Till innehållet

Haltiantie 4

Vantaa, Louhela

kerrostalo 1966 , 2h+k+kph+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+k)

Byggd
1966
Ytarea
55.5 m²
Skuldfritt pris
155 000 €

Beskrivning av objektet

Loistava mahdollisuus luonnon ja palvelujen läheltä! Tämä ylimmän kerroksen valoisa läpitalon kaksio on remontoitu skandinaavisen hillityllä tyylillä (kylpyhuone saneerattu v. 2019 ja keittiö sekä lattiat uusittu v. 2021). 1960-luvun mukaisesti huoneet ovat reilunkokoisia, keittiöön mahtuu ruokapöytä ja sieltä on rauhalliset näkymät taloyhtiön sisäpihalle. Säilytystilaa on riittävästi eteisen, makuuhuoneen ja olohuoneen vaatekaapeissa. Sijainti erinomaisella paikalla Jokiuoman puiston vieressä. Peruspalvelut Louhelassa ja Myyrmannin kattavat palvelut parin kilometrin päässä. Louhelan asemalta pääset nopeasti niin Helsinkiin kuin lentoaseman kautta Itä-Vantaalle. Taloyhtiö on omalla tontilla ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Yhtiöllä on kattava korjaushistoria sekä selkeä suunnitelma tulevien kunnossapitotarpeiden osalta. Vuosien saatossa mm. parvekeovet ja -ikkunat on uusittu v. 2020, käyttövesi- ja viemäriremontti v. 2011 ja v. 2021 on toteutettu piharemontti, jolloin kunnostettiin viemärilinjat, sähköt sekä salaojat.

Grundläggande information

Destinationsnummer
20752743
Läge
Haltiantie 4, 01600 Vantaa
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h+k+kph+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+k)
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
55.5 m²
Total areal
55.5 m²
Ytterligare information om ytan
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 55,5m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1966
Färdigställandeår
1966
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
2 kk kaupasta

Priser och kostnader

Säljande pris
155 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Skuldfritt pris
155 000,00 €
Skötselvederlag
249,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
249,75 €/kk
Pris per kvadratmeter
2 792,79 €/m²
Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Sauna 18 eur/kk, autopaikka tolppa 20 eur/kk, latauspaikka 50 eur/kk, kylmävesimaksu 3,53 eur/m2, lämminvesimaksu 8,27 eur/m2. Vedestä peritty maksu perustuu huoneistokohtaiseen vedenkulutusmittaukseen ja vesilasku toimitetaan huoneiston osakkaalle kolme kertaa vuodessa. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
länsi
Mer information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
I bostaden ingår
parveke, antenni
Energiklass
G2013
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
llmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Utförda renoveringar
2019: Kylpyhuone saneerattu taloyhtiön toimesta 2021: Keittiöremontti, lattiaremontti
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 31.10.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet aloittaa vesikaton toteutussuunnittelu vuoden 2024 aikana yhtiön kassavaroilla. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 14.6.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä yksi ylimääräinen hoitovastike. Päätettiin, ettei parvekeremonttia aloiteta, vaan hallitus teettää hankesuunnitelman huomioiden samalla mahdollinen julkisivu- ja kattoremontti. Hyväksyttiin yksimielisesti hallituksen esitys talousarvioksi sillä muutoksella, että parvekekorjaukseen liittyvät kulut ja remonttilimiitin korotus poistuvat talousarviosta. Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka limiitti on 1,2 milj. eur. Limiittiä on käytetty 845 261,23 euroa. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 31.10.2023 päätettiin konvertoida lainalimiitti velkakirjalainaksi ja myönnettiin hallitukselle sekä isännöitsijälle valtuudet laskea velkaosuudet, laskea/päättää pääomavastikkeen suuruus, päättää pääomavastikkeen keräämisen aloittamisen ajankohta, päättää pääomavastikkeiden maksuajankohdat, hoitaa tarvittavat kiinnitykset, sekä hoitaa kaikki lainajärjestelyt luottolaitoksen kanssa kaikkineen. Lainan pääomavastiketta aletaan keräämään 1.12.2023 alkaen. Taloyhtiö sijaitsee lentomeluvyöhykkeellä (LDEN 50-55 dB).

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Peltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuoneessa vaatekaapisto
Vardagsrumsgolv
vinyyli
Vardagsrumsväggar
maalattu, tapetti
Köksnivåer
laminaatti
Köksgolv
vinyyli
Köksväggar
kaakeli, maalattu
Köksutrustning
liesituuletin, astianpesukone
Spis
keraaminen
Kylskåp och frys
jääkaappi/pakastin
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuoneessa vaatekaapisto
Antal sovrum
1
Sovrumsgolv
vinyyli
Sovrumsvägg
maalattu
Badrumsgolv
laatta
Badrumsväggar
kaakeli
Badrumsutrustning
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Övriga lokaler
Eteisessä vinyylilattia, seinät maalattu, vaatekaapisto

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
32801 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Vantaan kaupunki, puh. 09 839 11 Lähistöllä olevat asemakaavamuutokset: Patotie 2 asemakaavan muutos. Vihertie 44-46 ja 48 kaavoitetaan monipuolista ja vehreää korttelia. Lisätietoja kartta.vantaa.fi.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kaarenhaltia
Disponentens kontaktuppgifter
Ainoa & Co Oy, Tero Pitkänen/Emännöintitoimisto Aamu, PL181, 01301 Vantaa, p. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Louhelan Huolto Oy
Till husbolaget hör
sauna, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Autopistokepaikkoja: 57
Husbolagets garage
85
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikat jonoperiaatteella. 85 autotallia omilla osakekirjoilla
Utförda renoveringar
2022-2023: Uusien lämpöjohtojen kytkeminen lämmönsiirtimiin 2021-2022: Piharemontti osa 2 2021: Lämmönsiirtimien ja linjaventtiilien uusiminen, talon 1 saunan peruskorjaus, piharemontit, osio 1, huippuimuroiden uusiminen, IV-puhdistus ja-säätö 2020: Paisunta-astian uusiminen ja siirto, parvekeovien ja -ikkunoiden uusiminen, antennikeskuksen siirto, y. yleisten tilojen ja autotallien lukituksen uusiminen, makuuhuoneiden korvausilmaventtiilit 2019: Pyöräkellarien ovien uusiminen, leikkipihan kunnostus, kerhohuoneen remontointi 2018: Muovinkeräysastiat 2015: Kiinteistön kuntoarvio 2012: Sisäänkäyntien ovien uusinta ja lattian laatoitus, päätyjen uusinta 2011: Käyttövesi- ja viemäriremontti. Kylpyhuoneita ei saneerattu urakan yhteydessä ja huoneistoihin asennettiin huoneistokohtaiset vesimittarit 2011-2012: Laajakaistaremontti 2006: Lukkojen uusiminen, linjasäätöventtiilien ja sulkujen uusiminen 2005: Käyttöveden lämmönsiirtimet uusittu Tarkempi ja yksityiskohtaisempi lista saatavilla välittäjältä
Kommande renoveringar
Hallituksen korjaustarveselvitys vuosille 2023-2027: 2023: Julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden hankesuunnittelu, julkisivujen, vesikattojen ja parvekkeiden, toteutussuunnittelu aloitus, pihakunnostukset, puiden kaato ja uusien istuttaminen, turvavarusteet, yms., sähköasennusten tarkastaminen ja puutteiden korjaus, latauspaikkojen rakentaminen, porrashuoneiden lämpötilasäätö ja termostaattien asennus. 2024: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostuksen sekä vesikattojen toteutussuunnittelu, pihakunnostukset leikkipaikka 7-talo, istutuslaatikot, istutukset, varusteet yms, mh ja keittiöiden ikkunoiden aukipitolaitteiden, tiivisteiden ja kuluvien osien tarkastus ja tarvittavilta osin uusinta, saunatilojen remontointi, talot 2 ja 4, vedenpaineen mittaukset ja säädöt 2025: Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä vesikattojen uusiminen sisältäen vesikourut ja rännit, laajuus määritellään myöhemmissä yhtiökokouksissa, pihakunnostukset talkoilla, kiinteistön sähkösuunnittelun käynnistäminen, aurinkovoimalan suunnittelu vesikatolle 2026: Autotallien ovien uusiminen 2027: Yleisten tilojen maalaus, kellaritilojen valaistuksen uusinta (valaisimet ja kytkimet), kiinteistön sähköjärjestelmän rakentaminen

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
K-market louhela noin 500 m, Martinlaakson ostari noin 1 km, Myyrmanni noin 1,9 km.
Transporter
Useita busseja Louhelantieltä ja Uomatieltä, noin 500 m. Louhelan juna-asemalle noin 600 m.
Skolor
Kaivokselan koulu noin 900 m, Uomarinteen koulu noin 800 m, Vantaan ammattiopisto Varia noin 600 m, Vaskivuoren lukio noin 1 km.
Daghem
Useita päiväkoteja lähialueella.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt