Till innehållet

Saaristolaivastonkatu 4

Helsinki, Kruunuvuorenranta, Laajasalo

kerrostalo 2021 , 3h+avok.+kph/s+wc+wc (Yj:n muk. 3-4H+KT+S)

Byggd
2021
Ytarea
88 m²
Skuldfritt pris
539 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan tähän persoonalliseen asuntoon modernissa talossa! Vuonna 2021 valmistunut taloyhtiö tarjoaa upeat puitteet merelliselle asumiselle ripeästi kehittyvällä alueella. Asunnon monipuolinen pohjaratkaisu antaa mahdollisuuden joustavaan sisustamiseen ja tarvittaessa voit rakentaa lisähuoneen, sillä rakennusvaiheessa jätettiin yksi makuuhuone rakentamatta ottamalla tila osaksi olohuonetta. Nykyisellään asunnossa on kaksi kunnollista makuuhuonetta, joissa on mukavasti kiinteää säilytystilaa. Tilavan kylpyhuoneen yhteydessä on tunnelmallinen sauna, missä pääset nauttimaan löylyistä oman aikataulun mukaan. Kokonaisuutta täydentää valtava lasitettu kulmaparveke, joka tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden nauttia auringosta ja merimaisemasta ympäri vuoden sekä paikan vilvoittelulle saunan jälkeen. Vuonna 2027, kun Kruunusillat yhdistävät Kruunuvuorenrannan osaksi kantakaupunkia, tämän asunnon omistaja pääsee nauttimaan erinomaisesta sijainnista raitiovaunun läheisyydessä lähes merenrannalla. Kruunuvuorenrannan upeasti rakennettu ympäristö tarjoaa monipuolisia palveluita ja mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja vapaa-aikaan. Tämä asunto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia modernista ja merellisestä asumisesta upeassa ympäristössä! Huoneistoon kohdistuva velkaosuus koostuu kahdesta lainasta (Rakennusaikainen laina ja Tontinlunastuslaina). Ostaja voi halutessaan maksaa toisen tai molemmat lainat pois, jolloin rahoitusvastike joko pienenee tai poistuu kokonaan riippuen maksaako molemmat lainat pois vai vain toisen. Jos maksaa molemmat lainat pois jäljelle jää edullinen hoitovastike, joka on 349,36 €/kk (3,97 €/m²). Erillisenä osakkeena on mahdollisuus ostaa autohallipaikka, jossa sähköauton latausmahdollisuus velattomaan hintaa 28 000 euroa. Yhteydenotot: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20622246
Läge
Saaristolaivastonkatu 4, 00590 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+avok.+kph/s+wc+wc (Yj:n muk. 3-4H+KT+S)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
88 m²
Total areal
88 m²
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
5
År av konstruktion
2021
Färdigställandeår
2021
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
163 496,61 €
Velkaosuus
375 503,39 €
Skuldfritt pris
539 000,00 €
Pris per kvadratmeter
6 125,00 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
349,36 €/kk
Finansieringsvederlag
2 302,16 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
2 651,52 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Pääomavastike A perusteena velallinen osake. PääomavastikeC/Tontin lunastus perusteena velallinen m2. Pääomavastike A: 1.1.2024 - 30.4.2024 8,72€/os/kk ja 1.5.2024 - 31.12.2024 6,12€/os/kk. Pääomavastike C: 1.1.2024 - 31.1.2024 9,15€/m2/kk ja 1.2.2024 - 31.12.2024 11,00€/m2/kk. Hoitovastike 1.7.2024-31.12.2024: 4,50 e/m2/kk. Syksyn aikana tarkoitus kerätä ylimääräinen hoitovastike.

Muut maksut

Vattenavgift
25,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Parkeringsavgift
125,00 €/kk
Mer information om avgifter
Vesimaksu on ennakkoa tasataan käytön mukaan. SP55 autopaikan hoitovastike 53,65 (3,70 e / m2 ) euroa / kk.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
pohjoinen, länsi
Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, oma sopimus
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
Yhtiössä teetetty energiatodistus rakennuslupaa haettaessa energialuokka B2018, käyttöönoton jälkeen ei ole tehty lain edellyttämää päivitettyä energiatodistusta.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen LTO
Utsikt
Poikkeuksellisen tilava ja lasitettu kulmaparveke, jossa mainiosti tilaa niin ruokapöydälle kuin muille kalusteille. Parvekkeelta, olohuoneesta ja keittiöstä näkymät meren suuntaan ja makuuhuoneista rauhalliset näkymät Pojamankadulle.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Maali, kaakeli, paneeli.
Golvmaterial
Parketti, laatta.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Bitumihuopa
Takmaterial
Maali, paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Valoisa ja avara olohuone, jossa hyvin tilaa kalusteille. Tilantuntua lisää yhden makuuhuoneen neliöt, joka on jätetty rakennusvaiheessa tekemättä ja on nyt osa olohuonetta.
Beskrivning av köket
Tyylikäs ja hyvin varusteltu avokeittiö, jonka yhteydessä looginen ja tilava paikka mm. ruokapöydälle. Varusteina allas, hana, induktioliesitaso, liesikupu, sähköuuni, astianpesukone, täyskorkea jääkaappi sekä pakastin.
Beskrivning av sovrummet
Omassa rauhassaan olevat makuuhuoneet, joissa kivasti kiinteää säilytystilaa.
Beskrivning av badrummet
Tilava ja käytännöllinen kylpyhuone, josta käynti saunaan. Varusteina allas/allaskaappi, peilikaappi, hana, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, wc-istuin, pyykkikaappi, suihku ja suihkuseinä.
Beskrivning av toaletten
Käytännöllinen edellinen wc, jossa varusteina allas/allaskaappi, hana, wc-istuin, peili.
Beskrivning av bastun
Tunnelmallinen sauna kylpyhuoneen yhteydessä, jossa varusteina lauteet sekä sähkökiuas.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1339 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Asemakaava. Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon alueella on useita merkittäviä kaavahankkeita meneillään. Tutustu kaavoitukseen ja tarvittaessa kysy kaavoituksesta tai välittäjältä lisätietoja. Helsingin kaupunki p. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/# Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Haakoninlahdenpuisto lisätietoja antaa: Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Tedi Herlin p. 020 748 0212, tedi.herlin@kiinteistotahkola.fi
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kotikatu Laajasalo
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto
Husbolagets garageplatser
28
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
28 kpl autohallipaikkoja ja 2 kpl moottoripyöräpaikkoja omina osakkeina.
Utförda renoveringar
Taloyhtiö on uusi ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä sekä vastuukorjauksia.
Kommande renoveringar
2024-2027: Taloyhtiö on nuori ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä.
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteiset tilat osakkaiden yhteiskäytössä. Urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone sekä väestönsuoja. Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilkkeen B-portaan 6. kerroksessa sijaitseva kerhotila/talosauna ja Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välkkeen 2. kerroksessa sijaitseva talosauna ovat em. yhtiöiden yhteisessä käytössä. Yhtiö on solminut yhteisjärjestelysopimuksen ja rasitesopimuksen. Tästä tarkemmin yhtiöjärjestyksen kohdasta "Koko yhtiötä koskeva lisätieto".Yhtiössä 5 kpl varastoja omina osakkeina. Kruunuvuorenrannassa asuvana osakkaana olet oikeutettu käyttämään myös alueen yhteiskäyttötiloja, kuten kuntosalia, verstasta sekä juhlatiloja veloituksetta.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kruunuvuorenrannassa asut luonnon ympäröimänä, mutta lähellä palveluja. Loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet, merellisyys ja valotaide luovat alueelle oman tunnelmansa. Bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle lähtee läheltä ja HSL:n lautta Helsingin keskustaan kulkee n. 400 m päästä ja vie sinut kantakaupunkiin kahdessakymmenessä minuutissa. Kruunusiltojen valmistuttua pikaraitiotie ja kevyenliikenteen väylä yhdistää alueen keskustaan vuodesta 2027 alkaen. K-market n. 400 m. Alepa n. 1,7 km. Kruunu Pizzeria n. 170 m. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto n. 550m. Kauppakeskus Saari ja Yliskylän kattavat palvelut n. 3km.
Ytterligare information om tjänsterna
Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500 asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.
Transporter
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle bussilla sekä kantakaupunkiin HSL:n lautalla vain 20 minuutin matka. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti ja lautta kulkee vuoden ympäri. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Skolor
Kruunuvuorenrannan peruskoulu n. 400m, Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 1,6 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 7 km.
Daghem
Hopealaakson päiväkoti n. 500 m, pk Tahvonlahti n. 1,8 km, Daghemmet Pilten n. 3,5km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt