Till innehållet

Teollisuuskatu 28

Helsinki, Vallila

kerrostalo 2019 , 3h+avok+kph+vh+lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 (-3) h+kt)

Byggd
2019
Ytarea
58 m²
Skuldfritt pris
429 000 €

Beskrivning av objektet

Kodikas ja tyylikäs kolmio Konepajan vieressä! Tämän hissitalon viidennen kerroksen asunnon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja toimiva. Iso lasitettu parveke avautuu rauhaisalle sisäpihalle etelään. Parveke on koko asunnon levyinen ja sinne mahtuu hyvin niin sohvaryhmä kuin ruokaryhmäkin. Olohuone on valoisa ja siitä on kulku parvekkeelle. Tyylikäs vaaleasävyinen keittiö, jossa on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Makuuhuoneet on toimivia ja molemmissa on hyvin säilytystilaa. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone ja toisessa peililiukuovikaapisto. Huoneissa on liukuovet, jotka liukuvat seinän sisään ja se helpottaa paljon asunnon sisustamista. Asuntoon on mahdollisuus asentaa ilmalämpöpumppu, mikäli kaipaat lisäviilennystä ja haluat parantaa asumismukavuutta. Tonttiosuus on lunastettu, joten tonttivuokraa ei tarvitse tässä huoneistossa maksaa. Asunto Oy Helsingin Emil on moderni taloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2019. Talossa on käytännölliset yleiset tilat, kuten pesutupa, saunatilat, kerhohuone, sekä omat varastotilat asukkaiden käytössä. Taloyhtiön sisäpiha on rauhallinen ja iso, jossa perheen pienimmät voivat viettää aikaa. Rakennuksen sijainti on arvostetulla ja kehittyvällä Konepajan alueella, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja kehittyvää kaupunkiympäristöä. Kauppakeskus Mall Of Triplaan on matkaa noin 1100 m ja bussipysäkki sekä ratikkapysäkki on noin 100 m päässä. Ratikkapysäkille pääsee halutessaan kävelemään suojassa autohallin kautta. Tule ja ihastu! Marko Meijanen 044 237 8058 marko.meijanen@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20732602
Läge
Teollisuuskatu 28, 00520 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3h+avok+kph+vh+lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 (-3) h+kt)
Antal rum
3 Rum
Boendeytans areal
58 m²
Total areal
58 m²
Antal våningar
5
Antal boendevåningar
11
År av konstruktion
2019
Färdigställandeår
2019
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
429 000,00 €
Skuldfritt pris
429 000,00 €
Pris per kvadratmeter
7 396,55 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
On

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Skötselvederlag
301,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
301,60 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi.

Muut maksut

Vattenavgift
18,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
oma mittari
Parkeringsavgift
150,00 €/kk
Bastuavgift
5,00 €/kk
Mer information om avgifter
Varsinainen yhtiökokous 15.5.2024: Yhtiökokous valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa, tai taloudellisen tilanteen salliessa jättää perimättä, enintään 2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden tilikauden aikana maksamien lainaosuus-suoritusten määrällä. Pääomavastikkeet tuloutetaan yhtiöjärjestyksen 6 § määräysten mukaisesti. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus määrittää tonttivuokravastikkeen taso tarvittaessa. Päätettiin valtuuttaa hallitus kilpailuttamaan yhtiön rakennusaikainen laina, valitsemaan kilpailutuksen perusteella yhtiölle uusi pankkipalveluiden tarjoaja sekä luovuttamaan ja/tai hakemaan tarvittava määrä panttikirjoja rakennusaikaisen lainan siirtämiseksi uuteen pankkiin, allekirjoittamaan lainan siirtoa koskevat asiakirjat sekä hoitamaan yhtiön puolesta kaikki tarvittavat toimenpiteet lainan sekä yhtiön pankki-palveluiden siirtämiseksi uuteen pankkiin. Nykyinen pankkipalveluiden tuottaja Handelsbanken on ilmoittanut ajavansa alas liiketoimintansa koskien Suomessa tarjottavia palveluita asunto-osakeyhtiöille. Pankkipalveluiden vaihto alustavasti lokakuussa 2024 nykyisen lainan korontarkistusajankohtana, jolloin yhtiöltä ei peritä ylimääräisiä kuluja lainan siirrosta. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa esimerkiksi viitekoron merkittävän muutoksen vuoksi tai lainanlyhennysten alkamisen vuoksi. Valtuus koskee kaikki kerättäviä pääomavastikkeita. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Autopaikkavuokra, Inva 150 €/kk.

Ytterligare information om bostaden

Övriga användnings- och överlåtelsebegränsningar
Autohalli- tai moottoripyöräpaikkojen lunastusoikeus yhtiöjärjestyksen 17 § mukaisesti.
Typ av balkong
lasitettu, sisäänvedetty
Balkongens väderstreck
lounas
Mer information
muu verkkoyhteys
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Energiklass
C2018
Ytterligare energiklassinformation
28.8.2019-28.8.2029.
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö
Utsikt
Olohuoneesta, makuuhuoneista ja parvekkeelta näkymät rauhaisalle sisäpihalle etelään.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Maali ja kaakeli.
Golvmaterial
Parketti ja kaakeli.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Bitumikermi
Takmaterial
Maali ja paneeli.
Beskrivning av vardagsrummet
Kompakti olohuone, josta kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Beskrivning av köket
Tyylikäs vaaleasävyinen Puustellin keittiö, jossa on riittävästi säilytys- ja laskutilaa.
Köksutrustning
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Spis
induktio, erillisuuni
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneet ovat käytännöllisiä ja molemmissa on hyvin säilytystilaa.
Beskrivning av badrummet
Tilava kylyhuone, jossa on tilaa pesutornille. Varusteina wc-istuin, bidee-suihku, allas/allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, pyykkikaapisto ja lattialämmitys.
Beskrivning av bastun
Taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa, sisäpihan puolella viihtyisät saunatilat, jossa terassi vilvoittelua varten. Samassa yhteydessä kerhohuone, jossa myös keittiö.
Övriga lokaler
Kompakti eteinen, jossa hyvin säilytystilaa ulkovaatteille.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
2226 m²
Ägande av tomten
valinnainen vuokratontti
Uthyrare av tomten
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tomthyra
50 340,00 €/vuosi
Tomtens hyrestid
19.12.2046
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Teollisuuskadun akseli, kaavarunko - Teollisuuskadun ympäristöä kehitetään työpaikkojen ja elävän kaupunkikulttuurin keskusta-alueena. Tavoitteena on luoda uusien keskusten, Pasilan ja Kalasataman välille merkittävä työpaikkojen, liike-elämän ja kaupunkikulttuurin keskittymä sekä parantaa alueen yhteyksiä kaikilla kulkumuodoilla. Kehittämisen yhteydessä rakennusten ensimmäisiä kerroksia avataan ja elävöitetään, ja tarvetta uusille kulkuyhteyksille tutkitaan. Teollisuuskadun alueelle laaditaan kaavarunko, joka pohjautuu Kaupunkiympäristölautakunnan 4.12.2018 hyväksymiin kaavarungon periaatteisiin. Lisätietoja antaa Arkkitehti Tiia Ettala, puhelin (09) 310 20511, Lisätietoja hankkeesta Kaavarungon luonnosaineistoa ollaan tuomassa keskusteluun syksyllä 2020. Ajankohdasta tulossa tarkempaa tietoa loppukesästä. Itä- ja Länsi-Pasilan kehittämisperiaatteet- Kehittämisperiaatteissa tarkastellaan asuin- ja toimitilojen käyttötarkoituksen muutostarpeita, täydennysrakentamista sekä alueen palveluverkon kehittämistä. Kehittämisperiaatteet ohjaavat alueen tulevaa asemakaavoitusta. Tarkoituksena on ohjata muutoksia hallitusti, kaupunkirakenteen toimivuuden kannalta tulevat muutokset ja vaikutukset huomioon ottaen. Lisätietoja antaa Arkkitehti Ville Purma, puhelin 310 37261, Arkkitehti Outi Ruski, puhelin 310 15207. Alppilan pohjoisosa, Savonkadun ympäristö - Savonkadun alueelle tarkastellaan rakennettavaksi toimitilaa ja asumista. Viheryhteydet huomioidaan alueen suunnittelussa. Lisätietoja antaa Paula Leiwo, arkkitehti, puhelin: (09) 310 23637 Pasila, Veturitallinpiha - Veturitallinpihaa tutkitaan alueena, joka voi sisältää monipuolista vapaa-ajan toimintaa, asumista, työpaikkoja ja palveluja siten, että junaliikenteen huoltotoiminnot ovat mahdollisia. Lisätietoja antaa Arkkitehti Sakari Pulkkinen, puhelin (09) 310 37276. Tiimipäällikkö Anna-Maija Sohn, puhelin (09) 310 37448.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Helsingin Emil
Disponentens kontaktuppgifter
Kontu Uusimaa. Isännöitsijä Lauri Mankki. lauri.mankki@kontuoy.fi. Puh. 010 739 8990.
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Noste Kiinteistöpalvelut Oy
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
39 osakkeina myytävää autohallipaikkaa ja kolme osakkeena myytävää moottoripyöräpaikkaa.
Utförda renoveringar
2020 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, Eerika Consulting Oy 2020 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous 2021 Sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen ( autohalli- ja mp osakkaat) 2023 Saunan, kerhohuoneen ja pesutuvan sähköinen varausjärjestelmä 2020-2023 Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset
Kommande renoveringar
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2029: Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2024. Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia, yhtiö valmistunut vuonna 2019 2024-2028. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihtovaihdon tasapainotus 2027-2029. 10-vuotisvastuutarkastus, kiinteistön kuntoarvio ja PTS 2028-2029.
Övrigt om husbolaget
Lastenvaunuvarasto, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, sauna, talovarasto, kerhohuone, irtaimistovarasto.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Lidl Vallila n. 400 m. Kauppakeskus Mall of Tripla n. 1,1 km. S-Market n. 1 km. Alepa n. 1,6 km. Kauppakeskus Redi n. 2,4 km.
Transporter
Raitiovaunupysäkki n. 100 m. Bussipysäkki n. 100 m. Pasilan juna-asema n. 900 m. Sörnäisten metroasema n. 1,9 km.
Skolor
Alppilan lukio n. 600 m. Pasilan peruskoulu n. 600 m. Åshöjdens grundskola n. 970 m. Aleksis Kiven Koulu n. 1,2 km. Sophie Mannerheimin koulu n. 2,4 km.
Daghem
Lehdokki n. 400 m. Solhälla n. 750 m. Ratamo n. 900 m.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt