Till innehållet

Kukinto 18

Janakkala, Harviala

omakotitalo 2009 , 5h,k,khh,s,2xerill.wc,tek.tila, 2x autokatos, lämmin varasto (18,5m2).

Byggd
2009
Ytarea
139.5 m²
Skuldfritt pris
318 000 €

Beskrivning av objektet

Etsitkö omaa kotia rauhalliselta asuinalueelta, läheltä palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä? Lapsiperheiden suosimalla asuinalueella Janakkalan Harvialassa on nyt tarjolla mainio omakotitalo, omalla tontilla. Harvialan asuinalueella asuu paljon lapsiperheitä, koska paikka on luonnonläheinen ja turvallinen. Turvallinen koulumatka Harvialan kouluun taittuu helposti, joko kävellen tai pyöräillen. Tässä 2008 rakennetussa (valmistumisvuosi 2009) talossa on ekologinen maalämpö, joten siinä on myös varsin kohtuulliset asumiskustannukset. Veden ja sähkökulutusta on seurattu omistajan kirjanpidolla jo vuosikymmen ajan. Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja talon energiatehokkuus on hyvää luokkaa. Sähkönkulutus on nykyisellä omistajalla ollut vain n. 8 500 kWh/vuosi. Varaava vuolukivitakka on sijoitettu keskeiselle paikalle rakennusta, antamaan lämpöä ja tunnelmaa. Talossa on aivan loistava ja hyvin toimiva pohjaratkaisu. Talo ja varsinkin avara olohuonetila antaa sisustajalle monia mahdollisuuksia. Rakennuksen sisätilojen vapaa huonekorkeus on n. 2,8 m, joka tuo asuntoon mukavasti tilan tuntua ja avaruutta. Kesän grillaamiset ja perheen yhteiset hetket onnistuvat myös osaksi katetulla ulkoterassilla, jonne Hiidenjokikin myös hieman pilkottaa. Talon tunnelmallinen Sun-sauna, antaa maittavat löylyt puulämmitteisellä kiukaalla. Toki sähkövaraus on kiukaalle valmiiksi laitettu. Talossa on myös hyvä kodinhoitotila ja kaksi erillistä tilavaa wc:tä, sekä iso oleskelutila ja toimiva keittiöratkaisu, sekä tilava ruokailutila, jotka antavat kotiin enemmän käyttömukavuutta ja auttavat sinua myös arkielämän askareissa. Ulkoalueilla on myös runsaasti tilaa peleihin ja leikkeihin, tai vaikka hyötykasvien viljelyyn, jos niin haluat. Pihassa on nurmikenttää, hyvin suojaavia istutuksia, puita ja pensaita. Piha-aluetta reunustaa suojainen aronia-aita. Tontilta löytyy myös kahden auton katos, sekä lämmin varasto ja leikkimökki. Kunnan ylläpitämä uimapaikka sijaitsee n. 300 m etäisyydellä Hiidenjoen varrella. Kesähelteellä veteen on mukava pulahtaa työn ja leikin lomassa. Vaativaan veneilyyn ja kalastamista harrastavalle on täällä myös hyvät mahdollisuudet. Hiidenjoki kuuluu Vanajaveden reittivesistöön ja sitä kautta on mahdollista päästä veneellä, vaikka Tampereelle saakka. Pienempää soutelua varten vuokravenevalkamassa odottava soutuvene airoineen kuuluu myös mukaan kauppaan. Osa tämän ilmoituksen valokuvista on mallistailattu virtuaalisesti, jotta sinun on helpompi nähdä talon antamat monet mahdollisuudet omalle kodille ja sen sisustamiselle. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun kannattaa ehdottomasti tutustua taloon myös paikan päällä. Talo on sinulle heti vapaa kaupallisten toimien jälkeen. Ehkä sinun oman kotisi etsintä voi nyt päättyä tänne. Kohdetta sinulle välittää ja esittelee SP-koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20546264
Läge
Kukinto 18, 13330 Harviala
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
5h,k,khh,s,2xerill.wc,tek.tila, 2x autokatos, lämmin varasto (18,5m2).
Antal rum
5 Rum
Boendeytans areal
139.5 m²
Övriga utrymmen
22 m²
Total areal
161.5 m²
Ytterligare information om ytan
Ilmoitettu pinta-ala on rakennuslupapiirustuksen mukainen. Edellä mainittu pinta-ala saattaa kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2009
Färdigställandeår
2009
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
318 000,00 €
Skuldfritt pris
318 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 279,57 €/m²

Muut maksut

Mer information om avgifter
Nykyisellä omistajalla olleet kustannukset (4 henkilön talous): - Lämmityskulut n. 8500Kwh/vuosi. - Kiinteistövero n. 570€/vuosi. - Kaapelit-tv n. 100 €. - Vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen mukaan (Janakkalan vesi). - Jätehuolto (Kiertokapula Oy:n hinnaston mukaan).

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Omakotitalo.
Mer information
valokuitu, laajakaista
I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistus voimassa 22.7.2034 saakka.
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Siistikuntoinen talo.
Värmesystem
maalämpö
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Hyvä.
Eldstad
takka
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Anslutningar som övergår
Kaapeli-tv (Telia)
Utförda renoveringar
- Julkisivun huoltomaalaus (talon päädyt maalattu kahteen kertaan) 2017. - Saunan kiuas vaihdettu 2020. - Ilmanvaihdon hormien nuohous ja säätö 2020. - Ilmanvaihtokoneen puhdistus, sekä ilmamäärämittaus 2023 - Savuhormit nuohottu 03/2024. - Talon kaikki silokonisaumat uusittu 2024. - IV- kanavien lämmöneristystä lisätty yläpohjaan 2024. - Sammaleenpoistoaina laitettu tiilikatolle syksyllä 2024. Rakennuksen kunnossapidosta ja huollosta on lähes täydellinen huoltokirja.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Huoneiden sisäkorkeus 2,8 m. Uimaranta ja venevalkama n. 300 m. Valkamassa oleva soutuvene kuuluu kauppaa. Harvialan Kölikerho vuokraa veneenpitopaikan 45€/vuosi.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu
Rakennusmateriaali: Teri-talon malli.
Väggmaterial
Pääosin maalattu tai tapetoitu, pesu- ja wc-tiloissa laatta, saunassa paneeli.
Golvmaterial
Pääosin laminaattia, kosteat tilat, sauna, wc:t, keittiö, sekä ruokailutilan lattiat laattaa.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiili
Takmaterial
Makuuhuoneissa MDF-paneelia. Olohuoneessa, saunassa ja pesutiloissa ym. tiloissa puupaneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Valtava oleskelutila, josta on moneksi. Tilassa on monia sisustamisen mahdollisuuksia ja tila on varmasti monen sisustajan makuun sopiva. Tilassa varaava vuolukivitakka ja käynti suoraan talon isolle terassille. Olohuoneen seinät maalattu tai tapetoitu, yksi seinä on rapattu ns. tehosteseinä. Lattiapintana on laminaatti. Kiinteät valaisimet. Kiinteitä kaiuttimia 2 kpl. Käynti terassille.
Beskrivning av köket
Tilava ja toimiva keittiö, jossa paljon kaappi- ja laskutilaa. Osittain kiinteäksi asennettu saareke. Saarekkeessa työtaso massiivipuuta, muualla työtasot ovat laminaattia. Keittiössä integroidut kodinkoneet. Astianpesukone asennettu korotettuna kalusteisiin. Kaappien välitila on laatoitettu. Keittiön yhteydessä on avara ruokailutila isommallekin perheelle. Keittiön ja ruokailutilan lattiapinnat ovat laattaa ja seinät pääosin tapetoitu. Keittiön varustus: täyskorkea jääkaappi ja pakastinkaappi, erillinen induktioliesitaso, erillisuuni ja mikroaaltouuni, liesituuletin (hormi), astianpesukone ja kiinteät valaisimet.
Beskrivning av sovrummet
Talossa on kolme makuuhuonetta, sekä työhuonetila, jota voit myös käyttää makuuhuoneena tai vierasvarana. Yhdessä makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja muissa kiinteät vaatekaapit. Makuuhuoneiden lattiassa on laminaatti ja niiden seinät on tapetoitu tai maalattu.
Antal sovrum
4
Beskrivning av badrummet
Kokonaan laatoitettu ikkunallinen iso pesutila kahdella suihkulla ja kiinteillä valokuituvaloilla sekä led-valoilla.
Beskrivning av toaletten
Talossa kaksi erillistä, kalustettua wc-tilaa. Tilojen lattiat laatoitettu ja seinät kaakelia (toisen wc:n seinässä puolilaatta). Tiloissa näyttävät valopeilit ja toisessa wc:ssä myös ikkuna. Varustus: wc-istuin, bidee-suihku, lattiakaivo, käsienpesuallas ja allaskaappi, työtaso.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Tunnelmallinen, tilava, ikkunallinen sauna (Sun-sauna). Saunassa puulämmitteinen kiuas ja varaus myös sähkökiukaalle. Saunan seinät ovat Tervaleppäpaneeli ja kiukaan tausta on somistettu kivellä.
Bastugolv
laatta
Beskrivning av grovköket
Ikkunallinen kodinhoitotila, jossa hyvin kaappi- ja työtasotilaa. Tilassa pesuallas ja lattiakaivo, sekä kalusteissa valmis tila pyykinpesukoneelle (pesukoneliitäntä) ja kuivausrummulle. Tilan seinä maalattu hirsipaneeli ja lattia laatoitettu. Tilasta käynti suoraan ulos.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Hyvät. Varasto (lämmin), puutarhavaja (pelti), hyvät kaappitilat ja komerot, vaatehuone, läpitalon oleva käyttöullakkotila (mahdollisuus).
Övriga lokaler
Tilava sisääntuloeteinen, jossa peiliovellinen kaapisto. Tilan lattia on laatoitettu ja seinäpinnat maalattu. Talossa lisäksi iso terassitila josta osa on katettu. Koko talon mittainen käyttöullakkotila, joka mahdollista rakentaa vaikka säilytystilaksi. Käyttöullakolle on käynti eteisestä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takkasarja, leikkimökki, talossa olevat verhot ja verhotangot, kiinteät valaisimet, naulakko (eteinen), lvv tulee maalämmön kautta, keskuspölynimuri, kiinteät kaapit, pihan istutukset. Soutuvene (lasikuitua) ja airot (venepaikkavuokra 45€/vuosi).

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1700 m²
Byggnader
autokatos, varasto
Tomtens byggnadsrätt
www.janakkala.fi Rakennuslupapiirustuksien mukaan rakennusoikeudesta käytetty n. 236 m2. Rakennusoikeutta siis jäljellä n. 64 m2.
Tomtens byggnadsrättsyta
300 m²
Typ av tomt
Tasamaatontti
Fastighetsnummer
165-440-2-73
Fastighetens namn
Kukinto 18
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Tilava tontti, jossa nurmikenttää myös puita, pensaita ja istutuksia. Tontti rajoittuu lounaisosaltaan kapeaan puistoalueeseen ja sähkölinjaan. Tämä tarjoaa sinulle avarat ja valoisat näköalat, jonka maisemassa Hiidenjokikin pilkottaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Janakkalan kunta (www.janakkala.fi).

Lisätietoa muista rakennuksista
Kahden auton katos ja lämmin varasto (18,5 m2) , rv. 2010. Puutarhavarasto (pelti).
Ranta
ei rantaa
Pihan kuvaus
Hedelmäpuita, pensaita, havupuita, marja-aronia-aita ym. Hoidettua pihaa, joka sopii hyvin lapsiperheelle.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Turengin palvelut n. 6,5 km. K-market ja Sale kauppa Käikälä (n. 4,5 km). Kanta-Hämeen hyvinvointialue, Turengin terveysaseman (n. 6 km)
Skolor
Harvialan ala-aste n. 2 km kävellen (turvallinen reitti).
Daghem
Harvialan ala-asteen yhteydessä n. 2 km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt