Till innehållet

Juhannusmäki 8

Espoo, Mankkaa

paritalo 1983 , 4h+k+rt+s+kph/wc+vh+aputila

Byggd
1983
Ytarea
90 m²
Skuldfritt pris
368 000 €

Beskrivning av objektet

HIENOLLA JA RAIKKAALLA TYYLITAJULLA SISUSTETTU YKSITASOINEN KOLMEN MAKUUHUONEEN PARITALOHUONEISTO VIIHTYISÄLLÄ PIENTALOALUEELLA. APUTILASSA ON TILAA ETÄTYÖPISTEELLE. PALJON IKKUNOITA, RUNSAASTI LUONNONVALOA JA IHANAT VIHERNÄKYMÄT. TILAVALLA AIDATULLA KAHDEN SUUNNAN PIHALLA ON MM. ISO TERASSI, KUNNOLLINEN LEIKKIMÖKKI JA MARJAPENSAITA. TÄMÄ SYMPAATTINEN KOTI SOPII NIIN PERHEILLE, PARISKUNNILLE, YKSINELÄJILLE KUIN LEMMIKEILLEKIN. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Olohuone-ruokailutila-keittiö-tilaan mahtuvat reilun kokoiset huonekalut ilman ahtauden tunnetta. Monista ikkunoista tulee luonnonvaloa ympäri vuoden. Olohuoneesta käynti isolle terassille. Keittiö on hyvin suunniteltu ja siellä on paljon tilaa niin työskentelylle kuin säilytyksellekin. Makuuhuoneet ovat mitoitukseltaan perhe-elämälle sopivat. Yhdessä makuuhuoneista on seinällä akustiikkalevyjä ja ovessa lukko. Huone sopii erityisen hyvin rauhalliseksi työhuoneeksi, mutta yhtä lailla myös makuuhuoneeksi. Makuuhuoneiden lähellä on vaatehuone, joka on aina tarpeen. Saunaosaston kylpyhuone-wc:ssä on suihku, wc, lavuaari kaapistoineen sekä paikka pesutornille. Löylyhuoneeseen mahtuu koko perhe kerralla. Aputilassa on talotekniikkaa siististi ja siellä on myös nykyisen perheen käytännöllinen etätyötila. Tilasta on käynti pihaterassille ja valoa tähänkin tilaan tulee oven ikkunasta. Alue on suosittua pientaloaluetta, josta on nopea etäisyys Länsiväylälle ja Kehä II:lle. Pyörätieverkostot ovat hyvät ja pyörällä pääsee nopeasti mm. Tapiolan urheilupuistoon. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin hyvälle asuinalueelle! Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20594494
Läge
Juhannusmäki 8, 02200 Espoo
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+rt+s+kph/wc+vh+aputila
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
90 m²
Total areal
90 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+sauna+aputilat. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 90 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1983
Färdigställandeår
1983
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
360 354,04 €
Velkaosuus
7 645,96 €
Skuldfritt pris
368 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 088,89 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
207,00 €/kk
Finansieringsvederlag
50,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
257,50 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
40,50 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
e / kk
Mer information om avgifter
Vesivastike-ennakko on ollut tälle asunnolle 40,5€/kk. Vesimaksun tasaus laskutetaan vuosittain huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Kukin osakas vastaa oman huoneistonsa käyttösähkön ja lämmityssähkön kustannuksista omalla sähkösopimuksellaan. Vuoden 2023 sähkönkäytön kulutus oli myyjän mukaan 17 362 kWh. Toteutuneet sähkönkulutuksen kustannukset sisältäen sähkön ja sähkön siirron kustannukset 1.1.-31.12.2023 oli 2772€ eli noin 231€/kk. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
oma sauna, antenni
Energicertifikat
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
sähkö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Sähköinen lattialämmitys keittiö, kph ja tk. Niiden käyttökustannus kuuluu asunnon omiin sähkölaskukuluihin. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen asunnoissa D, E ja F. Muissa painovoima.
Utsikt
Vehreät ikkunanäkymät kahden ilmansuunnan viherpihalle kuin myös vehreälle sisääntulokujalle.
Utförda renoveringar
2002 Koneellinen poistoilma ja raitisilmaventtiilit 2003 Lattialämmitys keittiö ja tuulikaappi 2005 Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen 2007 Terassi 2013 Keittiön uusiminen 2014 Ulkovaraston katto 2016 Huoneiston kosteuskartoitus, laminaattilattian asennus, pintaremonttia 2019 Huoneiston D sähköpattereiden vaihto öljytäytteisiin sähköpattereihin (Purmo), leikkimökin katto ja lattia uusittu 2021 Huippuimurin moottorin vaihto 2023 Ilmanvaihtokanavien puhdistus
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Taloyhtiön käytössä vastuunjakotaulukko 31.3.2014.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Huopa
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone-ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Käynti pihaterassille.
Beskrivning av köket
Keittiö: Iso jääkaappi ja iso pakastin, erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin, laminaattitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuone: 1: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia Makuuhuone 2: Vaatekomerot, seinässä akustiikkalevyjä, ovessa lukko, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Makuuhuone 3: Liukukovikomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Kph-wc: Suihku, suihkuseinät, lavuaari, allaskaapisto, peilikaappi, seinäkaappi, pyyheliinakuivain, wc-istuin, bideesuihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Beskrivning av bastun
Löylyhuone: Sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Taloyhtiöllä kylmävarasto sekä osakkailla käytössään taloyhtiön kylmiä varastotiloja asuntojen lähellä. Tällä asunnolla kaksi kylmää varastoa pihalla.
Övriga lokaler
Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia parkettia Eteinen: Vaatetankoa ja hyllyä, seinät maalattu ja lattia laminaattia Apuhuone: Lämminvesivaraaja, komero, seinät paneelia ja lattia laattaa Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2164 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Juhannusmäki 8
Disponentens kontaktuppgifter
Tomi Latvala Juhannusmäki 8B 02200 Espoo Puh. 040 720 2575
Underhåll
asukkaat
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Taloyhtiön hallinnassa on 8 autopaikkaa, joista 7 on sähkötolpallista.
Utförda renoveringar
Taloyhtiön PTS:n (2022-2026) / isännöitsijän vahvistuksen mukaan: 2010 Aitojen kunnostusmaalaus, poistoilmaputkien nuohous, antennin vaihto ja energiasäästölamput pihavalaisimiin. 2011 Kattoremontti, B-taloon asennettu takka ja hormi ja välipohjan lämmöneristeiden tarkastus 2012 Julkisivujen kunnostus/ehostus ja autopaikkojen sähkötolppien kunnon tarkastus 2013 Salaojien ja sadevesijärjestelmien toiminnallinen tarkastus, B-talon pesuhuone ja sauna (vesieristys ja ulkopinnat), B-talon kodinhoitohuoneen vesieristys ja laatoitus sekä kaivon asennus vesivaraajan alle sekä B-talon sähköjen modernisointi (keskus ja maadoitukset) 2014 Lämminvesivaraajan vaihto asunto E, A-asunnon LVI-putken eristys välikatossa, oven lukkojen korjaus B (etuovi) ja D takaovi, lamppujen vaihto (pihavalot) sekä antennikorjaukset ja suuntaus sekä vahvistimen vaihto 2015 Välikaton tuuletuksen parantaminen asentamalla tuuletusritilät, piha-aidan ylälautojen vaihto ja lämminvesivaraajan vaihto (asunto E ja F) 2016 Pihan ympäristön puuston karsinta (kysely kaupunginlta, lupaa ei saatu), taloyhtiön asuntojen ikkunoiden ja etuovien uusinta sekä lämminvesivaraajan vaihto asunto C 2017 Aitojen maalaus, yhteisen piha-alueen asfalttipäällystys ja reunakivet, lämminvesivaraajien vaihto asunto D sekä valotolppien suorstaminen/pistokeuusinta 2018 Aitojen maalaus, varastomökin korottaminen tiilillä, leikkipaikan kunnostaminen, uusi hiekkalaatikko, lämminvesivaraaja asuntoon A ja tarjouskysely henkilökohtaisten sähkötolppien asentamisesta 2019 Kuntotarkastus taloyhtiölle sekä piha-alueen viimeistely 2020 Taloihin 3 tikasta (Uudenmaan peltityö) 2021 Piha-alueen viimeistely (kivet ja puiden kaatu) sekä valokuidun asennus 2022 Aitaselvitys ja luvan hakeminen kaupungilta. Suunnitelman laadinta. 2023 Kattojen rännien kunnostus ja peltiosat, välikaton eristepuutteiden tarkastus ja kustannusarvion laatiminen. Perustuu kuntoarvioon. IV-kanavien nuohoaminen ja tarkastus (osakas vastaa kustannuksista), PTS:ssä luetelluista korjaustoimenpiteistä vielä tekemättä: - Sähkötolppien uusinta. Kaapelien muuttaminen asuntokohtaiseksi. Valmistautuminen sähköautostandardien mukaiseen sähkönsyöttöön, taloyhtiön valaistuksen uusinta. Myyjän mukaan kartoitusta on tehty yhdessä sähkömiehen kanssa, mutta hanketta ei ole loppuunviety. - Taloyhtiön valaistuksen uusinta
Kommande renoveringar
Taloyhtiön PTS:n / isännöitsijän vahvistuksen mukaisia mahdollisia tulevia suunnitelmia seuraavista remonteista 2024 - Lukupuron puoleisen aidan korjaus 200€. Myyjän mukaan toteutetaan E ja F asuntojen harkinnan mukaan. - Salaojien tarkastus ja kunnostus 2000€. - Tarvittavat korjaukset välikatolle (eristykset ja muu). Myyjän mukaan tehty. - Asfaltin paikkaus ja kaivon korjaus. Reunakivien korjaus. Tarjous oli 3000€. - Sokkelipinnoitteiden paikkauskorjausta. Tiiliseinän halkeamien injektointi ja alaosan betonirappauksen ja tiilien korjaus. - Kuusiaidan kaato ja uusi aita tilalle 2000€. Myyjän mukaan kuuset kaadettu, uusi aita vielä tekemättä. - Kiinteistön sähköjärjestelmien kuntotutkimus. 2025 - Talon ulkoverhoiulun puuosien tarkastus ja huolto/korjaus - B-talon lämminvesivaraajan vaihto - Roskiksille aidat/katos. 300€.
Övrigt om husbolaget
Kylmäsäilytystilat ja muu säilytystila

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Niittykummun, Tapiola ja Matinkylän ostoskeskukset ja kattavat palvelut nopean ajoyhteyden päässä
Transporter
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot.
Skolor
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt