Till innehållet

Rudolfintie 21

Helsinki, Laajasalo

kerrostalo 1969 , 4h, avokeittiö, kph, wc, vh, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 4h+k)

Byggd
1969
Ytarea
86.9 m²
Skuldfritt pris
320 000 €

Beskrivning av objektet

Tervetuloa tutustumaan valoisaan kolmannen kerroksen läpitalon huoneistoon, jossa on oivaltava pohjaratkaisu! Kolme makuuhuonetta tarjoavat rauhaa ja hiljaisuutta sisäpihan suuntaan, kun taas olohuone, ruokailutila ja modernisti uusittu Kvikin-keittiö avautuvat takapihan kauniisiin metsämaisemiin. Kylpyhuone ja wc ovat saaneet uuden ilmeen perinteisen putkiremontin yhteydessä, ja niiden jakaminen ovella lisää arjen sujuvuutta. Päivittämällä pintamateriaaleja tästä kodista saa mukavan ja viihtyisän pitkäaikaisen kodin. Lisäksi taloyhtiö tarjoaa erinomaiset yhteiset tilat, kuten, saunan, pesutuvan, grillipaikan, verstaan ja istutuslaatikot. Autoilijoille on runsaasti autopaikkoja sekä jopa autonpesutalli. Sijaintinsa puolesta alue tarjoaa parhaat puolet sekä Kruunuvuorenrannasta että Yliskylästä. Kaikki tarvittavat palvelut ovat helposti saavutettavissa, olit sitten suuntaamassa merenrantaan Kruunuvuorenrantaan tai kaupunkimaisempaan ympäristöön Yliskylään päin. Alueen monipuoliset palvelut, kuten kaupat, koulut ja liikuntamahdollisuudet, tekevät siitä houkuttelevan asuinpaikan kaikenikäisille. Lisäksi alueen luonto ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat upeita maisemia ja virkistysmahdollisuuksia asukkaille ympäri vuoden. Tervetuloa tutustumaan. Asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi! Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20816081
Läge
Rudolfintie 21, 00870 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h, avokeittiö, kph, wc, vh, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 4h+k)
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
86.9 m²
Total areal
86.9 m²
Antal våningar
3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
1969
Färdigställandeår
1969
Blir ledigt
sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
250 173,35 €
Velkaosuus
69 826,65 €
Skuldfritt pris
320 000,00 €
Pris per kvadratmeter
3 682,39 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
427,06 €/kk
Finansieringsvederlag
570,72 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
997,78 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
15,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuus 69 826,65€ /29.2.2024 LVIS peruskorjauksesta. Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena 570,72 euroa kuukaudessa. Mikäli velkaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu. Velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa, tieto maksusitoumuksesta tulee saada edellisen kuun loppuun mennessä. Lainaosuuden poismaksusta isännöitsijäntoimisto ei veloita mitään. Vesimaksu on ennakkoa ja tasaus tehdään kerran vuodessa ja normaalisti jaksotus tasauslaskutuksessa on ollut huhtikuu-maaliskuu. Autotalli pieni 32 €/kk, Autotalli iso 35 €/kk. Nikkarivajan vuosimaksu 25 €. Hallituksella valtuudet kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja pääomavastiketta tarvittaessa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
F2013
Ytterligare energiklassinformation
Viimeinen voimassaolopäivä 30.11.2024
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Tyydyttävä/hyvä. Asunnon keittiö, kph ja wc ovat hyvässä kunnossa mutta pinnoissa normaalia elämisen kulumista/ikääntymistä.
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmanvaihtotapa: Painovoimainen/koneellinen
Utförda renoveringar
Laminaatin/parketin asennus ja keittiön uusiminen 6/2019.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Väggmaterial
Pääosin maalatut pinnat, kylpyhuone ja wc laatta.
Golvmaterial
Pääosin laminaattilattia, yhdessä makuuhuoneessa parketti, kph ja wc kaakeloitu.
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Beskrivning av vardagsrummet
Avara olohuone, josta viehättävät näkymät takapihan metsäisiin maisemiin.
Beskrivning av köket
Putkiremontin yhteydessä kaunis, klassinen Kvikin keittiö, jossa varusteluna: jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni, sekä liesituuletin.
Beskrivning av sovrummet
Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joissa alkuperäiset vaatekaapistot.
Beskrivning av badrummet
Putkiremontin yhteydessä uusittu tyylikäs kylpyhuone, jossa varusteluna suihku, suihkuseinä, peilikaapisto ja käsienpesuallas, pesukoneliitäntä.
Beskrivning av toaletten
Kylpyhuone ja wc tila on erotettu ovella toisistaan putkiremontin yhteydessä. Wc:ssä varusteluna wc-istuin, peilikaapisto, käsienpesuallas, allaslaatikosto.
Beskrivning av bastun
Taloyhtiössä hyvin remontoidut saunat, joista mahdollisuus varata viikkovuoro.
Övriga lokaler
Eteiskäytävässä henkari sekä kaapistotilaa, säilytystilaa myös vaatehuoneessa.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
24211 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
48 502,63 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2030
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renesanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto-oy Rudolfintie 21
Disponentens kontaktuppgifter
Isännöinti Neliapila / Pasi Vähä-Touru (p. 050 476 9434).
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 50
Husbolagets garage
60
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autopaikkoja jaetaan jonotusjärjestyksessä. 8.2.2024 saadun tiedon mukaan yksi pihapaikka vapaana.
Utförda renoveringar
Vesikattojen pinnoitteiden uusiminen 1993-94 Käyttöveden noususulkujen uusiminen 1995-96 Saunojen panelointien ja lauteiden uusiminen 1996-97 Porrashuoneiden maalaus 1997-98 Horminuohous 1998 1. ja 3-talojen autotalliovien paneloinnin uusiminen 1998-99 Antenniverkon kunnostus 1999 Autotalliovien kynnysten uusiminen 2000-02 Piha-alueen asfaltoinnin uusiminen ja jätekatosten rakentaminen 2002 Kiinteistön peruskuntoarvio 2003 Digi-valmius, Lämmönvaihtimen uusiminen 2004 lkkunasaneeraus 2005-06 Lukitusjärjestelmän uusiminen 2006 Patteritermostaattien uusiminen ja kiinteistön tasapainotus, 2- ja 4-talojen eteläpuolen julkisivumuurauksen uusiminen 2007 2-talon löylyhuoneen panelointien Ja lauteiden uusiminen, grillipalkan rakentaminen 2009 4-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2010 Porrashuoneiden käytävämattojen uusiminen, pesutuvan pesukoneen uusiminen, lipputangon uusiminen, tonttijohtojen uusiminen (sadevesi ja viemärijohdot), varaputkien (sähkö ja valokultu) asentaminen, hiekotushiekan säilytyssiilo, 3-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2013 Jätehuoneiden verkotus, 1-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen, parvekkeiden kuntotutkimus 2014 Parvekesaneeraus, parvekelasitus 2015-16 LVIS-peruskorjaus (putkiremontti) 2019-20 1-ja 3:-talojen lukostojen uusinta 2020 Paineenkorotusasema asennus, katon kiireelliset korjaukset, pihaistutuksia 2021 2-ja 4-talojen lukostojen uusinta 2021-22
Kommande renoveringar
KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA, KÄSITELTY 14.2.2023: Porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, ikkunoiden huoltokierros / tiivisteiden uusinta. 2-talon hissien peruskorjaustarpeen arviointi, muiden talojen hissiasennusten selvittäminen. Lämmönvaihtimen uusinta. Vesikatteen kunnon seuraus ja uusiminen tarkastelujakson loppupäässä. Muu selvitykseen liittyvä informaatio: Pienimuotoiset kunnostukset sekä kiireelliset korjaukset sisällytetään normaaliin talousarvioon. Suuremmat toimenpiteet rahoitetaan pääsääntöisesti lainalla, jonka osakas voi maksaa myös kertamaksu suorituksena. Tämä 5-vuoden kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain. Jokaiseen lainaa vaativaan toimenpiteeseen ryhtymisestä ja rahoituksesta tehdään aina erillispäätökset yhtiökokouksessa.
Antal affärslokaler
1
Affärslokalernas yta
58,0 m²
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä on erinomaiset yhteiset tilat sekä säilytysmahdollisuudet. LVIS remontin yhteydessä on uusittu taloyhtiön saunaosastot sekä pyykkitupa. Lisäksi taloyhtiöstä löytyy kuivaushuone, mankeli, autonpesupiste, nikkarointipaja, grillipaikka pihalla sekä iso leikkialue lapsille. Istutuslaatikkoja vuokrattavissa. Jäähdytetty sekä lämmin varasto, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja. Taloyhtiöltä mahdollista vuokrata varastotilaa (pienistä komeroista aina noin 5m² kokoisiin) melko edulliseen hintaan. Tilat jäi taloyhtiölle tarpeettomiksi kun siirryttiin talonmiehestä huoltoyhtiöön. Taloyhtiössä ei ole hissiä.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän ympäristön kehittyessä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 1,5 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali. Myös Apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 600 m päässä.
Transporter
Hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki noin 400m, matka bussilla Herttoniemen metroasemalle reilu 10min. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä lähettyvillä. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys n. 2km. Raideliikenne arviolta 2027 Kruunusiltojen myötä.
Skolor
Tahvonlahden ala-aste (n. 0.2 km), Laajasalon peruskoulu (n. 1.4 km). Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5 km.
Daghem
Useita päiväkoteja alueella. Mm. päiväkoti Tahvonlahti noin 250 m. pk Nalle noin 300 m, pk Yliskylä n. 800m. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 1 km.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt