Till innehållet

Pyhän Katariinan tie 5

Kaarina, Keskusta

kerrostalo 2025 , 2h, kt, p

Byggd
2025
Ytarea
43.5 m²
Skuldfritt pris
200 088 €

Beskrivning av objektet

Muuttopalvelu kaupan päälle! Kun teet uuden asuntokaupan, niin tarjoamme sinulle muuttopalvelun kaupan päälle. Kampanja on voimassa 31.8.2024 mennessä tehtyyn uuteen kauppaan. Kysy tarkemmat tiedot välittäjältä. Uudiskohde aivan Kaarinan keskustassa! Asunto Oy Kaarinan Oskari III rakennetaan keskeiselle paikalle Kaarinan keskustassa ja se tuo jatkoa uudelle korttelille, joka nousee Oskarin aukion laidalle. Erinomaisen sijainnin ansiosta kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Lähistöltä löytyvät muun muassa päivittäistavarakaupat, kirjasto, apteekkipalvelut ja lounasravintola. Vaikka taloyhtiön lähikorttelit muodostavat todellisen kaupunkilaisten olohuoneen, pääsee sieltä myös vaivattomasti luonnon rauhaan rentoutumaan. Lähettyvillä on vehreitä puistoja sekä tunnelmallisia retkeilyreittejä, jotka vievät aina meren rantaan asti. Ympäristö tarjoaakin ihanteellisen miljöön arjesta nauttimiseen. Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Tämän kuusikerroksisen ja hissillisen taloyhtiön kodit ovat valoisia ja avaria. Toimivapohjaisten yksiöiden lisäksi tarjolla on myös isohkoja kaksioita sekä kookkaita kolmioita väljään ja mukavaan asumiseen. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla. Ostajalla onkin hieno mahdollisuus päästä suunnittelemaan itselleen uusi koti juuri omien mieltymysten mukaan. Myös itse pohjaratkaisuihin on mahdollista vaikuttaa isommillakin muutoksilla. Halutessasi voit luoda yli 80 m² kodin kaksi asuntoa yhdistämällä – kysy lisää välittäjältä. Kaikissa asunnoissa on joko terassi, parveke tai ranskalainen parveke. Parvekelasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Terassilta tai parvekkeelta on myös ihana seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa. Kulkuyhteyksien kannalta sijainti on erittäin hyvä, sillä linja-autopysäkki on heti taloyhtiön edustalla ja matka esimerkiksi Turun keskustaan taittuu vaivattomasti. Myös omalla autolla liikkuminen on helppoa ja parkkeeraaminen onnistuu kätevästi korttelin yhteisessä, puolilämpimässä autohallissa sekä ulkona olevilla katutason autopaikoilla. Tälle taloyhtiölle on varattu 33 autohallipaikkaa ja 8 vieraspaikkaa katutasoon. Autohallipaikka maksaa Oskari III:n asukkaalle vain 500 euroa! Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Taloyhtiö rakennetaan RS-kohteena ja RS-pankkina on Someron Säästöpankki. Ennakkomarkkinointikohde. Rakentajana toimii Pohjola Rakennus, joka on kotimainen perheyritys. Pohjola Rakennuksen ammattilaiset ovat auttamassa Sinua rakennusajan alusta aina avaintenluovutukseen saakka. Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää ja suunnitellaan yhdessä juuri mieleisesi koti! Myynti ja lisätiedot: Juha-Pekka Penttilä Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 827706 | juha-pekka.penttila@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Nästa visning

29.7.2024 kl. 17:00-17:30

Grundläggande information

Destinationsnummer
20917909
Läge
Pyhän Katariinan tie 5, 20780 Kaarina
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h, kt, p
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
43.5 m²
Total areal
43.5 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
6
År av konstruktion
2025
Färdigställandeår
2025
Blir ledigt
muu ehto (uudiskohde)
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
Arvioitu valmistuminen loppukesällä 2025

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
80 298,00 €
Velkaosuus
119 790,00 €
Skuldfritt pris
200 088,00 €
Pris per kvadratmeter
4 599,72 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
16 453,59 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
59,16 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Huom! Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Tontin lunastushintaan yhtiön valmistumishetkelle on laskettu arvioitu elinkustannusindeksin korotus. Tontin vuokranantaja laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Kulloinkin kaupan kohteena oleva tontin määräosan hinta sidotaan Tilastokeskuksen julkaisemaan elinkustannusindeksiin. Kauppahintaa tarkistetaan vuosittain ennen tontin määräosan kauppojen tekemistä. Tarkistusindeksi on tarkistusajankohtana tiedossa oleva viimeksi julkaistu pisteluku. Kauppahintaa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei kauppahintaa kuitenkaan lasketa. Arvio huoneistokohtaisen tontinosan lunastamisesta syntyvistä kuluista: Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
16 453,59 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Skötselvederlag
171,83 €/kk
Finansieringsvederlag
493,68 €/kk
Tontin vuokravastike
59,16 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
724,67 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Arvioidut vastike- ja käyttökorvausmaksut tilikaudelle 2026 (arvio laadittu joulukuussa 2023). Pääomavastike A arvioidaan uudestaan turva-asiakirjojen laadinnan yhteydessä, ennen sitovan myynnin alkamista. Lisäksi perittävä pääomavastike A tullaan tarkistamaan ennen yhtiön valmistumista. HUOM! Korkotason/viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Pääomavastiketta A kerätään kaikilta huoneistoilta (asuinhuoneistot), joiden osakkeisiin kohdistuu rakennusaikaista yhtiölainaa. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,904 % kokonaiskorkoa (1,15 % marginaalia lisättynä arviointihetken, 12.12.2023, 12 kk euriborkorolla 3,754 %) ja kohdassa "Alustavat tiedot yhtiölainasta" ilmoitettuja lainan ehtoja. Lainaosuutensa suorittaneilta ei kerätä Pääomavastike A:ta.

Muut maksut

Typ av vattenavgift
oma mittari
Mer information om avgifter
Vesimaksuennakko 20,00 €/hlö/kk ja tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Mediavastike 3,00 €/asuinhuoneisto/kk (sis. kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista). Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta. Tonttiosuutensa lunastaneilta ei peritä tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastiketta peritään niiden asuinhuoneistojen osakkeiden omistajilta, jotka eivät ole lunastaneet hinnastossa ilmoitettua huoneistokohtaista osuuttaan. Tontinvuokravastike on arvioitu ensimmäiselle tilikaudelle yhtiön hallinnonluovutuksen jälkeen, ja siinä on huomioitu arvioitu maanvuokrasopimuksen mukainen indeksikorotus. Tontin vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoituksen hetkellä on ollut 25.499,62 €/ vuosi. Vuoden 2023 indeksikorotettu vuokra on 29.146,20 €/vuosi, johon on arvioitu n. 9 %:n indeksikorotus vuodelle 2026 (indeksikorotettu vuokra on n. 31.769,36 € vuonna 2026). Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin siten, että perusvuokra on maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetken vuokra ja perusindeksilukuna on vuoden 2018 joulukuun pisteluku. Tarkistusindeksinä on kulloinkin viimeisin julkaistu pisteluku. Vuokraa tarkistetaan alkaen kalenterivuosittain siten, että perusvuokraa korotetaan samassa suhteessa kuin tarkistusindeksi on perusindeksiä suurempi. Indeksin alentuminen ei alenna vuokraa.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
lasitettu
Balkongens väderstreck
etelä
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energiklass
A2018
Allmänt skick
uusi
Värmesystem
kaukolämpö

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
muu
Taktyp
Pulpettikatto
Takmaterial
Bitumikate
Beskrivning av vardagsrummet
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Beskrivning av köket
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. induktioliesitaso, kalusteuuni, liesikupu, jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja upotettava komposiittiallas. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Beskrivning av sovrummet
1 kpl. Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin. Lattia vinyylilankkua ja seinät maalattu.
Beskrivning av badrummet
Mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun. Vakiovarusteina mm. suihkusetti, suihkuseinä, allas- ja peilikaappi, wc-istuin ja pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneessa mukavuuslattialämpö sähköllä. Lattia ja seinät laattaa.
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Huoneistokohtainen irtaimistovarasto ja asunnon kaapistot.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1758 m²
Ägande av tomten
valinnainen vuokratontti
Uthyrare av tomten
FIM Vuokratontti Ky
Tomthyra
29 146,20 €/vuosi
Tomtens hyrestid
18.12.2068
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Kaarinan kaupunki

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Kaarinan Oskari III
Till husbolaget hör
urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 8
Husbolagets garageplatser
33
Uppgifter om husbolagets parkeringsplatser
Autohallipaikat 33 kpl erillisinä osakkeina ja ulkoautopaikat 8 kpl vieraspaikkoja. Autohallipaikkavastike 31,60 €/autohallipaikka/kk.
Övrigt om husbolaget
Ilmanvaihtona huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä. Huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus on etäluettava. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla. Kiinteistöön asennetaan ovipuhelinjärjestelmä. Ala-aulassa on sähköinen näyttöinfotaulu. Taloyhtiötä sitoo sopimus yhteisjärjestelyistä naapuritonttien kanssa.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt