Till innehållet

Reiherintie 1

Helsinki, Laajasalo

kerrostalo 1979 , 4h+k+kph+erill. wc+parveke (yhtiöj. 4h+k)

Byggd
1979
Ytarea
85.5 m²
Skuldfritt pris
245 000 €

Beskrivning av objektet

Tilava kolmen makuuhuoneen asunto, josta avautuvat upeat näkymät vehreään luontoon. Tarjolla 4/4 kerroksen valoisa kulmahuoneisto, jonka avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu sopii erinomaisesti lapsiperheelle. Makuuhuoneita on kolme ja ne ovat hyvänkokoisia. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Olohuoneesta pääset isolle parvekkeelle, jossa voit nauttia luonnon läheisyydestä täysin omassa rauhassa. Säilytystilaa on sopivasti: eteisessä, makuuhuoneiden kaapistoissa sekä huoneistokohtaisessa irtainvarastossa. Asumismukavuutta lisäävät erillinen wc ja kylpyhuone/wc. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on monipuoliset yhteistilat, kuten sauna, talopesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja kerhohuone. Kauniisti laitettu ja hoidettu piha-alue tarjoaa mm. grillauspaikan sekä leikkipaikan lapsille. Sijainti on erinomainen. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat päiväkodit, koulut, leikkipuisto ja lähikauppa. Kauppakeskus Saaren monipuoliset palvelut sijaitsevat hieman yli kilometrin päässä, ja alueen upeat luontoalueet, uimarannat ja puistot ulkoilureitteineen tarjoavat loistavat puitteet vapaa-ajan viettoon. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät ja paranevat entisestään, kun Kruunusillat-raitiolinja aloittaa liikennöinnin vuoteen 2027 mennessä. Tämä koti kaipaa huolenpitoa ja kunnostusta, mutta osaavissa käsissä siitä saa upean kodin. Ota heti yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi. Esittelyt, tiedustelut ja myynti: Tuija Salojoki Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Sp-Koti Urbaanit Kodit Oy 040 592 4642 tuija.salojoki@spkoti.fi

Grundläggande information

Destinationsnummer
20946280
Läge
Reiherintie 1, 00870 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
4h+k+kph+erill. wc+parveke (yhtiöj. 4h+k)
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
85.5 m²
Total areal
85.5 m²
Antal våningar
4
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1979
Färdigställandeår
1979
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
238 303,64 €
Velkaosuus
6 696,36 €
Skuldfritt pris
245 000,00 €
Pris per kvadratmeter
2 865,50 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
478,80 €/kk
Finansieringsvederlag
94,59 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
573,39 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoitovastikkeen vastikeperuste on pinta-ala (m2), rahoitusvastikkeen vastikeperuste on osake. Tällä huoneistolla on 2956 osaketta. Yhtiökokouksessa 16.4.2024 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää yhden (1) kuukauden hoitovastike perimättä. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Muut maksut

Vattenavgift
20,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Parkeringsavgift
25,00 €/kk
Bastuavgift
15,00 €/kk
Mer information om avgifter
Autopaikka 2 (lämmin) 30 euroa/k.

Ytterligare information om bostaden

Typ av balkong
ulostyönnetty
Mer information
laajakaista
I bostaden ingår
parveke, kaapeli-tv
Energiklass
D2007
Allmänt skick
tyydyttävä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmaanvaihto: koneellinen tulo/poisto, korvausilmaventtiilit
Utsikt
Ikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan, näkymät vehreät ja puistomaiset.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Yhtiökokouksen 16.9.2020 päätökset: Osakasmuutostyöohjeet (koske uusia remontteja) - Märkätiloissa ei sallita korjausta, jossa vanhojen laattojen päälle laatoitetaan, tai asennetaan muu sulkeva pinnoite kuten esim. mikrosementti. - Pääsääntöisesti huoneiston lattian pintamateriaaleja ei saa kerrostaa, toisin sanoen vanhan pinnoitteen päälle ei saa asentaa uutta pinnoitetta vanhaa materiaalia poistamatta. - Keittiön alakaapistojen alle tulee asentaa koko kaapiston alueen mittainen kosteussuoja, joka on asiamukaisesti nostettu seinälle. - Lisäksi osakasremonteissa tulee noudattaa ohjeistusta, jonka yhtiö antaa kunnostustöistä. Yhtiökokouksen 16.4.2024 päätökset: Osakkaan hyvityksestä koskien huoneiston lattiakaivon siirtoa seinästä pois: osakkaalle maksetaan 1.500,00€ kertakorvaus lattiakaivon siirrosta seinästä pois osakkaan oman kylpyhuoneremontin yhteydessä. Edellytys on, että osakas on tehnyt aiheesta muutostyöhakemuksen taloyhtiölle ja että taloyhtiöllä on mahdollisuus valvoa urakkaa.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Tasakatto
Takmaterial
Huopakate
Beskrivning av vardagsrummet
Seinät maalattu, lattia parkettia.
Beskrivning av köket
Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, astianpesukone. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Beskrivning av sovrummet
Makuuhuone 1: kaapistot, seinät osin tapetoitu, osin maalattu, lattia parkettia. Makuuhuone 2: kaapisto, seinät maalattu, lattia parkettia. Makuuhuone 3: kaapisto, seinät maalattu, lattia parkettia.
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Suihku, amme, wc-istuin, käsisuihku, valopeili, kaapisto. Seinät ja lattia laatoitettu. Kylpyhuone remontoitu kevyesti 2024 (Vevex Oy).
Beskrivning av toaletten
Peili, käsisuihku, wc-istuin., käsienpesuallas. Seinät ja lattia laatoitettu.
Övriga lokaler
Eteinen: kaapisto. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, makuuhuoneen irtokaapisto.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
23300 m²
Ägande av tomten
vuokrattu
Uthyrare av tomten
Helsingin kaupunki
Tomthyra
62 522,85 €/vuosi
Tomtens hyrestid
31.12.2040
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Asemakaava, Helsingin kaupunki. Kts. ajankohtainen kaavatilanne kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Reiherintie 1
Disponentens kontaktuppgifter
Vuo-Kiinteistöpalvelut Oy, isännöitsijä Mikko Höstman, p. 010 821 3500, mikko.hostman@vuokki.fi.
Underhåll
huoltoyhtiö
Ytterligare information om underhållet
Kiinteistönhoidon lisätiedot: Cosci-Tuning Oy, p. 09 321 5952.
Till husbolaget hör
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Husbolagets bilplatser
Parkkipaikkoja: 95
Utförda renoveringar
2002 Antennijärjestelmä digi-kelpoiseksi 2004 Patteritermostaattien vaihto, lämmitysjärjestelmien korjaus 2006 llmanvaihtokanaviston nuohous ja perussäätö, lukituksen uusiminen 2007 Vesikattojen kunnostus 2008 Parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus 2009 Julkisivun kunnostus aloitettu, kondessikuivaimen uusiminen 2010 Saunojen kunnostus saatettu päätökseen, halkovaja, parvekkeiden ja julkisivujen kunnostus, kuivausrumpu uusittu, viemäreiden huuhtelu ja pesu 2011 Aluevalaistusta lisätty, L-talon saunaosasto saneerattu 2012 Aitojen kunnostus 2013 lV-laitteiden kunnostus 2014 lV-koneiden uusiminen 2 kpl, pesukone hankittu 2015 A-, B-ja C-talojen pihavarastojen kunnostus, B-talon salaojitus (osittainen) 2016 Parkkialueen aita, aidan rakentaminen Koirasaarentien puolelle, l- talon pihavaraston kunnostus 2017 Porrashuoneiden ikkunoiden uusiminen, vesikatteen kuntoarvio, poistoilmakanavien puhdistus, kaikki talot 2018 Ulkovarastojen peruskunnostus 2018 lkkunoiden, parvekeovien, yleisten tilojen ovien uusinta 2019 Huoneistojen ilmanvaihdon säätö 2021 Autopaikoitusalueen ja pihan pinnoitus uusiminen autojen latausvalmius, valaistuksen parantaminen ulkoiluvälinevarastoissa sisätiloissa, ulkovarastojen ovivalojen parantaminen 2023 Putkiston kuntotutkimus, grillipaikan kunnostus portaineen, tonttivaakaviemärien huuhtelu ja kuvaus, märkätilojen tarkastus.
Kommande renoveringar
Korjaustarveselvitys vuosille 2024-2028: 2024-28 Vesikaton kuntokartoitus ja huoltosopimus 2024-25 Lukituksen uusiminen 2024-28 Satpa LVIS-kuntotutkimuksen suosituksen mukaisia toimenpiteitä 2024-28 Drainman raportin mukaisia toimenpiteitä koskien viemäreitä 2024 Palohälyttimen tarkistus ja tarvittava lisäys huoneistoihin ja yleisiin tiloihin Putkiremontin hankesuunnitelma seuraavan 10-vuotis jakson aikana 2024-28 Jakson aikana tulevia pienkorjauksia
Beslut om renoveringar
Ei päätettyjä remontteja
Antal egna bostäder
1
De egna bostädernas yta
56,5 m²
Övrigt om husbolaget
Taloyhtiössä ei ole hissiä.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Kauppakeskus Saari, K-market, S-market, Alepa, useita ravintoloita, kirjasto, posti, apteekki ja kuntosali.
Ytterligare information om tjänsterna
Useita uimarantoja, liikunta- ja harrastemahdollisuuksia sekä aikuisille että lapsille.
Transporter
Bussit 84, 88 ja 88B. Herttoniemen metroasema n. 3,4 km. Raitiovaunuyhteys kantakaupunkiin arviolta valmis vuonna 2027.
Skolor
Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 900m ja Laajasalon peruskoulu 1,7 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 2,3km ja Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio n. 3,8 km.
Daghem
Päiväkoti Nalle (taloyhtiön vieressä), Päiväkoti Börgstrominmäki n. 900 m sekä alueella useita muita päiväkoteja. Leikkipuisto Rudolf, jonka yhteydessä on erilaista kerhotoimintaa.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt