Till innehållet

Harmaalaakso 7 B

Espoo, Vanttila

paritalo 2023 , oh-k+3mh+kph+s+khh+2wc+var+parv.+ak

Byggd
2023
Ytarea
91 m²
Skuldfritt pris
750 000 €

Beskrivning av objektet

ARVOKAS JUURI LOPPUTARKASTETTU CLT-MASSIIVIPUURAKENNETALO, JONKA RAKENNE ON HENGITTÄVÄ, HUONEILMA PUHDASTA JA RAKENNE SUOTUISASTI KOSTEUTTA TASAAVA. TÄMÄ KOHDE ON RAKENNETTU PIETEETILLÄ JA KUSTANNUKSISTA TINKIMÄTTÄ. SE NÄKYY TAIDOKKAANA ARKKITEHTUURINA, TASOKKAANA VALAISTUKSENA, HINTAVINA MATERIAALEINA KUIN LAADUKKAANA TYÖN JÄLKENÄKIN. Ekologinen miellyttävä puurakenne, valon runsas määrä, kohteen uutuus ja arkkitehtuurinen erityisyys tekevät tästä kodista sellaisen, jossa ihmisen on hyvä olla ja asua. Viihtyisä piha on osin tasainen, loivasti rinteinen ja upealla tavalla jyrkästi kallioinen. Olohuone-keittiö-ruokailutila ja niiden aidot puupinnat valaistuvat korkeista ikkunoista tulevalla luonnonvalolla ympärivuotisesti. Isoissa ikkunoissa on UV-säteilysuojaus. Laadukkaat Puustellin mustat satiinipintaiset keittiökalusteet ovat hienona kontrastina valoisuudelle. Olohuoneen jatkeena on kahden kerroksen korkuinen parveke. Sisääntulokerroksessa on lisäksi makuuhuone vehreillä näkymillä sekä wc. Yläkerrassa on kaksi viihtyisää makuuhuonetta monensuuntaisine ikkunanäkymineen. Toisesta makuuhuoneesta on kulmaikkunanäkymä kallion ja metsän suuntaan ja toisesta näkyy kallion ja metsän lisäksi läpitalon kauaskantoinen sisäikkunanäkymä. Yläkerrassa on lisäksi wc. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa on tuplasuihkuit sadepäillä. Seinät ovat aitoa valkoista marmoria. Lasiseinän takana on löylyhuone, jossa Harvian etäohjattava pilarikiuas sekä leveälankkuista haapalaudetta. Saunaosaston vieressä on kodinhoitohuone sekä pääsy eteisen kautta pihalle. Asunnolla on lämmin varasto ja yhteinen kylmä varasto asunnon A kanssa. Asunnolle kuuluu lisäksi autokatospaikka sähkölatausasemalla ja pihapaikka sähkötolpalla. Asunnon pääovessa on älylukko ja ulkoportaissa lämmityskaapelit talvikelien varalle. Asunnossa on kaksi ilmalämpöpumppua ja niissä myös viilennys. Katolla on varaus aurinkopaneeleita varten. Materiaali- ja varustevalinnoissa on vaalittu tasokkuutta. Käytetyt rakennusyritykset on huolellisesti valittu. Tervetuloa tutustumaan tähän harvoin tarjolla olevaan arvokkaaseen massiivipuutaloon! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Grundläggande information

Destinationsnummer
21066837
Läge
Harmaalaakso 7 B, 02780 Espoo
Typ
paritalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
oh-k+3mh+kph+s+khh+2wc+var+parv.+ak
Antal rum
4 Rum
Boendeytans areal
91 m²
Övriga utrymmen
8.5 m²
Total areal
99.5 m²
Ytterligare information om ytan
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 91m2 ja varaston huoneistoalaksi 8,5m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Lisäksi huoneistolla B on yhteinen kylmä varasto huoneiston A:n kanssa. Kylmän varaston huoneistoala on 14m2 arkkitehdin laskelman mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Antal våningar
1-3
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
2023
Färdigställandeår
2023
Blir ledigt
heti

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
750 000,00 €
Skuldfritt pris
750 000,00 €
Pris per kvadratmeter
8 241,76 €/m²

Muut maksut

Mer information om avgifter
SÄHKÖN- JA VEDENKULUTUS Kohde on uusi eikä sähkönkulutuksen ja veden kulutusmääriä ja niiden toteutuneita hintoja ole vielä saatavilla. 23.8.2023 laaditun energiatodistuksen mukaan arvioitu vakioidulla käytöllä laskettu sähkönkulutus koko rakennuksen (A ja B) nettoalalle 209,3m2 on 17159 kWh/vuosi. JÄTEMAKSU HSY:n hinnaston mukaan jätemaksu (1krt/vko, 240 litrainen jäteastia) maksaa 9,46€/kerta (sis. alv. 24%). Biojätetyhjennys 6,87€/kerta (sis. alv. 24%). Kohteessa on yhteinen jätepiste asuntojen A ja B kesken. KIINTEISTÖVERO Koko kiinteistön kiinteistövero rakennusaikana vuonna 2023 oli 735,74€. Vuoden 2024 kiinteistövero tulee olemaan korkeampi, koska kohde on valmistunut. Kiinteistövero jaetaan A:n ja B:n kesken hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. YLEISTÄ Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energiklass
B2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistuksen laatimispäivä 23.8.2023
Allmänt skick
hyvä
Mer information om skick
Kohde on valmistunut vuonna 2023 ja on uusi.
Värmesystem
muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Ilmavesilämpöpumppu, 2 ilmalämpöpumppua ja sähkö. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Anslutningar som övergår
Vesi- ja viemäriliittymä

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, kivi, betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Pystysaumapeltikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone seinät pystysuuntaista massiivipuuta ja lattia parkettia, käynti terassille isosta ikkunalasiliukuovesta.
Beskrivning av köket
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, paikka mikroaaltouunille, kiertoilmaerillisuuni, integroitu astianpesukone, aktiivihiililiesituuletin, Silgranit Purapur-tiskiallas, välitilat laminaattia, laminaattitaso, seinät puuta ja lattia parkettia. Kaapistoissa mustat satiinipintaiset ovet.
Beskrivning av sovrummet
Mh1: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh2: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Mh3: Vaatekomeroita, seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia
Antal sovrum
3
Beskrivning av badrummet
Saunan kph: Kaksi kaksipäistä suihkua, jossa on tavallinen suihku ja sadesuihku, lasiseinä saunan suuntaan, seinät marmorilaattaa ja lattia laattaa.
Beskrivning av toaletten
Yläkerran wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Keskikerroksen wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarilaatikosto, seinät kaakelia, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Harvian etäohjattu pilarisähkökiuas, ikkuna, lasiseinä kylpyhuoneen suuntaan, lauteet erikoisleveää haapalaudetta, seinät ja katto Aureskosken kuusipaneelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av grovköket
Khh/pukeutumistila: Paikka pesutornille, työtaso laminaattia, teräsallas korkealla hanalla, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Övriga lokaler
Keskikerroksen eteinen: Finnmirrorin peililiukuovikaapisto, seinät maalattu ja lattia parkettia. Yläkerroksen aula: Seinät massiivipuuta tai maalattu ja lattia parkettia Alakerran eteinen: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lämmin varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu. Yhteinen (A ja B) kylmä varasto: Maalattu betonilattia ja seinät maalattu.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
676 m²
Rasitteet
1) Kulkuyhteys asemakaava-alueella (049-2021-K140) Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 1 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-11, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Kulkuyhteys asemakaava-alueella / 2 Oikeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-10, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-11 2) Johto (049-2021-K141) Johto / 1 OIkeutetut: 49-43-74-9, 49-43-74-12 Rasitetut: 49-43-74-10 Rajaukset: vesi-, viemäri-, sadevesiviemäri-, puhelin- ja sähköjohdot
Typ av tomt
Rinnetontti
Fastighetsnummer
49-43-74-10
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Kohteena on tontin määräosa B 380m2 koko tontista 676m2, määräosalla sijaiseva paritaloasunto B ja B:n osuus A:n ja B:n yhteishallinta-alueesta C 110m2. Osuudet on määritelty hallinnanjakosopimuksessa, jonka seuraava omistaja hyväksyy kaupanteon yhteydessä ja ottaa vastatakseen omistusoikeuden siirtymisestä alkaen.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Saunalahden ja Lasihytin ruokakaupat sekä Saunalahden kirjasto lähellä. Myös Espoon Keskuspuisto ja sen hyvät ulkoilu- ja hiihtomaastot lähellä.
Transporter
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja Turun moottoritielle. Kivenlahden metroasema noin 3 km:n etäisyydellä. Lisäksi erinomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Alueen läheisyydessä kouluja.
Daghem
Alueen läheisyydessä päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt