Till innehållet

Kimmeltie 22

Espoo, Tapiola

omakotitalo 1954 , 2oh+rt+k+3mh+2ask+vh+s+kph+khh+2wc+tekn+2var+at

Byggd
1954
Ytarea
122 m²
Skuldfritt pris
650 000 €

Beskrivning av objektet

SUURI MONITASOINEN KLASSISEN KAUNIS OMAKOTITALO OMALLA ISOLLA TONTILLA TAPIOLASSA METROASEMIEN LÄHEISYYDESSÄ. TALO ON SUUNNITELTU TUNNETUN SUOMALAISEN SÄVELTÄJÄN AINUTLAATUISEKSI KODIKSI. KUNTOTARKASTETTU 4/2023. MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄSTÄ HANKITTU TARJOUS. TÄSTÄ TALOSTA SAA LOIHDITTUA REMONTOIMALLA HIENON JA KÄYTÄNNÖLLISEN PERHEELLE SOPIVAN KODIN. MONI MUUKIN ON JO NIIN TEHNYT TAPIOLAN ARVOKKAISSA KORTTELEISSA. Erinomainen pohjasuunnittelu ja moninaiset tilat mahdollistavat isonkin perheen viihtymisen, harrastamisen ja etätyöskentelyn tässä kodissa. Lisäksi isokokoiset luonnonvaloa sisään antavat ikkunat tekevät asunnosta ympärivuotisesti raikkaan ja valoisan. Kaksi olohuonetta ja ruokailutila muodostavat hienostuneen, laaja-alaisen ja yhtenäisen tilan sisääntulokerrokseen. Täällä vietät perheenne hienoimmatkin juhlahetket. Keittiö on ruokailutilan viereissä. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja aula. Alakerrassa lisää lämmintä tilaa kuten saunaosasto, kodinhoitohuone, wc, runsaasti säilytystiloja sekä ikkunallisia harrastetiloja. Tontti on osin loivasti rinteinen ja osin tasainen. Se rajoittuu yhdeltä sivultaan puistoalueeseen. Voit loihtia pihalle oman vehreän puutarhakeitaasi ja lapsille vaikka nurmikentän jalkapallon pelaamiselle. Tervetuloa tutustumaan tähän mahdollisuuksien taloon, jossa on luonnetta ja tilaa toteuttaa perheenne unelmia! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Westendintie 1, 02160 Espoo Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Nästa visning

24.9.2023 kl. 13:15-13:45

Grundläggande information

Destinationsnummer
21073623
Läge
Kimmeltie 22, 02110 Espoo
Typ
omakotitalo
Lägenhetsbeskrivning
2oh+rt+k+3mh+2ask+vh+s+kph+khh+2wc+tekn+2var+at
Antal rum
6 Rum
Boendeytans areal
122 m²
Övriga utrymmen
67 m²
Total areal
189 m²
Ytterligare information om ytan
Suomen Talokatsastus Oy teki huoneistoalan mittauksen 20.4.2023. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu edellä mainitun mittauksen raportin mukaan 122m2 ja muut tilat 67m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Antal våningar
1-4
Antal boendevåningar
4
År av konstruktion
1954
Färdigställandeår
1954
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
sopimuksen mukaan tai 31.8.2023 mennessä

Priser och kostnader

Skuldfritt pris
650 000,00 €
Säljande pris
650 000,00 €
Pris per kvadratmeter
5 327,87 €/m²
Fastighetsskatt
1364 €
Mer information om avgifter
Kulutustietoja vuodelta 2022 - Polttoöljy lämmitystä varten 5000 l/vuosi n. 5600€/vuosi eli n. 467€/kk - Sähkö 150-200kWh/kk 37-94€/kk - Puhtaanapito (sekajäte ja astiavuokra, 2-3 tyhjennystä/kk) n. 20€/kk - Vesi ja jätevesi n. 23€/kk Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Ytterligare information om bostaden

I bostaden ingår
oma sauna, kuntotarkastus tehty, antenni
Energiklass
G2018
Ytterligare energiklassinformation
Energiatodistuksen laatimispäivä 15.4.2023
Allmänt skick
välttävä
Mer information om skick
Tarkempaa tietoa kohteen kunnosta ja remonttisuosituksista Suomen Talokatsastus Oy:n kuntotarkastusraportissa.
Värmesystem
öljy
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Suositellaan uusimista. Maalämpöjärjestelmätarjous hankittu. Seuraava omistaja voi tilata sen omalla kustannuksellaan.
Eldstad
takka
Ventilation
painovoimainen
Vattenledning
kunnan
Avlopp
kunnan
Utförda renoveringar
2022 Nuohous, Energiansäästäjät/Helsingin OKT huolto Oy 27.7.2022. Savuhormit nuohottu vuosittain. 2022 Katon huolto, Tiilikaton pesu ja sammaleenestokäsittely 2012 Öljykattilan hormi putkitettu ja eristetty, Suomen Hormistokeskus 2010-2011 Keittiö uusittu 2010-luku Tiilikatto huollettu ja pinnoitettu 2000-luku Öljysäiliö tarkastettu 2009-2010 Käyttövesijohdot uusittu 2000-luku Yläkerran wc kunnostettu 1983 Pesutilat kunnostettu
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Rakennus on suojeltava sen kulttuurihistoriallisten ja kaupunkikuvallisten arvojen vuoksi. Rakennusta ei saa purkaa. Suojelumääräys koskee julkisivuja ja vesikattoja. Niiden korjaus- ja muutostöissä sekä mahdollisissa laajennuksissa tulee säilyttää rakennuksen ominaispiirteet. Erityisesti julkisivukorjauksissa ja laajennuksissa tulee kiinnittää huomiota rakennuksen mittasuhteisiin, julkisivujen materiaalien ja värien sekä muun rakennustavan sopeuttamiseen ympäristöönsä. Laajennusosan räystäskorkeus ei saa ylittää alkuperäisen rakennuksen räystäskorkeutta. Toimenpiteistä on aina neuvoteltava rakennusvalvonnan kanssa. Länsimetro Oy:n omaisuudenhallinan asiantuntijan Marko Koskisen mukaan: Länsimetron ratatunneleita on tontin osan alueen alapuolella. Ratatunneleita ympäröivät kalliotekniset rajoitevyöhykkseet, jotka rajoittavat maalämpökaivojen sijoittelua kiinteistöllä. Länsimetron puolesta rajoitteita ei ole rajoitevyöhykkeiden ulkopuolisilla alueilla metron rakenteista poispäin katsottuna. Länsimetro antaa virallisen lausuntonsa maalämpölupahakemusta varten lupaviranomaisen sitä pyytäessä. Maalämpöjärjestelmän hankkiminen edellyttää toimenpideluvan saamista Espoon kaupungilta. Espoon kaupunki puh. 09 816 21.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
puu, tiili, betoni
Taktyp
Harjakatto
Takmaterial
Betonitiilikate
Beskrivning av vardagsrummet
Olohuone 1: Avotakka, seinät maalattu ja lattia parkettia Olohuone 2: Käynti terassille, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Beskrivning av köket
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, välitilat lasia, teräs- ja puutasot, seinät maalattu ja lattia korkkia.
Beskrivning av sovrummet
Mh1: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia laminaattia Mh2: Vaatekomeroita, seinät maalattu ja lattia laminaattia Mh3: Seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Beskrivning av badrummet
Kph: Suihku, lavuaari, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Beskrivning av toaletten
Yläkerran wc: Peili, lavuaari, lavuaarikaappi, seinäkaappi, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Alakerran wc: Peilikaappi, lavuaari, lavuaarikaappi, välitila kaakelia, wc-istuin, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Antal toaletter
2
Beskrivning av bastun
Sauna: Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneloitu ja lattia laattaa.
Beskrivning av grovköket
Khh/pukeutumistila: Paikka pesutornille, työtaso, laatikoita, seinät paneloitu ja lattia muovimattoa.
Övriga lokaler
Keskikerroksen eteinen: Naulakko, seinät maalattu ja lattia parkettia Yläkerroksen aula: Seinät maalattu ja lattia parkettia Tuulikaappi: Lattia laattaa ja seinät maalattu Vaatehuone: Hyllyjä, tankoja, ikkuna, seinät maalattu ja lattia muovimattoa. Harrastetila 1: Yläkomeroita, Lattia korkkia ja seinät maalattu Harrastetila 2: Komeroita, lattia lautaa ja seinät ohutta panelia. Varasto 1: Entinen talouskellari, hyllyjä, betonilattia ja seinät maalattu Varasto 2: Entinen juurikaskellari, hyllyjä, betonilattia ja seinät maalattu Tekninen tila: Öljylämmityskattila, seinät maalattu ja lattia betonia. Autotalli: Ikkunoita, seinät maalattu ja lattia betonia.

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
1016 m²
Tomtens byggnadsrätt
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Typ av tomt
Rinnetontti
Fastighetsnummer
49-418-1-947
Ägande av tomten
oma
Lisätietoja tontista
Kiinteistö on tilamuotoinen. Rakentaminen edellyttää poikkeuslupaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om tomten

Espoon kaupunki puh. 09 81621

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Tapiolan kattavat palvelut kävelyetäisyydellä.
Transporter
Nopea ajoyhteys Kehä I:lle, Länsiväylälle ja Helsinkiin. Tapiolan keskustan metroasema ja tulevan Raide-Jokerin pysäkki kävelyetäisyydellä. Myös Otaniemen ja Keilaniemen metroasemat kävelyetäisyydellä. Lisäksi eriomaiset pyörätieverkostot.
Skolor
Alueella ja alueen läheisyydessä useita tasokkaita kouluja alakouluista yliopistoon.
Daghem
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt