Till innehållet

Leppälinnunrinne 4

Espoo, Leppäsilta

rivitalo 1981 , 3h+työhuone+k+kph+s (Yj:n mukaan 3h+k)

Byggd
1981
Ytarea
81 m²
Skuldfritt pris
308 000 €

Beskrivning av objektet

Valoisa perheasunto halutulta Leppäsillan alueelta! Yhteisöllisestä taloyhtiöstä vapautumassa nyt 81 m2 kaksitasoinen rivitalohuoneisto. Tämän kodin helmenä on laadukkaasti vuonna 2019 remontoitu iso Noblessan avokeittiö, mikä yhdistyy sulavasti olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Samassa yhteydessä on uusittu myös eteisen, keittiön sekä olohuoneen lattiat. Helppohoitoiselle länteen avautuvalle terassipihalle aurinko paistaa aamusta iltaan. Alakerrassa on lisäksi kylpyhuone sekä sauna ja lisäbonuksena isoon eteistilaan on toteutettu moneen taipuva työhuone/lastenhuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone, jossa hoituu myös pyykkihuolto. Molempien kylpyhuoneiden yhteydessä myös wc:t. Taloyhtiötä johdetaan ammattitaitoisesti tulevaisuuden kunnossapitotarpeet huomioiden ja oma tontti sekä kaukolämpö pitävät asumiskustannukset kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Piha-alueella on lapsien käyttöön leikkialueita ja muutoinkin sijainti rauhallisella pientaloalueella luo lapsiperheille turvallisen kasvuympäristön. Lähipalvelut Rastaalassa ja Karakalliossa. Lisäksi Karakalliossa on myös ruotsinkielinen alakoulu (Karamalmens skola). Kattavammat palvelut Sellon kauppakeskuksessa, joka on vajaan 3 km päässä. Leppäsilta tarjoaa myös loistavat liikuntamahdollisuudet niin ulko- kuin sisäurheilua harrastaville ja mm. Leppävaaran urheilupuisto, uimahalli sekä Leppävaaran ratsastuskoulu ovat aivan nurkan takana. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä oma kuntosali. Julkiset liikenneyhteydet ovat mainiot koulu- tai työmatkoja ajatellen. Bussipysäkki 200 metrin päässä Rastaalantiellä ja lähin juna-asema on Kilossa. Autolla hurautat nopeasti niin Kehä I:lle, Kehä II:lle kuin myös Turuntielle.

Nästa visning

3.12.2023 kl. 13:45-14:15

Grundläggande information

Destinationsnummer
20567833
Läge
Leppälinnunrinne 4, 02620 Espoo
Typ
rivitalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+työhuone+k+kph+s (Yj:n mukaan 3h+k)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
81 m²
Total areal
81 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 81 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
2
År av konstruktion
1981
Färdigställandeår
1982
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
2 kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Säljande pris
308 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Skuldfritt pris
308 000,00 €
Skötselvederlag
299,70 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
299,70 €/kk
Pris per kvadratmeter
3 802,47 €/m²
Vattenavgift
13,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Autopaikka lämmin 17 eur/kk, autopaikka kylmä 10 eur/kk, saunamaksu 23 eur/kk. Autopaikat jonoperiaatteella. Huoneistossa on Sector Alarmin palo- ja kamerahälytysjärjestelmä sekä ovitunnisteet. Tämän osalta ostaja voi halutessaan tehdä sopimuksen ja kustannus n. 50 eur/kk.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
I bostaden ingår
oma sauna, kaapeli-tv
Mer information 2
naulakko, hälytys- /valvontajärjestelmä
Användning av förråd
ulkovarasto myyjän käytössä
Energiklass
D2018
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmastointijärjestelmä: Koneellinen poisto
Utförda renoveringar
2019: Keittiöremontti (uusittu keittiökalusteet), uusittu eteisen ja olohuoneen lattiat.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokouksen 15.4.2023 päätökset: Yhtiö ei siirry maalämpöön ja kaukolämpöpaketti uusitaan 2023. Sähköautojen lataus: Vaihtoehdot tilataan sähkösuunnittelijalta 2023. Päätettiin ryhtyä salaojahankkeen esiselvitykseen ja toteutussuunnitteluun v. 2023 alkaen. Päätettiin kunnostaa yhtiön antenniverkkoa ja päivittää Elisan internetyhteys. Päätettiin rahoittaa kaukolämpöpaketin uusiminen, salaojahankkeen suunnittelu ja antenniverkon kunnostus (monihanke) lainalla/limiitti enintään 72.000€, eli 7,20€/os. Päätettiin valtuuttaa hallitus keräämään tarvittaessa enint. 2 kk ylimääräinen hoitovastike tai jättää keräämättä. Valtuutettiin hallitus keräämään tarvittaessa myös ylimääräinen rahoitusvastike per laina. Rahastointipäätös: Enint. tilik. 2023 pääomavastikkeet, hanke- tai lainaosuussuoritukset ja/tai lainanlyhennykset. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja kaupan teon yhteydessä ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Pelti
Vardagsrumsgolv
laminaatti
Vardagsrumsväggar
maalattu
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
laminaatti
Köksväggar
kaakeli, muu
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone
Spis
induktio
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Yläkerran makuuhuoneissa vaatekaapistot
Antal sovrum
2
Sovrumsgolv
parketti
Sovrumsvägg
maalattu, tapetti
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili
Beskrivning av toaletten
Yläkerran wc:hen mahtuu pesutorni. Wc:ssä myös pyykki- ja siivouskaapit.
Toalettgolv
laatta
Toalettväggar
kaakeli
Toalettutrustning
pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi
Antal toaletter
1
Bastugolv
laatta
Bastuväggar
puu
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Övriga lokaler
Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu, naulakko, kenkälaatikostot. Alakerran työhuone/lastenhuone: Laminaattilattia, seinät maalattu, vaatekaappi. Yläkerran aula: Parkettilattia, seinät maalattu, liinavaatekaappi

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
8978,4 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki, p. 09 816 21
Pihan kuvaus
Lännen suuntainen terassipiha

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Leppämaja
Disponentens kontaktuppgifter
Tapiolan Lämpö Oy, Annariikka Orrensalo, annariikka.orrensalo@@tl-konserni.fi, p. 09 511 04101
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Viherlaakso
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 5 / Autopistokepaikkoja: 40
Utförda renoveringar
2004: Leikkialueiden kunnostus 2005: Ikkunoiden huoltomaalaus, IV-hormien puhdistus 2006: Vesikaton pinnoitus 2007: Lukituksen uusiminen 2010: Piharemontti 2012: Kaapeliverkkoon liittyminen 2014: Märkätilojen korjauksia yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti 2015: Kattojen lumiesteiden vaihto 2016: Patteriverkoston perussäätö 2017: Ikkunoiden, ovien sekä lukostojen uusiminen kaikkiin huoneistoihin, taloyhtiövetoisia märkätilaremontteja (6 huoneistoa) 2018: Kuntosaliin uudet välineet 2019: Julkisivupintojen kasvunestokäsittely, yhteissaunaosaston peruskorjaus 2020: Piha-alueen valaistuksen parantaminen, osakaslähtöiset märkätilaremontit (1 asunto) 2021: Julkisivujen toisessa kerroksessa olevien puuverhouksien, asuinrakennusten pihavarastojen, huoltorakennusten, jäte/pyörävarastorakennuksen puuosien/puujulkisivuverhouksen huoltomaalaus, kattojen tarkastus, lämmönjakolaitteiston hälyjärjestelmän asennus 2022: Seinärakenteen korjaukset kahdessa asunnossa
Kommande renoveringar
2023: Asuntokohtaisten huippuimurien moottorien uusimisia ja kerhohuoneen huippuimurin uusiminen, kattojen tarkastus, kuntotarkastus, aitojen korjaustarpeet / pienimuotoiset korjaukset, sähkösuunnittelu latausasemat, lämmönjakolaitteiston uusiminen 2023 (-2024): Latausasemat -toteutus / osatoteutus, salaojien kunnon tarkistaminen / korjaustoimenpiteet & toteutussuunnitelma 2024: Salaojien korjaustoimenpiteet 2024-2025: Yhtiön koordinoima valokatehanke 2025: Aitojen maalaus/uusinta 2026: Pesutuvan pintaremontti

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt