kiinteistöllä on yksi rakennuspaikka, ja kiinteistölle saa rakentaa yhden loma-asunnon talousrakennuksineen. Rakennusoikeutta on kunnan rakennusjärjestyksen mukaan 5 % rakennuspaikan pinta-alasta. Metsästysoikeus on vuokrattu Salo-Äitsaaren metsästysseuralle (pienriista) ja Äitsaaren Hirvimiehille (sorkkaeläimet). Mahdollisuus hakea metsästysseuran jäsenyyttä. Kohde myydään TARJOUSAIKAKAUPPANA. Voit tarjota kohteesta arvioitua arvoa vähemmän tai enemmän. Tarjoukset pyydetään jättämään ostotarjouslomakkeella 13.3.2024 klo 16 mennessä. Tupala-tilan OSTOTARJOUSLOMAKE löytyy tämän myynti-ilmoituksen kohdasta 'Lisätietoja'.

Grundläggande information

Destinationsnummer
20493740
Läge
Lempiäläntie 601 , 56140 RUOKOLAHTI
Typ
metsätila
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
52 400,00 €
Skuldfritt pris
52 400,00 €

Muut maksut

Fastighetsskatt
ei tiedossa €
Vägavgift
ei tiedossa

Kohteen lisätiedot

Tontin muut lisätiedot
tie perille, tien käyttöön liittyvä oikeus

Tomt och planläggning

Tilan pinta-ala
9,456 ha
Metsän pinta-ala
9,35 ha
Tomtens byggnadsrätt
"Uuden rakennuspaikan vähimmäiskoko on rakennusjärjestyksen mukaisesti 3 000 m2 ja rantaviivan vähimmäispituus 60 m. Kullekin vähintään 2000 m2 suuruiselle rakennuspaikalle saa rakentaa: - Yhden loma-asunnon. - Saunan, jonka kerrosala on enintään 25 k-m2. - Vierasmajan, jonka kerrosala on enintään 25 k-m2. - Muita talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa kuitenkin olla enintään 200 k-m2 ja lukumäärä enintään neljä. Kullekin alle 2 000m2 suuruiselle rakennuspaikalle saa rakentaa: - Yhden loma-asunnon, jonka kerrosala on enintään 60 k-m2. - Saunan, jonka kerrosala on enintään 25 k-m2. - Muita talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa kuitenkin olla enintään 5 % rakennuspaikan pinta-alasta ja lukumäärä enintään neljä."
Fastighetsnummer
700-473-3-11
Fastighetens namn
TUPALA
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Kaavakartta: https://ruokolahti.fi/media/pdf-tiedostot/rakentaminen-ja-tontit/saimaa-itaosa.pdf RA, loma-asuntoalue, 1 rakennuspaikka. M, maa- ja metsätalousvaltainen alue

Ranta
oma ranta
Oininki
Metsän kuvaus
Talousmetsää

Länkar till ytterligare information

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt