Till innehållet

Käskynhaltijantie 40

Helsinki, Oulunkylä

kerrostalo 2024 , 1H+K+PARVI

Byggd
2024
Ytarea
43 m²
Skuldfritt pris
233 370 €

Beskrivning av objektet

Iso yksiö, jossa on parvi. Oma sisäänkäynti suoraan pihatasosta! Muuta Oulunkylään – rauhallisella, kehittyneellä asuinalueella on mukava asua! Kivalterintien ja Käskynhaltijantien väliselle alueelle, Teininpuiston viereen, nousee viisikerroksinen rakennus, johon tulee 50 asuntoa. Rakentaminen etenee mukavaa tahtia, ja syksyllä 2024 – siis jo hyvin nopeasti – pääset muuttamaan täysin uuteen kotiin. Valmistuminen elo-lokakuu. Yhtiössä on kaiken kokoisia asuntoja eri elämäntilanteisiin: yksiöistä viiden huoneen asuntoihin. Isoimmissa asunnoissa on omat saunat. Talosauna on ylimmässä kerroksessa, jossa on myös kerhohuone. Pesutupa, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarastot ovat alakerrassa. Jokaisella on oma irtaimistovarastonsa joko asunnon yhteydessä tai pohjakerroksessa, jossa on myös autohalli. Käskynhaltijantietä liikennöi poikittaisliikenteen pikaraitiolinja 15, jolla liikut helposti Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välillä. Ratikka pysähtyy Ogelin juna-asemalla, jolloin pääset hyppäämään lähiliikenteen junaan, onpa suuntanasi sitten keskusta tai lentokenttä. Lähikauppa ja koulut ovat pienen kävelymatkan päässä. Vantaanjokivartta seuraavat ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan. Oulunkylän liikuntapuistossa on kuntosali, jalkapallo- ja koriskentät sekä yleisurheilumahdollisuudet. Talvisin käytössä on iso tekojääkenttä. Tuomarinkylän kartanolla on ratsastustalli. Puolihitasyhtiössä ensimmäinen ostaja pääsee kiinni uuteen omistusasuntoon edullisemmin. Jälleenmyynnissä ei ole hintarajoitteita. Asuntokauppa Helsingin Onnimannista on sujuvaa: maksa 23% kaupanteossa ja loppuosa myyntihinnasta valmistumisen yhteydessä syksyllä 2024! Kun teet päätöksen nyt, jää hyvin aikaa myös nykyisen asuntosi myynnille. Otathan yhteyttä! Anne Korkeakoski 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20584316
Läge
Käskynhaltijantie 40, 00640 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
1H+K+PARVI
Antal rum
1 Rum
Boendeytans areal
43 m²
Total areal
43 m²
Antal våningar
0
Antal boendevåningar
0
År av konstruktion
2024
Färdigställandeår
2024
Blir ledigt
heti (uudiskohde)

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
70 850,00 €
Velkaosuus
162 520,00 €
Skuldfritt pris
233 370,00 €
Pris per kvadratmeter
5 427,21 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Skötselvederlag
319,92 €/kk
Finansieringsvederlag
338,19 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
658,11 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
22,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Autohallipaikat 80 euroa/kk. Sähköautonlatauspaikoista maksetaan lisäksi ennakkomaksuna 30 euroa/paikka/kk; tasaus tehdään paikkakohtaisen mittauksen perusteella. Arvioitu hoitovastike 7,44 euroa/m2/kk jakaantuu hoitovastikkeeseen 3,30 euroa/m2/kk sekä tontinvuokravastikkeeseen 4,14 euroa/m2/kk. Vesimaksu 22 euroa/hlö/kk on ennakko. Asuntoihin asennetaan vesimittarit. Huoneistoissa kulutetutsta vedestä ja jätevedestä suoritetaan eri korvaus käyttäen perusteena mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Pääomavastikearvio lainan lyhennyksestä on 0,493 euroa/osake/kk, 589,14 euroa/kk. Pääomavastikearvio sisältäen lyhennyksen ja korot on 927,32 euroa/kk. Yhtiölaina on mahdollista maksaa pois yhtiön valmistuessa tai myöhemmin yhtiön ilmoittamina ajankohtina 1-2 kertaa vuodessa tai alkaa lyhentää lainaa pääomavastikkeella. Taloyhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta lyhennysvapaata on kaksi vuotta valmistumisesta. Laina on tasaerälaina. Korko on sidottu 12 kk:n euriboriin. Marginaali on 0,95 % p.a. Yhtiölainan ensimmäinen arvioitu lyhennys on huhtikuussa 2027. Lainan lyhentämiseen tarvittavaa ensimmäistä pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu. Kaikki vastikearviot perustuvat 12 kuukauden euribor-korkoon (19.8.2022 +1,258) sekä oletukseen siitä, että euribor lainasta 2025 maksettavaa korkoa laskettaessa olisi 1,55 %. Todellisuudessa euribor-korkojen taso vaihtelee ja tällä vaihtelulla voi olla huomattavan suurentava vaikutus edellä esitettyihin vastikearvioihin. Korkotason muutokset ovat perustajaurakoitsijan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Yhtiö on puolihitas, jossa hintasääntely koskee vain ensimmäisen ostajan kauppahintaa. Jatkossa jälleenmyyntihinta on rajoituksista vapaa.
I bostaden ingår
hissi
Energiklass
B2018
Allmänt skick
uusi
Värmesystem
kaukolämpö

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Bitumikate

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1491 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
147 773,16 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2080
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki 09 310 1691

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Onnimanni
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets garageplatser
27
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Yhtiöllä on 27 autohallipaikkaa, joista osa on sähköauton latauspaikkoja.
Övrigt om husbolaget
Huoneistoissa, kylpyhuoneissa ja huoneistosaunoissa on termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys. Kylmän ja lämpimän veden mittaus on etäluettava. Palovaroittimet on kytketty verkkovirtaan. Asunnoilla on huoneistokohtainen koneellinen tulo/poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on ovipuhelinjärjestelmät. Yhtiöön tulee kaapeli-tv ja valokuitukaapeli. Kaikkiin asuntoihin on kytkettävissä laajakaistayhteys. Porrashuoneissa on automaattiovilla toimiva henkilöhissi. Osa irtaimistovarastoista, taloyhtiön tekniset tilat, liiketilat ja jätehuone sijaitsevat kellarikerroksessa. Talopesula ja varastotiloja on ensimmäisessä kerroksessa. Osalla asunnoista irtaimistovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä. Ylimmässä kerroksessa on yhteiskäyttöinen kerhotila ja talosauna. Taloyhtiön väestönsuoja on yhteisjärjestelysopimuksen perusteella Asunto Oy Helsingin Oulunkylän Dominon rakennuksessa. Yhtiö on savuton, ks. yhtiöjärjestyksen 20 §. Lyhytaikainen vuokraustoiminta on kielletty, ks. yhtiöjärjestyksen 19 §.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt