Till innehållet

Suotorpantie 10

Espoo, Pohjois-Tapiola

paritalo 1993 , 3-4h+k+rt+kph/wc+s+erillis-wc+tk+kuisti

Byggd
1993
Ytarea
94.5 m²
Skuldfritt pris
440 000 €

Beskrivning av objektet

METSÄISEN PUISTON VIERESSÄ SIJAITSEVA ERITYISEN KAUNIS PARITALOHUONEISTO POHJOIS-TAPIOLAN PIENTALOALUEELLA. MAKUUHUONEITA OLLUT ALUNPERIN KOLME, TÄLLÄ HETKELLÄ KAKSI. KOLMAS MAKUUHUONE HELPOSTI TOTEUTETTAVISSA. TILAA ON HYVIN KOTONA VIIHTYVÄLLE PERHEELLE JA ETÄTYÖSKENTELYLLE. PIHA ON VEHREÄ JA VIIHTYISÄ, JA SIELLÄ ON SYMPAATTINEN ISO LEIKKIMÖKKI KIOSKILUUKULLA. EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET, NOPEAT KULKUYHTEYDET JA KAKSI HYVÄMAINEISTA KOULUAKIN KÄVELYETÄISYYDELLÄ. Tämä kaunis koti on luonnonvalon valaisema ympärivuotisesti. Olohuoneessa on korkeutta yli kolme metriä ja lattia-alaa on reilusti. Sinne mahtuu niin oma perhe, sukulaiset kuin ystävätkin. Tilaa on myös kunnollisille huonekaluille. Näkymä suurista monista ikkunoista on vehreän puutarhan suuntaan ja sen takana olevaan metsäiseen puistoon. Olohuoneen päädyissä on hulppeat makuuhuoneet, joissa myös on korkeutta ja samaa upeaa metsäistä vihernäkymää kuin olohuoneestakin. Molemmat makuuhuoneet on remontoitu taidokkaalla tyylillä. Ne ovat mitoitukseltaan reilun kokoiset ja niissä on myös paljon vaatekomeroita. Keittiö-ruokailutila sijaitsee olohuone-makuuhuonetasoa ylempänä. Se on suunniteltu käytännölliseksi ja visuaalisesti kauniiksi. Säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin ja ikkunan vieressä on paikka ruokailuryhmälle. Sisääntulokerroksessa on lisäksi saunaosasto, erillis-wc sekä kuisti. Löylyhuoneessa on kauniin muotoiset lauteet ja vuolukivikiuas. Kylpyhuoneessa on tilaa peseytymiselle ja kodinhoitoaskareille. Myös ne on onnistuneesti toteutettu käytännön tarpeet huomioon ottaen. Kuistilla on tilaa ulkoilutarvikkeiden ja lastenrattaiden säilytykselle. Asunnon sisäänkäynnin vieressä on kaksi autopaikkaa ja taloyhtiön pihalla on pieni leikkipaikka. Alue on suosittua Pohjois-Tapiolan pientaloaluetta. Tervetuloa tutustumaan tähän eleganttiin kotiin vehreässä ympäristössä! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20748192
Läge
Suotorpantie 10, 02140 Espoo
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
3-4h+k+rt+kph/wc+s+erillis-wc+tk+kuisti
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
94.5 m²
Total areal
94.5 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 94,5 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Alkuperäinen sisäänkäyntiterassi on muutettu puolilämpimäksi kuistiksi. Muutokselle ei ole haettu rakennuslupaa. Kuistin pinta-ala on arviolta noin 8m2 eikä se sisälly asuintilojen pinta-alaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
1
År av konstruktion
1993
Färdigställandeår
1993
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
19.8.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
440 000,00 €
Skuldfritt pris
440 000,00 €
Pris per kvadratmeter
4 656,08 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
370,08 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
370,08 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous 20.6.2023 päätti valtuuttaa hallituksen päättämään ylimääräisen vastikkeen perimisestä. 12 senttiä/osake marras- ja/tai joulukuussa, mikäli taloudellinen tilanne sitä vaatii. Myyjän mukaan näitä ei veloitettu. Yhtiökokouksen 3.5.2024 esityslistan mukaan tullaan esittämään toukokuun kattoremontin rahoittamisesta tilivaroin (yht. 4730€, asuintalovaraus 2015) sekä osakkailta kerättävän ylimääräisen hoitovastikkeen (yht. 5810€) avulla.

Muut maksut

Vattenavgift
16,75 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Vesimaksusta ei tehdä tasauslaskutusta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, antenni
Energiklass
D2018
Ytterligare energiklassinformation
Laadittu 30.10.2018
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto, asuntokohtainen
Utsikt
Viihtyisä vehreä näkymä monista isoista ikkunoista metsäiseen puistoon.
Utförda renoveringar
2023 Leikkimökin rakentaminen takapihalle 2022 Pyyhepatterin poisto kylpyhuoneesta 2019 Wc-tilan wc-istuimen uusinta 2018 Kylpyhuoneen laatikosto ja taso 2017 Terassiremontti lehtikuusesta 2014 Keittiöremontti (A la carte) 2013 Sisääntulokuisti rakennettiin puolilämpimäksi 2011 Patteriventtiilien vaihto 2007 Saunan laajennus 2006 Kylpyhuoneen remontti
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokous 15.12.2021 on vahvistanut Liite muistioon 27.3.1994 -nimisen karttaliitteen, jossa on esitelty huoneistokohtaiset piha-alueet. Karttaliitteessä jätekatos on nykään sijoitettu eri suuntaan. Nyt myynnissä oleva kohde on yhtiöjärjestyksen mukaan virallisesti huoneisto B3. Myöhemmin huoneistoa on alettu nimetä huoneisto C:ksi. Huoneisto on kuitenkin virallisesti B3.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Tiili
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Beskrivning av köket
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, erillisuuni induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin, kivitasot, välitila levyä, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuone: 1: Vaatekomerot, säleverhot, seinät tapettia ja lattia parkettia. Makuuhuone 2: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu tai tapettia ja lattia parkettia. Kolmannen makuuhuoneen seinät on poistettu ja tila on yhtenäistä olohuoneen kanssa. Kolmannen makuuhuoneen saa muodostettua uudelleen.
Beskrivning av badrummet
Kph/wc: Suihku, wc-istuin, lavuaari, lavuaaritaso, -kaapisto ja -laatikot, peili, pesukoneliitäntä, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö). Käynti kuistille.
Beskrivning av toaletten
Erillis-wc: Lavuaari, allaskaapisto, peili, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Beskrivning av bastun
Löylyhuone: Vuolukivi-sähkökiuas, lauteet, ikkuna, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Taloyhtiön käytännön mukaan jokaisella osakkaalla on käytössään kylmä varastotila, johon sisäänkäynti omalla avaimella.
Övriga lokaler
Ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laattaa Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laattaa Kuisti: Puolilämmin kuisti. Seinät maalattu tai tiiltä ja lattia laattaa
Muuta kauppaan kuuluvaa
Leikkimökki

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1552 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Espoon Suotorpantie 10
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöintiasioita hoitaa hallituksen puheenjohtaja Hans-Joachim Aho-Mantila hans.joachim.aho.mantila@gmail.com
Underhåll
asukkaat
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 6
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Asunnon edessä kaksi autopaikkaa.
Utförda renoveringar
Hallituksen selvityksen 19.4.2024 mukaan suoritetut kunnossapito- ja muutostyöt taloyhtiössä ovat seuraavat. Vuotta 2019 aiemmat kunnossapitotoimet on listattu hallitusten toimintakertomusten ja kirjanpitojen perusteella. 2023 Asunto A: Terassin tukipylvään vaihto ja yksittäisen patterin vaihto uuteen 2023 Hiekkalaatikon kunnostus ja täyttö hiekalla. 2022 Postilaatikoiden huoltomaalaus Asunto A, B ja C: Katon yläpohjatilan tarkistus. Eristeet kuivat ja hyvässä kunnossa, kulkusillat hyvässä kunnossa. Asunto C: Puuverhoilun huoltomaalaus 2021 Kaukolämpölaitteiston uusinta Asunnon A ja B puuverhoilun huoltomaalaus ja varastorakennuksen huoltomaalaus. 2020 Huippuimurien ja näiden turvakytkimien uusinta kaikissa asunnoissa. Salaojakuvaus 2019 Asunnon C wc-tilan wc-pöntön uusinta 2017 Autojen lämmityspistorasioiden uusinta (Kelosähkö Oy) 2014 Pylväsvalaisimen uusinta yhteisellä piha-alueella. IV-kanavien puhdistus 2011 Patteriventtiilien vaihto 2006 Asunnon C kylpyhuoneen märkätilan vesieristeen uusinta (osakkaiden teettämä remontti, jossa yhtiö kustansi vesieristyksen) 2005 Asunnon B huippuimurin uusinta. Asunnon B kylpyhuoneen märkätilan vesieristeen uusinta. 2000 Piha-alueen liikennöitävien osien päällystys betonisilla pihakivillä 1995 Sokkelien vierustojen mullan vaihto sepeliin Lisäksi yhtiössä on suoritettu pienempiä LVI-korjauksia (esim. pattereiden tiivistyksiä, wc-pönttöjen/viemäröinnin korjaukset, kaukolämpölaitteiston korjaukset, keittiön hanojen uusiminen).
Kommande renoveringar
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 19.4.2024 mukaan 2024 huhtikuu: Perusvesikaivon ja sadevesikaivojen sakkapesien tyhjennys ja tontilla olevien puiden latvusten siistiminen. Tehty. 2024 toukokuu: Kattotiilien puhdistus ja pinnoitus, puurakenteisten kulkusiltojen uusiminen ja yläpohjatilan kulkusiltojen täydentäminen. Tehty. 2024 kesä-syksy: Autopaikkojen virtalähdepistokkeiden uusiminen moderneiksi hybridiautojen latausta varten, ja niin, että pistokkeiden sähkö on jatkossa asuntokohtaista. Tehty. 2024 syksy: Ilmanvaihtokanavien nuohous Muita Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaisia päätettyjä kunnossapitotoimia - Yhteisantennin korjaus tarvittaessa (2019 yhtiökokous) - Grohe Sense Guard valve-vedenohjauslaitteen asennus päävesijohtoputkeen, jos hallitus kokee sen tarpeelliksei (2022 yhtiökokous) Yhtiökokouksen 3.5.2024 Esityslistan mukaan kokouksessa tullaan käsittelemään kattoremontin rahoittamisesta tilivaroin (yht. 4730 euroa, asuintalovaraus 2015). Kustannukset tulevat osakkaiden maksettaviksi toukokuussa 2024. Yhtiökokouksen 2023 jälkeen ilmenneet korjaustarpeet - B- ja C-asunnon välissä kulkeva sadevesien syöksytorvi on tukossa Lisäksi asunnon A osakkaat ovat tuoneet esille, että heidän asunnossaan ainakin yhdestä käyttövesiputkien liitoksesta on löytynyt alkavaa pistekorroosiota ja kyseinen liitos on uusittu. (Yhtiökokous 20.6.2022).
Övrigt om husbolaget
Yhtiön välittömään hallintaan jää teknistä tilaa n. 5m2.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kauppoja ja kunnallisia palveluita Tapiolassa, Laajalahdessa ja Leppävaarassa, jonne molempin nopea ajoyhteys sekä autolla että pyörällä. Lähimmät ruokakaupat Pohjantorin K-Market ja Laajalahden Alepa. Lähellä lisäksi Bredis-kauppakeskittymä. Ruukinrannan luonnonsuojelualueella hienot ulkoilumaastot ja Tapiola Golf-kenttäkin kävelyetäisyydellä. Rakenteilla lisäksi Rosegarden-tennis- ja padelpainotteinen liikuntakeskus Laajalahteen.
Transporter
Nopea ajoyhteys Kehä I:lle, Länsiväylälle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot. Tiheät bussi- ja Raide-Jokeri-linjat kävelyetäisyydellä.
Skolor
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja. Kävelyetäisyydellä juuri valmistunut Pohjois-Tapiolan Yhtenäiskoulu, jossa vuosiluokat 1-9 sekä juuri remontoitu Laajalahden koulu.
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja. Kielikylpypäiväkotiin parin kilometrin etappi.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt