Till innehållet

Pitäjänmäentie 20

Helsinki, Pitäjänmäki

kerrostalo 2011 , 2h, avok, kph, terassi (yj, 2h,kt)

Byggd
2011
Ytarea
46 m²
Skuldfritt pris
289 000 €

Beskrivning av objektet

Ulkoilusta ja urheilusta kiinnostuneen city-ihmisen unelmien pihallinen loft-koti. Vuonna 2011 saneerattu rakennus on alkujaan ollut 1940-luvulla rakennettu tuotanto- ja toimistorakennus. Suojellun ja tyylikkään rakennuksen huoneistoissa on myös pyritty säilyttämään 40-luvun tunnelmaa mm. korkeilla huoneilla ja näkyvillä on alkuperäisen rakennuksen tunnelmaa. Tämä koti on poikkeuksellinen mm. arkkitehtuurinsa ja asuntopihansa ansiosta. Koti vaikuttaa myös suuremmalta valoisan tunnelman ja korkean huonekorkeuden ansiosta. Aidatulla sisäpihan asuntopihalla voi nauttia auringosta kirjaa lukien tai grillaillen. Sisäpihaa hieman korkeammalla olevalle pihalle pääsee kauniita kivilaattaportaita pitkin. Tällaiseen kotiin on helppo ihastua. Yhtiössä on laadukas urheilu/punttisali, lenkkisauna ja saunat omille vuoroille. Pitäjänmäki on alueellisesti erittäin merkittävä eläväinen yhdistelmä asunto- ja yritysaluetta. Alueella asuu n. 17000 asukasta ja työpaikkoja on tarjolla n. 25000 kappaletta. Alueella onkin kokoonsa nähden erinomaiset palvelut. Alueen urheilutarjonta on myös poikkeuksellisen laadukasta mm. tennis- ja jalkapallohalleineen ja Talin alue on yksi Helsingin kauneimmista ulkoilualueista. Raide-Jokerin myötä Pitäjänmäen kulkuyhteydet paranevat edelleen ja Helsinkiin kuin Espooseenkin pääsee nopeasti. Pitäjänmäentien ilme on uudistumassa viihtyisäksi kaupunkibulevardiksi puurivistöineen ja raitiolinjoineen. Samaan aikaan ympäristöön tulee myös uusia kävely- ja pyöräilyteitä, jotka helpottavat liikkumista entisestään. Raide-Jokerin pysäkki on talon edessä kadun puolella. Kodin vierestä löytyy myös City-Market ja Alko. Alue kehittyy merkittävästi tulevina vuosina ja nyt sieltä kannattaakin ostaa itselleen koti. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittely unelmien kotiisi. Tämä koti menee nopeasti kaupaksi.

Grundläggande information

Destinationsnummer
21092418
Läge
Pitäjänmäentie 20, 00380 Helsinki
Typ
kerrostalo
Ägandeform
oma
Lägenhetsbeskrivning
2h, avok, kph, terassi (yj, 2h,kt)
Antal rum
2 Rum
Boendeytans areal
46 m²
Total areal
46 m²
Ytterligare information om ytan
Ei tarkistusmitattu.
Antal våningar
1
Antal boendevåningar
3
År av konstruktion
2011
Färdigställandeår
2011
Blir ledigt
muu ehto
Ytterligare information om när bostaden blir ledig
Sopimuksen mukaan

Priser och kostnader

Hintatiedot

Säljande pris
289 000,00 €
Skuldfritt pris
289 000,00 €
Pris per kvadratmeter
6 282,61 €/m²

Vastikkeet

Skötselvederlag
211,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
211,60 €/kk

Muut maksut

Vattenavgift
22,00 € / hlö / kk
Typ av vattenavgift
henkilöluvun mukaan
Mer information om avgifter
Kuntosali kuuluu osakkaiden käyttöön ja samoin lenkkisauna. Laajakaista (Telia) 10M 3,9 euroa/kk, Saunavuoro maksaa 20 euroa/kk. Kts. tilinpäätöksen vastiketiedot.

Ytterligare information om bostaden

Mer information
valokuitu
I bostaden ingår
hissi, kaapeli-tv, oma sopimus
Användning av förråd
kellarikomero myyjän käytössä
Köpet omfattar inte
Irtaimisto
Energicertifikat
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Allmänt skick
hyvä
Värmesystem
kaukolämpö, muu
Ytterligare information om uppvärmningssystemet
Isännöitsijäntodistuksen mukaan vesikiertoinen lämmönjako, koneellinen ilmanvaihto
Utsikt
Suojaisat sisäpihanäkymät lounaan suuntaan.
Övriga uppgifter av betydelse för köpet
Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Utrymmen och material

Byggnads- och ytmaterial
betoni
Taktyp
Harja
Takmaterial
Pelti
Beskrivning av vardagsrummet
Sälekaihtimet Lattia: Parketti Seinät: Maalattu
Beskrivning av köket
Jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, astianpesukoneliitäntä, astianpesukone, kaapistot, induktioliesi, liesituuletin hormiin Lattia: Parketti Seinät: Maalattu, välitilalasi
Beskrivning av badrummet
Peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähkö), kiinteät valaisimet, suihku, suihkuseinä, wc ja bide-suihku Lattia: Laatta Seinät: Laatta
Beskrivning av bastun
Taloyhtiössä 3 saunaa, Joista yksi kuntosalin vieressä ja toinen samalla käytävällä tämän kodin kanssa.
Typ av bastuugn
sähkökiuas
Beskrivning av förvaringsutrymmena
Hissi, kellarikomero, saunax3, urheiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, kuntosali, Telia taloyhtiölaajakaista, lastenvaunuvarasto, väestönsuoja
Övriga lokaler
Sälekaihtimet, liukuovikaapisto Lattia: Parketti Seinät: Maalattu
Muuta kauppaan kuuluvaa
eteisen peilikaapit (halkeama peilissä)

Tomt och planläggning

Tomtens storlek
5766 m²
Ägande av tomten
oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Planläggningsuppgifter om bolagets tomt
Pitäjänmäentien ja Purotien puoleinen julkisivu on suojeltu kaupunkikuvallisesti ja teollisuushistoriallisesti arvokkaana rakennuksena sr-2 merkinnällä. Lisäksi pääsisäänkäyntinä (A-porras) toiminut porrashuone on suojeltu asemakaavassa sr-2 merkinnällä. Kaavoituksesta lisätietoa Helsingin kaupunki (09) 310 1691 / https://kartta.hel.fi/ Skanskan hanke meneillään Kutomotie 1:ssä. https://kodit.skanska.fi/taloyhtiot/helsinki/pitajanmaki/helsingin-valaja/ Liitteitä kaavoitushankkeista liitteinä välittäjältä.
Pihan kuvaus
Asuntopiha on tämän huoneiston käytössä.

Husbolag

Husbolagets namn
Asunto Oy Talin Trendi, Helsinki
Disponentens kontaktuppgifter
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Saara Klasila saara.klasila@kiinteistotahkola.fi 0207488288
Underhåll
huoltoyhtiö
Utförda renoveringar
Talo on alkujaan 1940-luvulla rakennettu tuotanto- ja toimistorakennus. Vuonna 2011 talo on saneerattu laadukkaiksi loft-asunnoiksi. Suoritettu normaalia kunnossapitoa ja huoltoa, sekä rakennuttajan 10v. vastuukorjauksia. (mm. sokkelin maalaus, patolevyt). 2018 Suoritettu ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2020 Suoritettu palovaroittimien uusiminen 2021 Suoritettu Purotien päädyn ikkunoiden ulkopokien kunnostustyöt
Kommande renoveringar
2023 Pitäjänmäentien puolen ikkunoiden ulkopokien kunnostuksen suunnittelu, yhden saunan lauteiden uusinta 2024 Pitäjänmäentien puolen ikkunoiden ulkopokien kunnostus 2025 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2028 Palovaroittimien uusiminen
Övrigt om husbolaget
Yhtiö omistaa 3555/8593 osaa Helsingin kaupungin Pitäjänmäen kaupunginosan korttelissa 46004 tontista nro 10 (kiinteistötunnus 91-46-4-10). Tontin muut omistajat ovat: As Oy Talin Continental, As Oy Talin Custom Made, As Oy Talin Cool ja Talin Pysäköintihalli Oy. Kaikki tontin omistavat yhtiöt ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistön hallinnan jakamisesta ja rasiteluonteisista oikeuksista, jossa on sovittu mm. tonttiin ja yhteisiin tiloihin liittyvien kustannusten jakamisesta ja yhteisjärjestelyjen toteuttamisesta. Tontin kokonaispinta-ala on 5.766 m2. Yllä mainitulla yhtiöillä on tontin nro 10 omistajina rasitesopimus tontin nro 9 omistajan kanssa. Sopimuksen mukaan tontilla nro 10 on pysyvä oikeus korvauksetta käyttää tontin nro 9 alueella sijaitsevaa ajoyhteyttä tontilla nro 10 sijaitseviin autohalleihin. Rasite koskee myös tontin nro 10 jätehuollon kuljetuksia. Hallinnanjakosopimuksen perusteella yhtiö osallistuu yhteisten tilojen (piha-alueet ja rakenteet, saunat, kuntosali, pesulat ja kerhotilat) alueella tehtäviin kunnostustoimiin sopimuksen mukaisella osuudella, joka on tämän yhtiön osalta 41,42 % toteutuneista kustannuksista. Esitykset yhteisiin tiloihin tehtävistä hankkeista tekee yhteistilatoimikunta, joka koostuu yhtiöiden hallitusten puheenjohtajista.

Tjänster och trafikförbindelser

Tjänster
Ruokakaupat: S-Market n. 0.1km K-Market n. 1.6km
Ytterligare information om tjänsterna
Kaikki on lähellä. Pitäjänmäellä on paljon työpaikkoja ja näin myös luontaista elämää. Alueella myös erinomaiset liikunnalliset mahdollisuudet Talin urheilupuistossa ja sen ympärillä olevissa halleissa. Alueen palvelut kehittyvät vielä lisää, kun alueen kaupunkibulevardi toteutetaan joskus tulevaisuudessa.
Transporter
Erinomaiset: Liikenneyhteydet: Laaja bussiverkosto vieressä n. 0.05km, Raide-Jokerin pysäkki n. 0.05km Haagan juna-asemalle n. 800m, josta mm. lentokentälle suora yhteys.
Skolor
Koulut: Strömbergin ala-aste n. 0.2km Helsingin ranskalais-suomalainen koulu n. 1.6km
Daghem
Päiväkodit: Päiväkoti Mestari n. 0.2km

Lån för våra objekt smidigt via Sparbanken

Ansök om bostadslån hos Sparbanken utan nätbankskoder genom att fylla i e-ansökan om bostadslån.

Be om låneoffert

Den information som låneräknaren ger är riktgivande. Observera att uppgifterna om ditt slutliga lån kan avvika något från räknarens uppgifter.

Är du intresserad av detta objekt?

Fråga om mer information om detta objekt, bok en visningstid eller be mig om ett värderingsbesök i ditt eget hem.

*” anger obligatoriska fält

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Hidden
Hidden
Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andra objekt