Till innehållet

Tammipellontie 1

Vihti, Nummela

paritalo 2006 , 4h+k+ph+s+wc+ph/wc (yj. 4h+k+s)

Byggd
2006
Ytarea
110 m²
Skuldfritt pris
330 000 €

Beskrivning av objektet

ENSIESITTELY KE 23.10 KLO 16.00-16.45, TERVETULOA! Valoa, avaruutta ja selkeälinjaista tyyliä! Upea, ainutlaatuisella tavalla tavanomaisuudesta poikkeava kivirakenteinen paritalokoti Nummelassa. Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan ja valoisaan kotiin, joka tarjoaa poikkeuksellista yksityisyyttä ja omakotitalomaista asumista rauhallisella ja luonnonkauniilla Nummelan alueella. Asunto sijaitsee kaikkiaan seitsemän asuntoa käsittävän taloyhtiön sisäisen kulkualueen päädyssä ja rajoittuu yhtiön omistaman tontin reunalle, tarjoten rauhaa ja vehreyttä ympärilleen. Koti itsessään jakautuu kahteen tasoon. Asunnon pohjaratkaisu on avara ja moderni: olohuoneen korkeat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa ja luovat tilantuntua. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhtenäisen, viihtyisän kokonaisuuden. Yläkerran päämakuuhuoneesta avautuvat sisäikkunat olohuoneen korkeaan tilaan, mikä lisää kodin persoonallisuutta ja avaruutta. Arvokkaat yksityiskohdat, kuten kiviportaat graniittisten askeltasojen ja lasikaiteiden kera, sekä asunnon selkeälinjainen yhtenäinen tyyli tuovat luksusta asumiseen ja tekevät tästä kodista todellisen helmen. Tämän kodin yksi upeimmista piirteistä on suojaisa, yli 36 m² oleskeluterassi, joka on todellinen auringonpalvojan unelma. Kesäpäivinä aurinko valaisee terassia aamusta pitkälle iltaan. Korkea ja näyttävästi valaistu muuriaita varmistaa yksityisyyden, tehden terassista tunnelmallisen paikan rentoutua tai viettää aikaa katseilta suojassa. Tilaa löytyy runsaasti myös autoille ja harrastusvälineille: voit pysäköidä autosi aivan huoneiston läheisyyteen katoksen alle, ja lisätilaa sieltä löytyy parille muullekin autolle tai kulkineelle kuten vaikka asuntovaunulle tai veneelle. Piha-alue on helppohoitoinen ja omistajan suunnittelema niin, että se näyttää tyylikkäältä ympäri vuoden - nurmikonleikkuusta ei tarvitse huolehtia, sillä aitoa nurmikkoa ei ole lainkaan. Nummelan Haapakylän alue on ihanteellinen paikka rauhaa ja luontoa rakastavalle. Hiidenveden rantaan on vain kilometrin matka, mikä tekee tästä täydellisen kodin veneilystä, kalastuksesta tai vesistöympäristössä ulkoilusta nauttiville. Sijainti on liikenteellisesti erinomainen: Nummela sijaitsee vain 45 km päässä Helsingistä. Asumisen arkea helpottavat Nummelan alueelta löytyvät monipuoliset palvelut, kuten uimahalli, kuntosalit, keilahalli, jäähalli, sekä erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lisäksi päiväkoteja, kouluja ja muita peruspalveluita löytyy Nummelan alueelta kattavasti. Tämä koti on todellinen harvinaisuus – lähes omakotitalomaista asumista paritalon mukavuuksin! Tämän kodin kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja paikan päällä koet aidon ihastuksen, tervetuloa tutustumaan uuteen kotiin. Myynnin hoitaa Sp-Koti Nummela Valoa: Johanna Koivumäki, 0505900270 / johanna.koivumaki@spkoti.fi Elisa Rinne, 050 521 5212 / elisa.rinne@spkoti.fi

Nästa visning

23.10.2024 kl. 16:00-16:45

Grundläggande information

Destinationsnummer
20499741
Läge
Tammipellontie 1, 03100 Nummela
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+ph+s+wc+ph/wc (yj. 4h+k+s)
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
110 m²
Övriga utrymmen
4 m²
Total areal
114 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 110 m2. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Muut tilat käsittävät varaston, varaston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 4 m2. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Antal våningar
1-2
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
2006
Färdigställandeår
2006
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
327 396,97 €
Velkaosuus
2 603,03 €
Skuldfritt pris
330 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 000,00 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
363,00 €/kk
Finansieringsvederlag
82,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
445,50 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Mikäli esitteen kohdassa Hintatiedot ilmenevän velkaosuuden/yhtiölainaosuuden 2.603,03 eur maksaa kerralla pois, ei pääoma-/rahoitusvastiketta 82,50 eur makseta. Kuukausittain maksettavana yhtiövastikkeena tällöin ainoastaan hoitovastike 363,00 eur.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vesimaksu: Kulutuksen mukaan (huoneistokohtainen mittaus) Vihdin Veden voimassa olevien kuutiohintojen mukaan. Taloyhtiölle maksetaan ennakkomaksuna kuukausittain vähintään 14,00 eur/henkilö. Huoneiston osakas voi myös halutessaan maksaa suurempaa ennakkomaksua. Mittarin luenta ja tasaus vuosittain. Sähkönkulutus (käyttö- ja lämmityssähkö sekä lämpimän käyttöveden lämmitys) asuntokohtaisten mittareiden mukaan. Taloyhtiössä on siirrytty asuntokohtaiseen sähkönmittaukseen siten, että osakkaat tekevät omat sopimukset sähkön kulutuksesta ja siirrosta, vasta vuoden 2024 alusta (aiemmin vastaava käytäntö kuin vedessä eli ennakkomaksut ja vuosittainen mittarien luenta). Tarkat kulutustiedot ovat saatavilla kuluvalta vuodelta. Käyttö- ja asunnon sekä käyttöveden lämmityssähkön kulutus ajalta 01-09/2024 on ollut n. 12 000 kWh. Ko. kulutus on euromääräisesti tarkoittanut noin 2000 € kustannusta (keskimäärin noin 220 €/kk), sisältäen sähkönsiirron. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta. Hallituksella valtuus periä enintään kahden kuukauden suuruinen ylimääräinen hoitovastike, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Valtuus voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
Parkering
autokatospaikka, sähköpistoke
Köpet omfattar inte
Pihan varusteet (sohvaryhmä, pöydät, tekokasvit ja niiden ruukut, säilytyslaatikko tyynyille) eivät sisälly kauppaan. Sovittavissa myyjän ja ostajan välillä erikseen.
Energiklass
D2018
Ytterligare energiklassinformation
Viimeinen voimassaolopäivä 01.05.2034.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
muu
Eldstad
takka, muu
Övrig beskrivning av eldstaden
Kiertoilmatakka. Takkaa, ei juurikaan käytetty, joten nuohottava ennen käyttöä.
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Sähkö. Lämmönjako: alakerrassa lattialämmitys, yläkerrassa patterit (paitsi kph/wc:ssä, jossa lattialämmitys).
Utförda renoveringar
Pihalla tehty muutostöitä vuonna 2012 terassin ja harkkoaidan osalta, joista aikanaan tehty muutostyöilmoitus. Korkealle harkkoaidalle haettu Vihdin kunnasta toimenpidelupa, joka hyväksytty ja loppukatselmus on tehty.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
elementti, betoni
Taktyp
Harja / pulpetti
Takmaterial
Konesaumattu pelti
Beskrivning av vardagsrummet
Avara ja valoisa kahden kerroksen korkuinen olohuone isoin ikkunapinnoin. Olohuone, ruokailutila ja keittiö avaraa yhtenäistä tilaa, joissa tilanjakajan ainoastaan noin 70 cm leveä kantava seinä oh:n ja keittiön välillä sekä keittiön ja ruokailutilan jakava niemeke. Lattiat tammiparkettia ja seinät maalattuja.
Beskrivning av köket
Keittiön varustus: integroidut jääkaappi (2 kpl) sekä pakastinkaappi. Integroitu astianpesukone. Kalusteisiin sijoitettu erillisuuni. Liesitaso (induktio). Liesituuletin (hormi). Työtasot graniittia.
Köksnivåer
kivi
Köksgolv
parketti
Köksväggar
maalattu
Beskrivning av sovrummet
Yläkerrassa 2 makuuhuonetta ja makuuhuone/tv-huone. - Kaikissa lattiat tammiparkettia ja seinät maalattuja - Ns. ykkösmakuuhuoneessa ranskalainen parveke ja ulkoikkunan lisäksi avaruutta ja valoisuutta tilaan tuo kaksi olohuoneen korkeaan tilaan avautuvaa sisäikkunaa. - Yläkerrassa on rakennusvaiheessa muutostyönä jätetty yhden makuuhuoneen ja porrasaukon sekä aulan väliltä väliseinä toteuttamatta. Nykyisellä, alkuperäisellä asukkaalla tila on toiminut tv-huoneena.
Beskrivning av badrummet
Saunaosaston pesuhuoneessa seinät ja lattia keraamista laattaa. 2 suihkua. Lattialämmitys. Kattoon upotetut spot-valaisimet. Liukuovien takana tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle sekä säilytykselle.
Beskrivning av toaletten
Yläkerran kph/wc: Seinät ja lattia keraamista laattaa. Lattialämmitys. Suihku, suihkuseinä/kaappi. Peili. Valolippaan upotetut spot-valaisimet. Wc-istuin. Allaskaappi, graniittitason päällä allas. Alakerran wc: Seinät ja lattia keraamista laattaa. Lattialämmitys. Peili. Valolippaan upotetut spot-valaisimet. Wc-istuin. Allaskaappi, graniittitason päällä allas.
Beskrivning av bastun
Saunan seinät tervaleppäpaneloitu, lattia keraamista laattaa, sähkökiuas, ikkuna.
Beskrivning av övriga förvaringsutrymmen
ulkovarasto
Övriga lokaler
Eteisen ja yläkerran aulan lattiat tammiparkettia, seinät maalattuja. Tuulikaapissa lattia keraamista laattaa ja seinät maalattu.
Muuta kauppaan kuuluvaa
- Kaikki huoneistoon, terassille ja piha-alueelle kiinteästi asennetut valaisimet sisältyvät kauppaan. - Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa (myös makuuhuoneen sisäikkunoissa). Korkean olohuonetilan yläikkunoissa sähköverkkoon asennetut moottoroidut sälekaihtimet. Saunan ikkunassa ei sälekaihtimia. - Kiinteät kaapistot (yläkerran kahdessa makuuhuoneessa ja eteisessä). Lisäksi liukuovikaappi tuulikaapissa. - Verhotangot (ruokailutilassa, tv-huoneessa ja yhdessä makuuhuoneessa) sisältyvät kauppaan - Terassin aurinkovarjo (Merkki: Scolaro, malli: Leonardo Braccio, koko: 4x4 m) sisältyy kauppaan. Myyjä tilaa kustannuksellaan varjoon uuden kankaan ja yhden vaurioituneen ruoteen tilalle uuden sekä näiden asennuksen. - Hälytysjärjestelmä (Sector Alarm, kuukausimaksu noin 40 eur). Ostaja voi halutessaan tehdä sopimuksen palveluntarjoajan kanssa. - Lämminvesivaraaja 300 litraa ja ilmanvaihtokone (kuuluvat yhtiön asuntojen normaalivarustukseen)

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
3190 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Vihdin kunta, kaavoitus, https://kartta.vihti.fi
Pihan kuvaus
Komposiittiterassi, jonka pinta-ala yhteensä noin 55m2. Asunnon päädyssä olevan suojaisan oleskeluterassin pinta-ala on yli 36 m2 (6x6m). Terassi on todella aurinkoinen. Keskikesällä aurinko alkaa terassille paistamaan jo aamusta klo 10 aikoihin ja paistaa aina pitkälle iltaan asti. Terassin aurinkovarjo (Merkki: Scolaro, malli: Leonardo Braccio, koko: 4x4 m) sisältyy kauppahintaan. Myyjä tilaa kustannuksellaan varjoon uuden kankaan ja yhden vaurioituneen ruoteen tilalle uuden sekä näiden asennuksen).

Husbolag

Husbolagets namn
As. Oy Vihdin Tammikartano
Disponentens kontaktuppgifter
Retta Isännöinti, Tuusantie 3, 03100 Nummela. Puhelin 010 228 2000 Isännöitsijä Carita Turunen, puh. 010 228 6708 / s-posti: carita.turunen@retta.fi Asiakirjojen tilaus: https://www.omaretta.fi/order-documents
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Konelumityöt -ja hiekoitus on ulkoistettu. Huolto -ja korjaustöissä käytetään paikallisia yrityksiä. Osa töistä hoidetaan myös ns. talkoovoimin. Yhdessä viikkotyölistan mukaisesti jokainen huoneisto osallistuu nurmikonleikkuuseen, käsilumitöihin ja muihin yhteisten alueiden hoitoon liittyviin asioihin.
Till husbolaget hör
urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 7
Antal bilplatser
7
Utförda renoveringar
2024 Jätehuoneen sisäosan maalattu, sähkömittarit muutettu niin, että jokaiselle huoneistolle tulee oma mittari (pää- ja alamittareista luovuttu) 2023 Julkisivujen puuosien maalaus. Yhtiön väliaitojen maalaus. 2016 Ilmanvaihtokanavien puhdistus / säätö, korjattu kattotarkastuksessa havaittuja vikoja / puutteita, tiivistetty ulko-ovien kynnykset 2012 Asfaltointiurakka 2011 lämpötolpat lisätty (1 per. asukas) 2008 Pergolat katettu kaikkiin asuntoihin Pihavaloja lisätty
Kommande renoveringar
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista 2024 - 2028: 2024 VSS-tilan tiiveystarkastus (tehtävä 10-vuoden välein), elementtisaumojen uusiminen 2025 Lämmöntalteenottolaitteiden korjauksia tarpeen mukaan, lämminvesivaraajien korjauksia / uusimisia tarpeen mukaan, märkätilojen massakartoitus, palovaroittimien vaihto vuoden loppuun mennessä 2026 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö
Övrigt om husbolaget
Yhtiössä koneellinen tulo/poisto ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Taloyhtiö on rivitaloyhtiö, mutta nyt myytävä huoneisto as. 4 sijaitsee talossa, joka on paritalo.

Tjänster och trafikförbindelser

Ytterligare information om tjänsterna
Liikenteellisesti mainiolla sijainnilla vain 45 km päässä Helsingistä sijaitseva Nummela on Vihdin suurin taajama ja hallinnollinen keskus, joka tarjoaa pikkukaupunkimaisen ilmapiirin ja monipuoliset palvelut. Alueella on paljon harrastusmahdollisuuksia, kuten uimahalli, useita kuntosaleja, keilahalli, jäähalli, tennishalli, jää- ja jalkapallohalli, karting rata. Nummelanharjun ulkoilualue tarjoaa upeat puitteet lenkkeilyyn, maastopyöräilyyn, hiihtoon ja vaikkapa frisbeegolfiin. Lisäksi tarjolla on myös monipuoliset kaupalliset palvelut, kuten kauppoja, kahviloita, ravintoloita, yksityinen lääkärikeskus, ym. Lisäksi julkisen puolen tarjoamista palveluista löytyy kouluja, päiväkoteja, lukio ja ammattiopisto sekä esimerkiksi terveysasema ja kirjasto. Myytävä asunto sijaitsee tarkemmin rauhallisella ja luonnoltaan kauniilla Nummelan Haapakylän alueella. Hiidenveden rantaan matkaa on vain alta kilometrin verran. Hiidenvesi on Uudenmaan toiseksi suurin järvi. Hiidenvedeltä on myös venesulun kautta yhteys Lohjanjärveen, joka taas on suurin. Sijainti onkin mitä mainion veneilystä tai kalastuksesta nauttiville tai muutoin ulkoilusta vesistöympäristössä nauttiville.

Länkar till ytterligare information

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt