Till innehållet

Joenniementie 99

Pälkäne, Puutikkala

mökki tai huvila 2012 , Olohuonetila tupakeittiöllä, 2xmh,et,eill. wc, psh, s,(parvi 10 m2/ 7 m2), rakennuksen sisäkorkeus n. 4,5 m.

Byggd
2012
Ytarea
80 m²
Skuldfritt pris
330 000 €

Beskrivning av objektet

Ainutlaatuinen tilaisuus ostaa omaksi ympärivuotiseen vapaa-ajan käyttöön tasokas ja hyväkuntoinen hirsirakenteinen huvila Kukkianvirran rannalta. Upea, luonnonläheinen 1,5 ha:n tila, jossa noin 150 m omaa rantaa. Asut siis täällä luonnon rauhassa, täysillä mukavuuksilla varustetulla rantapaikalla vajaan kilometrin päässä idyllisestä Puutikkalan kylästä ja kylän raitista, kesät ja talvet. Lisäksi täältä löytyy muita rakennuksia kuten hirsinen Honka-rakenteen tunnelmallinen saunatupa/rantasauna, sekä autotalli, varasto ja leikkimökki. Tontilta on kauniit näkymät suoraan virralle. Kotirannasta pääset virtaa pitkin vaivattomasti veneilemään Kukkialle ja Vihajärvelle. Kukkia on tunnettu hyvistä kalapaikoista ja hyvän rapusaaliin saat suoraan omasta rannasta. Tällä paikalla voit harrastaa ja kokeilla erinomaisen suosion saanutta vesikelluntaa luonnon omassa virrassa. Tätä ei voi toteuttaa monessa paikassa. Vastarannalla sijaitsee vanha ”Jurtin mökki”, joka on ollut aikoinaan uittovahdin majapaikka. Tällä paikalla ihminen on myös lähellä luontoa. Täällä voit törmätä metsän eläimiin mm. ilvekseen tai nähdä saukon puljaamassa aivan rantavesissä. Kukkianvirta virtaa myös talvella, joten myös talvella virrassa on omalainen eläimistö lintuineen. Paikasta voi siis aidosti nauttia ympäri vuoden, maisema vain vaihtuu sään ja vuodenajan mukaan. Tämän paikan edestä virtaa Kukkian puhtaat vedet. Kiinteistölle on tuotu valmiiksi valokuitu, jonka saat helposti käyttöösi. Tämä varmistaa sinulle loistavan mahdollisuuden tehdä paikalta vaikka etätyötä. Sappeen hiihtokeskukseen on täältä matkaa vain 20 km. Tällaista paikkaa ei ole toista, eikä näitä ole paljon tarjolla. Ota siis yhteyttä ja kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostuit. Kohdetta sinulle välittää ja esittelee SP-koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Nästa visning

16.6.2024 kl. 14:00-15:00

Grundläggande information

Destinationsnummer
20701941
Läge
Joenniementie 99, 14960 Puutikkala
Typ
mökki tai huvila
Lägenhetsbeskrivning
Olohuonetila tupakeittiöllä, 2xmh,et,eill. wc, psh, s,(parvi 10 m2/ 7 m2), rakennuksen sisäkorkeus n. 4,5 m.
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
80 m²
Övriga utrymmen
9 m²
Total areal
89 m²
Ytterligare information om ytan
Asuinrakennuksen pinta-ala on rakennuslupapiirustuksien ja Pälkäneen kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
2012
Färdigställandeår
2013
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
330 000,00 €
Skuldfritt pris
330 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 125,00 €/m²

Muut maksut

Mer information om avgifter
Nykyisen omistajan asumiskustannukset ovat olleet: - kiinteistövero 733€/vuosi (2024). - Tienkäyttö ja -kunnossapito n. 500-700 (sis. talviaurauksen). - Jätehuolto, viety itse Pirkanmaan jätehuollon astioihin (n. 7 km) n. 150€/vuosi. - Lokakaivon tyhjennys (Pirkanmaan jätehuolto) 150-200€/kerta. - Sähkönkulutus 2023 ollut 15.000-16.500 Kwh/vuosi (takkaa tuolloin ei juurikaan käytetty). - Polttopuut omalta tilalta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, tie perille, talviasuttava, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty, tien käyttöön liittyvä oikeus, kosteusmittausta ei ole tehty
Köpet omfattar inte
Irtaimisto, irtovalaisimet.
Energiklass
C2013
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Hyvin pidetty ja hoidettu rakennus ja kiinteistö.
Värmesystem
poistoilmalämpöpumppu, puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Hyvä.
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
PILP: Nilan DGU 250 M 2 sol, (aurinkokierukalla)
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto
Vattenledning
kaivo
Avlopp
oma, saostuskaivo, umpisäiliö
Utförda renoveringar
- Aurinkokennot asennettu 2017. - Järvivesisuodatinjärjestelmä ja raudansuodatin kaivovedelle 2023. - PILP vaihdettu 2024. - Rantasaunarakennuksen kunnostus n. 2013 (vesikate uusittu, lattia uusittu, maalaus, takka kunnostettu, ym.) - Kiinteistöllä tehty normaalia huoltoa ja kunnossapitoa.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, hirsi
Rakennusmateriaali: Hirsirakenteinen (kevythirsi + lämpöeriste). Kimara-talot.
Väggmaterial
Hirsipaneelia, saniteettitiloissa kaakeli.
Golvmaterial
Vinyylilankkua, saniteettitiloissa laatta.
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Kumibitumikermikate (kaksinkertainen)
Takmaterial
Puupaneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Tilava ja avara oleskelutila yhdistettynä keittiöön ja ruokailutilaan. Korkealle kohotettu katto tuo lisätilantuntua ja avaruutta. Järven puolella korkealla olevat isot ikkunat tuovat tilaan myös valoisuutta ja tunnelmaa. Täältä pääset helposti pujahtamaan koko talon levyiselle terassille ja ihailemaan virtaavaa vesi- ja rantamaisemaa. Ison terassin syvyys on yli 3 m, joten sen voit helposti myös kalustaa haluamallasi tavalla. Kaikissa ikkunoissa olevat markiisit suojaavat sinua niin auringon paahteelta kuin tihkusateelta. Täältä avautuva maisema on vertaansa vailla. Tämän tilan lattia ovat vinyylikorkkia ja seinät hirsipaneelia. Tilasta löytyy myös takka ja ilmalämpöpumppu.
Beskrivning av köket
Hyvin varustettu, vaalea tupakeittiö, jossa hyvä ruokailutila. Keittiöstä hieno näkymä ympäröivään luontoon ja vedelle. Varustus: jääkaappi/pakastin, induktioliesitaso, erillisuuni (kiertoilma), liesituuletin (hormi), astianpesukone, kiinteät valaisimet ja led-valot. Työtasot laminaattia. Seinäpinnat ja katto puuta, lattiassa vinyylikorkki.
Beskrivning av sovrummet
Kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sopivasti etäällä toisistaan. Huoneissa kiinteät kaapistot, toisessa makuuhuoneessa kulmahylly/-kaappi. Makuuhuoneiden lattia vinyylikorkkia ja seinät puu pinnoilla. Nukkumatilaa löytyy myös talon parvella ja saunatuvalla, joten tänne mahtuu majoittumaan tarvittaessa enemmänkin ystäviä.
Antal sovrum
2
Beskrivning av badrummet
Kalustettu, kokonaan laatoitettu pesu-/ khh-tila, josta käynti suoraan terassille. Varustus: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peili, kiinteät valaisimet, kanavapuhallin, lattialämmitys.
Beskrivning av toaletten
Ikkunallinen, kokonaan laatoitettu ja kalustettu tila. Tilassa wc-istuin, käsienpesuallas, peili, kanavapuhallin ja lattialämmitys.
Antal toaletter
1
Beskrivning av bastun
Kaksi saunaa. Talon sauna: Ikkunallinen viihtyisä sauna, jossa sähkökiuas. Tilan seinät ja katto ovat puupaneelia, lattia laatoitettu. Rantasauna: Honkarakenteen mallia oleva sähköistetty saunatuparakennus, jossa korotettu katto ja terassi. Rakennuksessa erillinen tupa ja sauna. Rakennus kokonaan saneerattu ja kate uusittu 2013. Tuvassa avotakka ja jääkaappi, sähköpatterit (2 kpl). Tuvan lattia vinyyliä ja seinät ja katto puupinnoilla. Tilavassa saunassa puulämmitteinen kiuas, lauteet uusittu 2023.
Beskrivning av grovköket
Kodinhoitotila pesuhuoneen yhteydessä.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Hyvät. varastot, kaapistot, autotalli, ym.
Övriga lokaler
Tilava sisääntuloeteinen jossa vaatenaulakko. Rakennuksessa myös parvitila, joko vierasvaraksi tai omaan käyttöön. Parven koko n. 10 m2, jossa yli 160 cm tilaa n. 7 m2.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pihavalaisimet, terassivalaisimet, lasten keinu, laituri, kalastuslaituri, kasvihuone, saunatuvan jääkaappi (Jenkki), makuuhuoneen irrallinen kulmakaappi, kiinteät valaisimet, ulkoseinävalaisimet, kaikki rullaverhot, verhotangot, naulakko (eteinen), ilmalämpöpumppu, markiisit (kaikissa ikkunoissa), jätesäiliö, kylpypalju, istutukset, kiinteät kaapit ja - kaapistot.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1,5612 ha
Tomtens byggnadsrätt
Rakennusoikeus ranta-asemakaavan mukaan enintään 80 k-m2.
Tomtens byggnadsrättsyta
80 m²
Typ av tomt
Rantatontti
Fastighetsnummer
635-456-6-58 ja 635-456-6-74
Fastighetens namn
Hippiäinen 635-456-6-58 ja Saukonranta 635-456-6-74
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Tontin pinta-ala muodostuu kahdesta toisiinsa rajoittuvista tiloista Hippiäinen 0,2050 ha ja Saukonranta 1,3562 ha. Saukonranta rajoittuu Kukkianvirtaan. Hippiäinen sijaitsee Saukonranta tilan sisällä, eikä se rajoitu rantaan (katso karttakuva).
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Kukkianvirran ranta-asemakaava. Kaavan mukaiselle alueelle saa rakentaa loma-asunnon ja rantasaunan, sekä talousrakennuksen. Saadulla poikkeamispäätöksellä vapaa-ajanasunto on muutettu vakituiseksi asuinpaikaksi (omakotitalo). Tätä paikkaa voit siis käyttää ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen tai vakituiseen asumiseen. Lisätietoja kaavoituksesta: Pälkäneen kunta.

Lisätietoa muista rakennuksista
- Rantasaunatupa (tupa ja sauna) rv. 1997, 20 m2 (sähköpatteri, avotakka), käyttövesi järvestä, jätevesi imeytyskaivoon. - Autotallirakennus (autotalliosa on eristämätön + 2 x lämmin varasto. - Erillinen eristämätön varasto/katos. - Puusee + pieni varasto. - Leikkimökki.
Ranta
ranta, oma ranta, omaa rantaviivaa, oikeus vesialueisiin
Rannan tyyppi: Joki
Kukkianvirta, täällä virtaa Kukkian puhtaat vedet.
Kukkianvirta. Ranta avautuu aurinkoiseen kaakkoon. Hyvä vesinäkymä. Laiturin päässä hyvä uima- ja sukellus-syvyys. Rannassa paikka myös perheen pienemmille. Rantaviivan pituus ei ole tarkastusmitattu
Pihan kuvaus
Vihreä piha, jossa nurmikenttää ja luonnontilan kaltainen kaunis piha. Pihassa isoja, näyttäviä siirtolohkareita, jotka sopivat hyvin tähän maisemaan. Lähituntumassa tikkametsä.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Luopioinen n. 15 km.
Skolor
Luopioisten Kirkonkylän koulu n. 15 km. Lukio (Pälkäne) n. 32 km. Katso lisätiedot: palkane.fi
Daghem
Katso lisätiedot: palkane.fi

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt