Till innehållet

Rudolfintie 21

Helsinki, Laajasalo

kerrostalo 1969 , 3h, k, kph, vh ja lasitettu parveke. (Yj.n mukaan 3h+k)

Byggd
1969
Ytarea
72.8 m²
Skuldfritt pris
289 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan viehättävään kolmioon Laajasalon alueella! Tämä valoisa, läpitalon asunto hurmaa sinut heti sisään astuessasi. Asunnon rouheat pinnat luovat tunnelmallista karheutta ja luonnetta, joka tekee tästä kodista erityisen viehättävän. Putkiremontin yhteydessä asunnossa on tehty pintaremontti sekä uusittu keittiö, että kylpyhuone, joten pääset nauttimaan modernista ja laadukkaasta varustelusta ilman remonttihuolia. Asunnosta avautuu kauniit näkymät taloyhtiön piha-alueille, joissa mäntyjen vihreys luo rauhoittavaa tunnelmaa. Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen erinomaiset yhteiset tilat, joissa asukkaiden tarpeet ja toiveet on huomioitu monipuolisesti. Saunominen on rentouttavaa putkiremontin yhteydessä uusituissa saunatiloissa, nikkarointipaja antaa mahdollisuuden luovaan puuhasteluun, ja autonpesupaikka pitää huolen ajoneuvosi puhtaudesta. Grillipaikka houkuttelee viettämään ulkoilmahetkiä ystävien ja perheen kesken, kun taas istutuslaatikot mahdollistavat viherpeukaloiden puuhastelut. Lisäksi pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa arjessa. Sijainti Rudolfintiellä on keskeinen. Lähistöltä löytyy peruspalvelut kuten, päiväkodit, koulu, lähikauppa sekä liikuntapuisto. Yliskylän monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa n. 1,5 km etäisyydeltä. Kruunusiltojen mahdollistaman raitiovaunun lähipysäkki tulee olemaan noin 500 metrin päässä. Tämä tarjoaa kätevän yhteyden kaupunkiin ja mahdollistaa vaivattoman liikkumisen. Tällä hetkellä yhteys Herttoniemen metroasemalle on näppärästi kuljettavissa bussilla tai pyörällä. Upeat ulkoilumaastot, puistot ja ranta-alueet kutsuvat nauttimaan luonnosta ja elämästä kehittyvällä alueella. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20599049
Läge
Rudolfintie 21, 00870 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h, k, kph, vh ja lasitettu parveke. (Yj.n mukaan 3h+k)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
72.8 m²
Total areal
72.8 m²
Antal våningar
2
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
1969
Färdigställandeår
1970
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
226 690,70 €
Velkaosuus
62 309,30 €
Skuldfritt pris
289 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 969,78 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
371,07 €/kk
Finansieringsvederlag
495,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
866,97 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
12,00 €/kk
Bastuavgift
12,00 €/kk
Mer information om avgifter
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuus 62 309,30 / 31.8.2023 LVIS peruskorjauksesta. Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena 495,90 euroa kuukaudessa. Mikäli velkaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu. Velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa, tieto maksusitoumuksesta tulee saada edellisen kuun loppuun mennessä. Lainaosuuden poismaksusta isännöitsijäntoimisto ei veloita mitään. Vesimaksu on ennakkoa ja tasaus tehdään kerran vuodessa ja normaalisti jaksotus tasauslaskutuksessa on ollut huhtikuu-maaliskuu. Autotalli pieni 32 €/kk, Autotalli iso 35 €/kk. Nikkarivajan vuosimaksu 25 €. Hallituksella valtuudet kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja pääomavastiketta tarvittaessa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Mer information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
E2013
Ytterligare energiklassinformation
30.11.2014-30.11.2024
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Asunto on hyvässä kunnossa, mutta asuntoon on omistajan mieltymyksen mukaisesti jätetty näkyviin esim. betoniseinien rouheutta.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtotapa: koneellinen poisto
Utsikt
Läpitalon asunnosta viehättävät näkymät kumpaankin suuntaan taloyhtiön piha-alueille.
Utförda renoveringar
Putkiremontin yhteydessä; Pergot vinyylilattia, seinät ja katot maalattu kauttaaltaan, eteisen väliseinä purettu sekä kaikki sähköpistokkeet ja valaisinkytkimet modernisoitu. Kylpyhuone ja keittiö remontoitu putkiremontin yhteydessä.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Seinissä pääosin maali, rouheaa maalattua betonipintaa tai levypinnoitetta. Kylpyhuoneessa laatta ja keittiössä yhdellä seinällä puulaudoitus kalanruotomalliin ladottuna.
Golvmaterial
Rouheaan tunnelmaan sopiva kestävä ja raikas mattapintainen vinyylilattia. Kylpyhuoneessa laattalattia.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Takmaterial
Maalattu
Beskrivning av vardagsrummet
Avara olohuone, josta hurmaavat, mäntyiset näkymät takapihansuuntaan.
Beskrivning av köket
Putkiremontin yhteydessä tyylikkäästi remontoitu keittiö. Varusteluna: LG.n Jääkaappi/pakastin, Zanussin tiskikone, liesi sekä uuni. Keittiön tehosteseinä tehty aidosta puusta ja käsitelty pellavaöljyllä.
Beskrivning av sovrummet
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä vaatehuone.
Beskrivning av badrummet
V. 2020 linjasaneerauksen yhteydessä remontoitu kylpyhuone. Varusteluna: Suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, bidee-suihku, lattialämmitys (sähkö) ja wc-istuin. Seinät kaakelia ja laattalattia.
Beskrivning av bastun
Taloyhtiössä on putkiremontin yhteydessä uusitut siistit ja tyylikkäät saunatilat.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
24211 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin Kaupunki
Tomthyra
48 502,63 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2030
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renesanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-oy Rudolfintie 21
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöinti Neliapila / Pasi Vähä-Touru (p. 050 476 9434).
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy.
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikkoja yhteensä 110 kpl. Autopaikkoja jaetaan jonotusjärjestyksessä. 23.8.2023 saadun tiedon mukaan talleihin on kaksi jonossa ja pihapaikkojen jonoon pääsisi ensimmäiseksi.
Utförda renoveringar
Vesikattojen pinnoitteiden uusiminen 1993-94 Käyttöveden noususulkujen uusiminen 1995-96 Saunojen panelointien ja lauteiden uusiminen 1996-97 Porrashuoneiden maalaus 1997-98 Horminuohous 1998 1. ja 3-talojen autotalliovien paneloinnin uusiminen 1998-99 Antenniverkon kunnostus 1999 Autotalliovien kynnysten uusiminen 2000-02 Piha-alueen asfaltoinnin uusiminen ja jätekatosten rakentaminen 2002 Kiinteistön peruskuntoarvio 2003 Digi-valmius, Lämmönvaihtimen uusiminen 2004 lkkunasaneeraus 2005-06 Lukitusjärjestelmän uusiminen 2006 Patteritermostaattien uusiminen ja kiinteistön tasapainotus, 2- ja 4-talojen eteläpuolen julkisivumuurauksen uusiminen 2007 2-talon löylyhuoneen panelointien Ja lauteiden uusiminen, grillipalkan rakentaminen 2009 4-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2010 Porrashuoneiden käytävämattojen uusiminen, pesutuvan pesukoneen uusiminen, lipputangon uusiminen, tonttijohtojen uusiminen (sadevesi ja viemärijohdot), varaputkien (sähkö ja valokultu) asentaminen, hiekotushiekan säilytyssiilo, 3-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2013 Jätehuoneiden verkotus, 1-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen, parvekkeiden kuntotutkimus 2014 Parvekesaneeraus, parvekelasitus 2015-16 LVIS-peruskorjaus (putkiremontti) 2019-20 1-ja 3:-talojen lukostojen uusinta 2020 Paineenkorotusasema asennus, katon kiireelliset korjaukset, pihaistutuksia 2021 2-ja 4-talojen lukostojen uusinta 2021-22
Kommande renoveringar
KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA: Porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, ikkunoiden huoltokierros / tiivisteiden uusinta. 2-talon hissien peruskorjaustarpeen arviointi, muiden talojen hissiasennusten selvittäminen. Lämmönvaihtimen uusinta. Vesikatteen kunnon seuraus ja uusiminen tarkastelujakson loppupäässä. Muu selvitykseen liittyvä informaatio: Pienimuotoiset kunnostukset sekä kiireelliset korjaukset sisällytetään normaaliin talousarvioon. Suuremmat toimenpiteet rahoitetaan pääsääntöisesti lainalla, jonka osakas voi maksaa myös kertamaksu suorituksena. Tämä 5-vuoden kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain. Jokaiseen lainaa vaativaan toimenpiteeseen ryhtymisestä ja rahoituksesta tehdään aina erillispäätökset yhtiökokouksessa.
Antal egna bostäder
1
De egna bostädernas yta
58,4 m²
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä on erinomaiset yhteiset tilat sekä säilytysmahdollisuudet. LVIS remontin yhteydessä on uusittu taloyhtiön saunaosastot sekä pyykkitupa. Lisäksi taloyhtiöstä löytyy kuivaushuone, mankeli, autonpesupiste, nikkarointipaja, grillipaikka pihalla sekä iso leikkialue lapsille. Istutuslaatikkoja vuokrattavissa. Jäähdytetty sekä lämmin varasto, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän ympäristön kehittyessä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 1,5 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali. Myös apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 600 m päässä.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä ravintoloita ja puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu, saunakylä sekä juuri valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka.
Transporter
Hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki noin 400m, matka bussilla Herttoniemen metroasemalle reilu 10min. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä lähettyvillä. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys n. 2km. Raideliikenne arviolta 2027 Kruunusiltojen myötä.
Skolor
Tahvonlahden ala-aste (n. 0.2 km), Laajasalon peruskoulu (n. 1.4 km). Helsingin kaupunki Kruunuvuorenrannan peruskoulu noin 500 m. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5 km.
Daghem
Useita päiväkoteja alueella. Mm. päiväkoti Tahvonlahti noin 250 m. pk Nalle noin 300 m, pk Yliskylä n. 800m. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 1 km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt